שלום, מישהו יכול להמליץ לי

אוקי... האם שמעת את In Absentia

או את Stupid Dream אם כן.. אז זה כבר עניין שלך:) ובאמת הכל עניין של טעם. אבל באמת פורקיופיין להקה איכותית, ותחת הקטגוריה של איכותית, אין הרבה אצלי:)

eorion

New member
זמני הוא עדיין לא בינה מלאכותית

הוא רק יושב שמה למעלה ומסתכל בלי לנקוף אצבע

יצחק 77

New member
להקת muse הם ממש תעתיק של רדיוהד

רק בגירסה קצת יותר כבדה (הרבה יותר דיסטורשיין) וסולן מאד כריזמטי להקת יהושע הישראלית מאד דומה ואפשר לכנות אותה רדיוהד הישראלית

להקת יהושע להקה טובה אמנם אבל אני

חולק עליך בעניין הזה.. הרי זה ידוע שרדיוהד הישראלים או יותר נכון הישראלי הוא אביתר בנאי.

ואני חולקת עליך

טוב לא ממש, אביתר מזכיר את רדיוהד אבל יהושוע יותר, אביתר כבר יותר מדי שקט

יצחק 77

New member
לא חייבת להיות סטירה

אביתר בנאי מזכיר קצת את רדיוהד אבל לא כמו יהושע. (אחלה להקה)

Latisia

New member
לא הייתי אומרת תעתיק... ממש לא.

הם אומנם "הצהירו" שהם מעריכים את הרדיוהד ומושפעים מהם אבל לדעתי כאחת ששומעת המון מיוז (ומכירה את כול השירים שלהם כמעט- זו אובססיה) זה לא מתבטא במוזיקה שלהם כול כך. אומנם רואים את הקשר בניהם וכול זה אבל הם ממממממש לא תעתיק של הרדיוהד... אני ממש חולקת על זה! P: חחחח קשר ללהקת יהושע הם טובים.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מיוז פשוט טובים. בפני עצמם. בכלל, עד שלא קראתי פה שמשווים אותם לרדיוהד אף פעם לא חשבתי אפילו על דמיון בינם לבין רדיוהד. פשוט למיוז יש צליל כל כך אחר......... וזה שהם אולי מושפעים קצת מרדיוהד ומעריכים אותם פשוט עושה אותם יותר שווים
לא מעתיקים..
(ושווים כי זה אומר שיש להם טעם טוב..
)

Harellevy

New member
ממש לא צליל אחר

זה שהם יותר נוטים ללחוץ על הדיסטורשן מרדיוהד לא משנה את הסגנון שלהם...זה אותו סגנון בדיוק קצת פחות עצוב ויותר עוצמתי...שני הסולנים שרים מאוד דומה מאוד מאוד...ושניהם לדעתי הסולנים הכי טובים בעולם לסגנון (ולדעתי בכלל בעולם כי זה הסגנון שאני אוהב)...

oasisssss

New member
ג'ף באקלי

גם טים באקלי. אפשר גם לנסות קצת את הסטון רוזס וסוויד ואפי אפילו הקיור

למעלה