שלום...מישהו פה מתפרנס מזה לאורך זמן(שנים)?

arihadar

New member
אף אחד פה לא מתפרנס

אף אחד לא מתפרנס מזה לאורך שנים אלא מחפש פראירים לגזול כספם וכך להתעשר מללמד אותם שיטות שלא עובדות או שיעשה עיסקאות דרכו.

BMWTRADING1

New member
ארי היקר

אני בהחלט מבין שהיית קורבן לתעשיית המט"ח האכזרית קורבן של אותם מרצים בעלי "שם" שאין מאחורי "השם" ידע בסיסי באיך מרוויחים כסף. אני יודע כי גם אני הייתי שם למדתי מכל המרצים "הטובים" בארץ: אייל גורביץ זיו חקשוריאן פסגות ועוד ועוד שמות ומכללות שונות... כמות הכסף שהשקעתי הייתה מעל 60,000 ש"ח רק בקורסים ואני לא מדבר על קורסים מחו"ל שלמדתי בהם. הזמנתי דיסקים קניתי קורסים מה לא!!!! והתוצאה תמיד הייתה הפסד מחקתי חשבונות על חשבונות ולא של 10,000$ הרבה יותר. אני אדם רציני לא מחפש הנחות אמרתי זה מקצוע ועסק לכל דבר וצריך ללמוד ברצינות. השקעתי כסף ושכר לימוד יקר ואף אחד מטורפים האלו שמתפרנסים רק מקורסים לא אמר את האמת. האמת היחידה הייתה בשורת הרווח והפסד בסוף כל חודש. וכולם יגידו זה פסיכולגי לא כולם מתאימים!!! מוכר לך התשובות האלו??? אבל לא ויתרתי ידעתי שאפשר להתעשר ולהתפרנס ממסחר רק שהגעתי לכמה מסקנות: 1. ניתוח טכני לא עובד. 2. כל המרצים למינהם מתפרנסים אך ורק מהרצאות!!!! 3. כדי להצליח צריך לחשוב מחוץ לקופסא!!!! צריך למצוא את אותם סוחרים ושים לב סוחרים!!!! שמתפרנסים רק ממסחר ועושים ים של כסף. ושיראו לי את החשבון שלהם. תנסה לבקש מגורביץ או מחקשוראין לראות את החשבון שלהם!!!! לשימחתי מצאתי את אשר חיפשתי אין מה לעשות אומרת הגמרא" האומר יגעתי ומצאתי תאמין!!!

7575

New member
תגיד לי אתה לא מפחד מאלוהים ?

מצטט לי פסוקים מהגמרא,מנסה לשדוד 30000 אלף שקל מאנשים תמימים,למה אתה לא מרוויח אותם במסחר,יש לך תשובה לזה אה, בו נשמע אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך,פתח תפה שלךךך

131313ssh

New member
בוא אלי למשרד ותראה מה מסובך????

בלי סיפורים בלי מכירות בלי כלום אני ואתה!!!! מסכים?????? אנחנו מרוויחים המון במסחר אתה מוזמן להגיע ולהתרשם בניגוד לכולם אני אפתח לך את חשבון המסחר שלי!!!!

arihadar

New member
איך מצאת בדיוק אם כל המלמדים רמאים?

כל האלה שמצאו דרך להתעשרות בעצם מנסי ם לפתות פראירים חדשים שישלמו להם על חלום חדש ורמאות.

אל תכליל

למרות שאני מבין למה אתה מתכוון. אם אתה לוקח מורה של אחד על אחד (ומשלם לפי שיעור), אתה יכול לעזוב בלי שום התחייבות. אתה גם יכול לקבל המלצות מאנשים אחרים שעבדו עם אותו סוחר.

BMWTRADING1

New member
חיפשתי במקומות שלא מתפרנסים מהרצאות!!!

שמראים לך את החשבון האישי שלהם!! סוחרים איתך אחד על אחד עד שתצליח. שמסבירים לך מתמטית למה ניתוח טכני זה שטויות במיץ עגבניות!!! והכי חשוב בסוף כל חודש רואים את הרווח והפסד חיובי!!!! ארי מה שאני מנסה לומר לך שאתה צודק במאה אחוז כל מילה שלך על המרצים והקורסים היא נכונה. אבל אם עדיין בוער בך להצליח במסחר תדע שזה אפשרי ושיש אנשים שבאמת עושים את זה והם לא לובשים חליפות... ואני מאחל לך בהצלחה מכל הלב באמת... כי גם אני שותף לתחושות שלך ועברתי בדיוק את מה שאתה חווה...

arihadar

New member
לא קיים אחד כזה

איך אפשר לדעת אם החשבון אמיתי או דמו? במטה טריידר זה לא אומר אם זה אמיתי. חוץ מזה שאפשר לזייף דו"חות כאלה. גם אם אני רואה שהלך לו לאורך שנים מי מבטיח לי שזה לפי שיטה שלמד אותי. תמיד יגיד שהשיטה כבר לא עובדת. אין הרי אחד שיתן לך אחריות על מה שמלמד. מכללת יתרונות ו30 פיפס בראשם כל הזמן מהללים ניתוח טכני ומתנדים בפאונד יין( עוד דבר נתון בספק). לא ניראהלי שמישהו שמרויח בזה ירצה ללמד אחרים אלא אם הוא נוכל.

rafipips

New member
אפשר לדעת

יש שני סוגי דוחות שיוצאים מהמטה , יש דוח , ויש דוח מפורט .

BMWTRADING1

New member
ארי,

מי שסוחר על מטה טריידר לא מבין מה זה מסחר מקצועי. ניתוח טכני= זבל להמונים. יש המון חברות שמלמדות כי כך הם מייצרות עוד רווחים ונזילות בשוק.

אתה מוזמן לבוא אלי

אף אחד לא יראה לך את חשבון המסחר האישי שלו (תחשוב אם אתה היית מראה). בזמנו הצעתי פה ללמד אנשים בחינם (בחינם!, ללא כסף), לא ראיתי פה קופצים ולבינתיים לקחתי שני ח'ברה ואם הם היו גולשים פה בפורום הם היו מעידים שהשתנה אצלם הרבה מבחינת המסחר. מצד אחד אנשים אומרים שמי שמלמד אותם עושה זאת רק לשם כסף ומצד שני שמציעים בחינם אז אף אחד לא בא. זה לא רציני !!!

BMWTRADING1

New member
מי שלא מתבייש בתוצאות שלו...יראה חשבון!!!

רוב המרצים פשוט לא מרוויחים במסחר כלל וכלל. ללמד בחינם זה לא רציני.כשבן אדם משלם יש לו ערך במה שהוא עושה.

arihadar

New member
משלמים אבל אין שום אחריות לתוצאה

כל אחד שמפרסם קורסים חייב להראות דו"ח עיסקאות ולהוכיח שזה נעשה באותה שיטה שהוא אמור ללמד. שימו לב שאין אף מלמד שמביא אנשים שסוחרים לפי שיטה שלו שנים. ברור למה. אני אשמח להראות דו"ח מפורט שילמדו אנשים איך עושים מעשר אלף דולר 500 דולר. שאנשים יראו מה התוצאות של המלמדים.

BMWTRADING1

New member
מסכים איתך ארי!!!

השאלה איך אתה רוצה להתקדם מכאן והלאה בתחום המסחר???

arihadar

New member
לאן יש לי להתקדם?

עצרתי עצמי מלהפסיד עוד כסף לעוד רמאים. פורקס זה קזינו ומי שרוצה להפסיד כספו מוזמן לשם.

למעלה