בלט עלים ירוקים ברוטב ויניגרייט תפוזים
שוטפים היטב שקית של עלי בייבי ותערובת עלי חסה, מייבשים ומסדרים בקערה גדולה. לרוטב (יוצקים אותו בסמוך להגשה): 3/4 כוס שמן זית 1/3 כוס חומץ רגיל 3 שיני שום כתושות 100 מ"ל תרכיז תפוזים 1 כף חרדל דיז'ון כוס תערובת של עשבי תיבול (נענע, בזיליקום, פטרוזיליה,כוסברה) מלח/פלפל שחור טרי ** מעבדים במעבד המזון את כל המצרכים לרוטב למעט החומץ ושמן הזית. תוך כדי הפעולה, בוזקים פנימה את השמן והחומץ לסירוגין עד לקבלת רוטב אחיד. * ניתן לעטר בשבבי שקדים קלויים, אגוזי מלך, גרעיני חמנייה/דלעת קלויים.
שוטפים היטב שקית של עלי בייבי ותערובת עלי חסה, מייבשים ומסדרים בקערה גדולה. לרוטב (יוצקים אותו בסמוך להגשה): 3/4 כוס שמן זית 1/3 כוס חומץ רגיל 3 שיני שום כתושות 100 מ"ל תרכיז תפוזים 1 כף חרדל דיז'ון כוס תערובת של עשבי תיבול (נענע, בזיליקום, פטרוזיליה,כוסברה) מלח/פלפל שחור טרי ** מעבדים במעבד המזון את כל המצרכים לרוטב למעט החומץ ושמן הזית. תוך כדי הפעולה, בוזקים פנימה את השמן והחומץ לסירוגין עד לקבלת רוטב אחיד. * ניתן לעטר בשבבי שקדים קלויים, אגוזי מלך, גרעיני חמנייה/דלעת קלויים.