ברוך הבא למשפחה ../images/Emo24.gif
את יודעת גדלתי בבית עם עוד חמישה אחים, אח"כ נפטרו שניים ונולד אחד,אז יש לי כיון ארבעה אחים, ועם כל הצרות שלנו ושטויות והכעסים והצחוקים והברוגז והכל , הלוואי והיה לי עוד עשרה אחים. אז ילדה שלי, ברוך הבא להיות אחותי הוירטואלית. את קראת לעצמך מרגישה ילדה...אני בת 32 ונראית ומתנהגת ובוכה כמו ילדה....אז מה ככה אני ילדה בנשמה...וזה כיף. כל מי שרוצה להיות חלק מהמשפחה שלנו כבר שייך לנו, השייכות במשפחת סהר נקבעת על ידי רצון המצטרף, אנחנו מקבלים באהבה את כולם. את לא חייבת לפתוח שום פצע כרגע, את רק יכולה לספר לנו אם את רוצה על עצמך, גיל מה עושה בחיים, מה היית רוצה לספר לנו...אני תמיד ובטוחה שגם אחרים מאוד נשמח שתצטרפי אלינו, ותגיבי כשאת מרגישה שאת רוצה...הכל מותר להגיד כל עוד עומדים בכללי הפורום..כלומר לא מעליבים, לא משפילים, ולא שופטים את האחר, ולא נותנים עיצות..מספרים מהחויות האישיות....חופשי. את יודעת עכשיו עשיתי הליכה קצת בשביל ביתי....יצאה שכנה עם ערימות של שקיות זבל לכיוון הפח הגדול בחוץ....ואמרתי לה בוקר טוב...הלוואי ויהיה סוכות כל חודש...איך נהניתי לשמוע אותכם עד אתמול בעשר בלילה (לפני שהלכתי לישון), שרים וראיתי מהחלון רוקדים, ועל האש ממש עשה לי טוב. היא שאלה ישר..רגע רחל למה השנה לא הצטרפת לסוכה עם כולם? היה מלא בשרים..היה מלא אוכל משקאות, היה מלא שמח..? אמרתי לה תראי אני כבר חודשים לא בדשא כמו פעם, אני לא הכרתי רבע מהאנשים שישבו בדשא..אני מתביישת היום להצטרף אליכם כל פעם שאתם עושי פתיחת שולחן ושמח בדשא, ככה כמה משפחות בשכונה....אתם מכירים שנים..חיים כמו משפחה אחת גדולה..אני ביישנית....וגם אמא....אנחנו לא מרגישים נעים להצטרף.......היא ענתה לי ישר....רחל-הביישן מפסיד, ביום שתחליטי שנמאס לך להפסיד תצטרפי, אין הזמנות את חלק מהשכונה, והסוכה, והחגיגה היא שכונתית, אנחנו רואים אותך חלק מהשכונה הפסד שלך-אני כמובן אמרתי רגע את לא מבינה......והיא כבר הלכה...... נכון בתחילה שגרתי בשכונה הייתי יותר אמיצה.הייתי יותר בינהם.התרחקתי כי הם קצת צבועים....וירדו עלי שאני עשירה במלא כסף..מקנאה..שבהתחלה היה לי כסף.....הייתי שולחת להם את הצרות שלי....מאז קשה לי להרגיש חלק מהם...והאמת אני מפסידה שאני לא מחליקה דברים..כי יש רגעים שהם מכלום סתם ישיבה בכסאות חצר כמה משפחות וסיפורים וחויות עושים המון שמח וקפה ועוגה והכל כמו חבורה אחת גדולה...... אז למה סיפרתי לך? אולי כדי לאמר לך שאני מאוד מאוד מאוד ביישנית, ביחוד כשאני מגיעה למקום חדש, אבל כשהמקום מקרין לי קבלה, וחום כמו בסהר-אני מרגישה מהר חלק....אני מקווה שנצליח להקרין לך את הקבלה והחום הדרוש שתהיי חלק מאיתנו. המון אהבה רחל-נשמה לך ולאורית, ולכל המצטרפים החדשים שלא בירכתי כי שקעתי קצת לתוך צרות חיי.