זה לא חדש. קיים כבר עשרות שנים הקטע הזה. בזמנו טענו (והוכיחו) שזה מאפיין בעיקר את הנסיכים מקרב אותם ותיקים. בכל מקרה כאמור, מפלגה/תנועה דמוקרטית לעילא ולעילא. זה בדיוק מה שיפה בה. היא יודעת להכיל גם התנגדות של ותיקים (למשל) ליו"ר המכהן. מה שבמקביל ובנוסף יפה בה, לטעמי, שההתנגדות הזאת לא משנה את ערכי התנועה. כך למשל היא לא תוביל להחלפת יו"ר מכהן בניגוד לרצונו. במקום זאת היא תידון בפורומים המתאימים, הדברים ילובנו, ובסופו של תהליך התנועה תקבל את ההחלטות מהן עמדותיה בהצבעה דמוקרטית של כלל חבריה.
כלומר אני לא יודע מה הייתה המטרה שניסית להציג במה שניסית להראות (לדבריך כאן), אבל אתה רק מראה את הדמוקרטיות של המפלגה הזאת ועד כמה הטענות שכל כולה ביבי והוא דיקטטור וכו', מחורטטות מן היסוד.
חחח, תהיתי מתי מישהו יעלה את הטענה השחוקה הזאת

. הרל"בניקים מריצים אותה כבר עשרות שנים. היא מעולם לא הייתה נכונה והיא לא נכונה גם היום. בזמנו היו מציגים רשימת שמות של אנשים שכביכול סולקו על-ידי ביבי בגלל שאיימו על שלטונו. ניתוח פתוח קצר של העובדות לימד שלא היה כל אמת בדברים.
אז יקירי, לפני שאתה מאשים אותי בשקרים, נסה קודם כל לא לשקר בעצמך. זה סתם קטע של נימוס.
לאחר מכן, ככל שאתה רואה בעצמך אדם רציני והגון, בחן את העובדות, לא את השמועות והנאצות. אם תעשה כן ובהנחה שאתה אדם כן, הגון וישר, אתה צפוי בעצמך לגלות שטענתך (זו) לא מחזיקה מים בעולם האמת, העובדות והמציאות.
כך או אחרת, כמובן שכל מי שמפעיל את מוחו מעת לעת ולא מתעקש להחזירו בניילונים לאחר 120, יצחק על כך שאתה מכנה את טענתי למגוון דעות כ"שקר". הרי כל יומיים נפתח כאן שרשור שמלמד בדיוק על כך, על מגוון דעות. זאת ועוד, אתה בעצמך פותח את תגובתך אלי בטענה שיש התנגדות לראש התנועה בקרב וותיקיה. כלומר המשפט הראשון שלך אומר: יש מגוון דעות בתנועה. המשפט השני שלך אומר: אתה (יעני אני) "משקר" כשאתה טוען שיש מגוון דעות בתנועה.
מזכיר לך, יש עדיין אנשים בציבור וגם בפורום שבכל זאת מפעילים את מוחם מעת לעת. אלה שנוהגים כך, לא יוכלו אלא לצחוק על הכשל הלוגי (ואני עדין) שבשני המשפטים האלה

.