לאוקספורד
אני יודע היטב מהו אאוטינג, ואין לי ספק שגם אתה יודע. לא ברור לי איזו אשמה של אאוטינג אתה מייחס לי מההיסטוריה - אני לא זוכר שכתבתי לך או עליך שום דבר, שגובל באאוטינג, או שנוגע לסיכסוך המשפטי שלך, ובוודאי שלא בפורום המרכז. לא התעצלתי ובדקתי את ההיסטוריה של ההודעות שלי בפורום המרכז, ולמעט הודעה אחת שנכתבה בעקבות תגובה לא הולמת שלך על וידוי אישי ונוגע ללב של מנהל פורום אחר,לא היה ביננו שום תיכתובת. איני מכיר אותך אישית, ואין לי שום סיבה להאשים אותך ב"האשמות שוא". אני פניתי אליך כאן ועכשיו כמנהל פורום החרשים וכבדי שמיעה בבקשה לפתוח דף חדש לקראת השנה החדשה, ולהתחיל לתרום לנו מניסיונך ומכישוריך, שאיני מטיל בהם ספק לאור רמת כתיבתך הגבוהה, ואני מצטער להבין שאתה דוחה את בקשתי. אני שב ומבקש ודורש, שלא תיגרור סיכסוך אישי שלך עם גולשים אחרים לפורום זה. יש פורומים אחרים,מחוץ לתפוז, בהם תוכל לעשות זאת. אני משתדל לכונן כאן פורום לחרשים ברמה גבוהה ואיכותית, שתשרת את כל ציבור לקויי השמיעה, וההודעות העוקצניות שאתה מפרסם מעכירות את האווירה בפורום. אני מקווה שתתייחס לבקשתי באותה כבוד, שאני מתייחס אליך. שנה טובה