שלום מהוסס...

הי ילדה ../images/Emo20.gif

כמישהו מהצפון הרחוק מאד, שבו יש כידוע מעט מאד אנשים ויותר
ונוף, אני שמח מאד שהצטרפת אלינו כי כל אדם חדש שמגיע לכאן הוא בבחינת "רווח נקי" גם לעצמו, וגם לאחרים. לגבי החששות שלך של לחזור אל פצעי עבר. את לא חייבת לחזור אליהם! זה בדיוק העניין. את יכולה למשל להגיב לדברי אחרים... כל אחד פה יכול לתת מעצמו לכל אחד בלי קשר להיכרות ככל שקיימת כזו בין חלקנו. אני בטוח שגם את תוכלי להשתלב כאן ולקבל כאן המון. ברוכה הבאה.

רז.

New member
אני כל כך מזדהה

גם אני מסתכלת על הפורום כבר מס´ שבועות ולא יודעת איך להיכנס פנימה. האיכפתיות שלכם והעזרה אחד לשני ממש נגעה בי. גם לי קשה עם העבר והלבד שלי, ולא יודעת איך לבטא, ולא בטוחה שבכלל יש טעם...

stonefroze

New member
לרז היקרה.

אל תהססי.בואי. אנו נקבל אותך בזרועות פתוחות. כל אדם נוסף שמגיע לכאן מחזק אותנו ויכול להתחזק איתנו. הרגישי חופשי לחלוטין. אין כאן כל כת סודית ומבחני קבלה וכל אדם חש ומרגיש וכואב ונלחם רצוי כאן. כל אדם חדש מלמד אותנו דברים חדשים על עצמנו ועל העולם. עם כל אדם חדש אנו מתפתחים יותר,רואים יותר מרגישים יותר. כל אדם חדש בפורום הזה הוא מתנה יקרת ערך עבורנו. והפורום הזה הוא מתנה יקרת ערך עבור כל אדם הזקוק לו. אל פחד.השערים פתוחים ואת מוזמנת לעבור ולהיכנס. הציגי את עצמך בדלת בקצרה,אמרי שלום ולאחר מכן ראי בפורום זה גם את הבית שלך. והוא יכול להיות עבורך לבית ולמשפחה. אז אם כן,קדימה,אין כל סיבה להיסוסים,נכון?

כן, רז.... יש טעם! ../images/Emo20.gif

והטעם הוא את. את ראויה מעצמך לכל נסיון שלך לעשות את חייך משמחים יותר. לא חושבת כך??

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

האכפתיות הזו שאת רואה, והעזרה ההדדית, הם מנת חלקם של כל מי שבאים לכאן. זה חלק מהקסם של המקום הזה. וקיבלו את פנייך כל כך יפה. אני מקווה שתרגישי בבית, ותוכלי להרשות לעצמך לחלוץ נעליים, להתרווח, ולקחת חלק.

למעלה