שלום מדוע נמחקה הודעה שלי המופנית

תום 141

New member
שלום מדוע נמחקה הודעה שלי המופנית

לאהרון עייני? התסבירו לי בבקשה. אני שוב ושוב שואל ולא מבין למה מתחמקים מהנושא הזה- אהרון מה יש לך לומר על כך שתומר ולב יצאו זכאים והוכתם שמך אות קלון ועדיין שותק יש סיבה מסויימת לזה? תום.קורן

צלף

New member
אם תסתכל בשירשורים של אירוח

של אהרון שאלתך קימת... האמת לא ברור לי הרקע לשאלתך, ולמה אתה מתכוון, אנחנו נצטרך לבדוק (מין הסתם אחרי ראש השנה) מה העניין. אבל באופן עקרוני פורום לא יכול להיות בית משפט...

פורום

אינו יכול להיות בית משפט? לא כך נהגו צלף וכיסוף לאחר הפסיקה במשפט פורן כאשר ניסו להפוך את פורומי החרשים ל"בית משפט שדה" וניסו בכל כוחם "לערער" על פסיקות שהתקבלו בבית משפט אמיתי
ולבעלי הזכרון הסלקטיבי - פורן התחזה במכוון ובזדון במטרה מוצהרת לגרום להטעיה וע"י כך לגרום לפגיעה. גם כעת בעקבות פרסום הכללים לכתיבה בפורום ע"י ONE MAN, משבחת כיסוף את צלף (ורק את צלף).

0ne Man

New member
הפורום הוא אכן לא בית משפט

ומנהלי הפורומים אינם שופטים. הפורום הוא במה לדיונים, ולא במה לפתרון סיכסוכים אישיים. תום שאל את אהרון עיני שאלה, שמטרידה אותו. אם ואיך אהרון יענה לתום- זו החלטה של אהרון בלבד.

0ne Man

New member
תום שלום

הודעתך לא נמחקה, אלא שורשרה יחד עם כל השאלות לאהרון עיני, מתחת להודעה על האירוח. וכאשר אהרון עיני יתארח בפורום, הוא יתייחס גם לשאלתך. אם לא הייתי משרשר את שאלתך, אהרון לא היה רואה אותה, כי הוא יענה רק לשאלות שנמצאות מתחת להודעה על האירוח. מקווה שהבנת. שיהיה לך שנה טובה ומתוקה

0ne Man

New member
לדומינטור

הודעתך נמחקה בגלל שימוש בשפה לא הולמת! אתה מתבקש לכתוב להבא בשפה תרבותית והולמת! תודה ושנה טובה הערה: כל התגובות שהיו להודעה של דומינטור נמחקו על ידי המערכת אף הן בצורה אוטומטית

0ne Man

New member
לאוקספורד

מכיוון שמחקתי את ההודעה של דומינטור, נמחקה בצורה אוטומטית גם התגובה שלך, אבל בכל מקרה הודעתך היתה נמחקת מכיוון שכללה אאוטינג והאשמות, בניגוד גמור לכללי הפורום, ואני משוכנע שאתה מבין זאת היטב. הדגשתי כבר שכאן פורום ולא בית משפט! אני שב ומבקש ממך, להימנע מלתקוף מילולית את הגולשים בפורום זה, במטרה להרגיז,להציק ולהקניט. אנו נמצאים בפיתחה של שנה חדשה, וזאת הזדמנות טובה לכולם- וגם לך, לפתוח דף חדש, ולהתחיל בכתיבה יצירתית, לטובת כל קהילת לקויי השמיעה. אני משוכנע שיש לך הכישורים לכתוב עוד דברים, חוץ מלהרגיז ולהקניט גולשים אחרים. שנה טובה.

ממתי כרטיס אישי בתפוז הוא "אאוטינג"

האם אתה בטוח שאתה יודע מה אתה כותב לי? אינני אומר זאת מתוך כוונה לפגוע אלא כי אינני בטוח שברור לך מהו האינטרנט. באינטרנט כל דבר שגולש כותב על עצמו - הופך לנחלת הכלל, אלא אם הוא כותב את הדברים בפורמט כזה שאינו מאפשר קריאה של תוכנם. בפורום החרשים בוואלה ניתן לראות בדיוק מי תקף מילולית את ראשי אח"א ואין שחר להאשמות שאתה מייחס לי. צלף וכיסוף הם אלה שניסו להפוך את פורומי החרשים לבית משפט בנסיונותיהם העקרים להפוך על פיה את הפסיקה נגד פורן, ואתה הצטרפת אליהם כשהבאת איזושהי ידיעה בפורום המרכז שאיננה נוגעת כלל לפורום או לספיחיו (אאוטינג במיטבו). משום כך אינך יכול לבוא אלי כעת בתיאוריות שונות לרגל השנה החדשה. ראה בפורום המשוב איזה שי קיבל צלף מ"תפוז" לשנה החדשה. את שני המסרים ששלח לי דומינטור - מחקתי בלי לקרוא, והוא נחסם למסרים נוספים. שיפסיק לכתוב דברי נאצה בפורומים. מצחיק איך ייחסו לי את הכינוי טרמינטור כאשר הוא זה שזרע חורבן והרס בפורומים, והודעותיו נותרו עד היום. כעת אח"א היא זו שמעיינת בהן. מי שזורע רוח, קוצר סופה. את היצירתיות שלי אני שומר ל-real life, והיה בטוח שאני עושה די והותר למען החרשים וכבדי השמיעה.

והינך מוזמן לבדוק את כרטיסי האישי

רק אל תשלח לי מסרים בבקשה. לדעתי אתה עשוי להצליח בניהול הפורום ללא צלף, אשר אינו מוסיף דבר לפורום. עדיף שיפרוש. שנה טובה גם לך.

0ne Man

New member
למאיה לוי

אאוטינג מכל סוג שהוא אסור בהחלט בפורום זה. אבקשך לחדול מיד מפרסום נתונים על הגולשים בפורום זה. תודה

0ne Man

New member
למאיה לוי

למרות בקשתי,המשכת לפרסם את ההודעה, שביקשתי ממך שלא לפרסם (אאוטינג) לפיכך נאלצתי לחסום את שם המשתמש שלך לכתיבה נוספת בפורום זה. במידה ותכתבי לי התנצלות והתחייבות, שלא לחזור על המעשה, אבטל את החסימה. כל טוב.

כיסוף

New member
../images/Emo128.gif יפה אישי ממש כל הכבוד

שרוצים לחסום אז יודעים? מה? מעניין שלפני כמה ימים לא ביקשת התחייבות והתנצלות אלא רק ביצעת מחיקות . מה אני אמורה להבין מזה??? שומר נפשך ??? או מה?

0ne Man

New member
איני מבין את שאלתך

הגולשת הזו ביצעה 3 פעמים אאוטינג, למרות שביקשתי ממנה לחדול מכך. לכן נאלצתי לחסום אותה. כרגע יש בפורום רק 2 גולשים חסומים - הגולשת הזו ועוד גולש אחד, שפירסם תמונות פורנוגרפיות פעם אחר פעם, למרות שהוזהר לא לעשות כך. אז מה לא ברור לך?

0ne Man

New member
אני באמת לא מבין אותך

אם יש לך איזו בעייה, פני אלי במסר. לא אמשיך להתייחס לנושא זה על גבי הפורום. תודה

לשון הרע ופגיעה בפרטיות

הגיע אלי אימייל מאדם שומע שכתב באתר אחר. הוא כתב אמת על גולש אחר ולמעשה ביצע "אאוטינג" לכל דבר. בתגובה הגיעה לביתו המשטרה, מחשביו נלקחו, נפתח נגדו תיק פלילי ודיברו עליו בתקשורת. לא עמדה לו הגנת "אמת דיברתי" ומקור פרנסתו נפגע. אני יודע את פרטיו המלאים של אדם זה כפי שהוא מסר לי אותם, ואתייחס לעניין בדיון הקרוב, כי גם שם נעשה אאוטינג מעל ומעבר אשר לא התבטא בפסיקה. היום אני פוגש את ראשי אח"א ואעדכן גם אותם בעניין.

0ne Man

New member
לאוקספורד

אני יודע היטב מהו אאוטינג, ואין לי ספק שגם אתה יודע. לא ברור לי איזו אשמה של אאוטינג אתה מייחס לי מההיסטוריה - אני לא זוכר שכתבתי לך או עליך שום דבר, שגובל באאוטינג, או שנוגע לסיכסוך המשפטי שלך, ובוודאי שלא בפורום המרכז. לא התעצלתי ובדקתי את ההיסטוריה של ההודעות שלי בפורום המרכז, ולמעט הודעה אחת שנכתבה בעקבות תגובה לא הולמת שלך על וידוי אישי ונוגע ללב של מנהל פורום אחר,לא היה ביננו שום תיכתובת. איני מכיר אותך אישית, ואין לי שום סיבה להאשים אותך ב"האשמות שוא". אני פניתי אליך כאן ועכשיו כמנהל פורום החרשים וכבדי שמיעה בבקשה לפתוח דף חדש לקראת השנה החדשה, ולהתחיל לתרום לנו מניסיונך ומכישוריך, שאיני מטיל בהם ספק לאור רמת כתיבתך הגבוהה, ואני מצטער להבין שאתה דוחה את בקשתי. אני שב ומבקש ודורש, שלא תיגרור סיכסוך אישי שלך עם גולשים אחרים לפורום זה. יש פורומים אחרים,מחוץ לתפוז, בהם תוכל לעשות זאת. אני משתדל לכונן כאן פורום לחרשים ברמה גבוהה ואיכותית, שתשרת את כל ציבור לקויי השמיעה, וההודעות העוקצניות שאתה מפרסם מעכירות את האווירה בפורום. אני מקווה שתתייחס לבקשתי באותה כבוד, שאני מתייחס אליך. שנה טובה

למעלה