שלום מדוע נמחקה הודעה שלי המופנית

מצטרף לבקשתו של One Man לפתוח דף חד

אני חושב שבפרוס השנה החדשה הגיע הזמן ליישב את כל הסכסוכים ההיסטוריים של כל פורומי החירשים בדרכי שלום ולפתוח דף חדש, למען עתיד טוב יותר לכולנו החירשים/לקויי השמיעה ולא נחזור לדוש יותר בעבר, רק בהווה ובעתיד. כולנו מצפים שאוקספורד ירים את הכפפה ובא שלום על ישראל מה אתה אומר, אוקספורד?

איפה ההודעה שלי?

כתבתי הודעה מוסברת ומנומקת. איפה היא? ההמשך במשרדי אח"א.

ממתי כרטיס אישי בתפוז הוא "אאוטינג"

האם אתה בטוח שאתה יודע מה אתה כותב לי? אינני אומר זאת מתוך כוונה לפגוע אלא כי אינני בטוח שברור לך מהו האינטרנט. באינטרנט כל דבר שגולש כותב על עצמו - הופך לנחלת הכלל, אלא אם הוא כותב את הדברים בפורמט כזה שאינו מאפשר קריאה של תוכנם. בפורום החרשים בוואלה ניתן לראות בדיוק מי תקף מילולית את ראשי אח"א ואין שחר להאשמות שאתה מייחס לי. צלף וכיסוף הם אלה שניסו להפוך את פורומי החרשים לבית משפט בנסיונותיהם העקרים להפוך על פיה את הפסיקה נגד פורן, ואתה הצטרפת אליהם כשהבאת איזושהי ידיעה בפורום המרכז שאיננה נוגעת כלל לפורום או לספיחיו (אאוטינג במיטבו). משום כך אינך יכול לבוא אלי כעת בתיאוריות שונות לרגל השנה החדשה. ראה בפורום המשוב איזה שי קיבל צלף מ"תפוז" לשנה החדשה. את שני המסרים ששלח לי דומינטור - מחקתי בלי לקרוא, והוא נחסם למסרים נוספים. שיפסיק לכתוב דברי נאצה בפורומים. מצחיק איך ייחסו לי את הכינוי טרמינטור כאשר הוא זה שזרע חורבן והרס בפורומים, והודעותיו נותרו עד היום. כעת אח"א היא זו שמעיינת בהן. מי שזורע רוח, קוצר סופה. את היצירתיות שלי אני שומר ל-real life, והיה בטוח שאני עושה די והותר למען החרשים וכבדי השמיעה.

סליחה על ההודעה הכפולה

חשבתי שההודעה הקודמת לא נשארה, ועל כך אני מתנצל שוב. אין לי ספק שכתבת עלי הודעה בפורום המרכז שאיננה נוגעת לענייני הפורום עצמו, ואין זה משנה מה בדקת עכשיו. אולם אין צורך להרחיק עד פורום המרכז כאשר כיסוף היא זו שבוחשת כאן בעניינים ישנים בינך לבין אהרון שעד עתה לא ידעתי על קיומם. עם זאת אני מכבד את בקשתך והמשך הטיפול ייעשה במשרדי אח"א כפי שכתבתי.

רק עכשיו אני קורא את הודעתך זו

קיבלתי רושם שתשובתך היתה שלילית, לכן תגובתי הקודמת בכל אופן, מה שכתבתי הוא חומר למחשבה :=)

תראה

אם אתה רוצה "לסלק" אותי מאח"א, אתה מוזמן להגיע לאח"א ולשלם דמי חבר. אחר כך תוכל להשתתף באסיפות ולומר עלי כל אשר יעלה על דעתך. באם אינך שולט בשפת הסימנים, בטוחני שאח"א יוכלו להעמיד לרשותך מתורגמנית שתתרגם את דבריך לשפת הסימנים במסגרת השעות השנתיות המוקצבות לך. למרבה הצער עד עתה בעיקר תקפת את אח"א בפורומים. משום כך הם יחליטו מה לעשות בעניין, לא אני. זו הודעתי האחרונה בעניין.

0ne Man

New member
אני שמח שהחלטת לכבד את בקשתי

אני מקווה שנתחיל עכשיו את השנה החדשה ברגל ימין. כולנו בסופו של דבר לקויי שמיעה, ואם לא נעזור אחד לשני, מי יעזור לנו...? אתה מוזמן בכל עת לכתוב בפורום הודעות, שיתרמו לציבור לקויי השמיעה. (ושוב, לא הודעות עוקצניות שנועדו רק להרגיז....) (נ.ב - לא מחקתי את ההודעה הכפולה, מכיוון שלא רציתי שהשירשור יימחק)

לאוקספורד וone

בפרוס השנה אני מרים
להתחלה חדשה שלכם ותנסו למצוא במיכםן איזה חיבה בפורום ואולי כך זה יגרום שום דבר לא מאוחר המון בהצלחה
קבלו ממני

קחי אותי שרון

צחקתי מתגובה מס' 43. אין צורך ללכת רחוק. ברגע זה טוחנת נבחרת הנשים של ארה"ב את נבחרת הנשים של צפון קוריאה ומובילה 0:2 בגביע העולמי בכדורגל בארה"ב.

למעלה