אני בהחלט מבין שהיית קורבן לתעשיית המט"ח האכזרית קורבן של אותם מרצים בעלי "שם" שאין מאחורי "השם" ידע בסיסי באיך מרוויחים כסף. אני יודע כי גם אני הייתי שם למדתי מכל המרצים "הטובים" בארץ: אייל גורביץ זיו חקשוריאן פסגות ועוד ועוד שמות ומכללות שונות... כמות הכסף שהשקעתי הייתה מעל 60,000 ש"ח רק בקורסים ואני לא מדבר על קורסים מחו"ל שלמדתי בהם. הזמנתי דיסקים קניתי קורסים מה לא!!!! והתוצאה תמיד הייתה הפסד מחקתי חשבונות על חשבונות ולא של 10,000$ הרבה יותר. אני אדם רציני לא מחפש הנחות אמרתי זה מקצוע ועסק לכל דבר וצריך ללמוד ברצינות. השקעתי כסף ושכר לימוד יקר ואף אחד מטורפים האלו שמתפרנסים רק מקורסים לא אמר את האמת. האמת היחידה הייתה בשורת הרווח והפסד בסוף כל חודש. וכולם יגידו זה פסיכולגי לא כולם מתאימים!!! מוכר לך התשובות האלו??? אבל לא ויתרתי ידעתי שאפשר להתעשר ולהתפרנס ממסחר רק שהגעתי לכמה מסקנות: 1. ניתוח טכני לא עובד. 2. כל המרצים למינהם מתפרנסים אך ורק מהרצאות!!!! 3. כדי להצליח צריך לחשוב מחוץ לקופסא!!!! צריך למצוא את אותם סוחרים ושים לב סוחרים!!!! שמתפרנסים רק ממסחר ועושים ים של כסף. ושיראו לי את החשבון שלהם. תנסה לבקש מגורביץ או מחקשוראין לראות את החשבון שלהם!!!! לשימחתי מצאתי את אשר חיפשתי אין מה לעשות אומרת הגמרא" האומר יגעתי ומצאתי תאמין!!!
מצטט לי פסוקים מהגמרא,מנסה לשדוד 30000 אלף שקל מאנשים תמימים,למה אתה לא מרוויח אותם במסחר,יש לך תשובה לזה אה, בו נשמע אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך,פתח תפה שלךךך
בלי סיפורים בלי מכירות בלי כלום אני ואתה!!!! מסכים?????? אנחנו מרוויחים המון במסחר אתה מוזמן להגיע ולהתרשם בניגוד לכולם אני אפתח לך את חשבון המסחר שלי!!!!
למרות שאני מבין למה אתה מתכוון. אם אתה לוקח מורה של אחד על אחד (ומשלם לפי שיעור), אתה יכול לעזוב בלי שום התחייבות. אתה גם יכול לקבל המלצות מאנשים אחרים שעבדו עם אותו סוחר.
שמראים לך את החשבון האישי שלהם!! סוחרים איתך אחד על אחד עד שתצליח. שמסבירים לך מתמטית למה ניתוח טכני זה שטויות במיץ עגבניות!!! והכי חשוב בסוף כל חודש רואים את הרווח והפסד חיובי!!!! ארי מה שאני מנסה לומר לך שאתה צודק במאה אחוז כל מילה שלך על המרצים והקורסים היא נכונה. אבל אם עדיין בוער בך להצליח במסחר תדע שזה אפשרי ושיש אנשים שבאמת עושים את זה והם לא לובשים חליפות... ואני מאחל לך בהצלחה מכל הלב באמת... כי גם אני שותף לתחושות שלך ועברתי בדיוק את מה שאתה חווה...
איך אפשר לדעת אם החשבון אמיתי או דמו? במטה טריידר זה לא אומר אם זה אמיתי. חוץ מזה שאפשר לזייף דו"חות כאלה. גם אם אני רואה שהלך לו לאורך שנים מי מבטיח לי שזה לפי שיטה שלמד אותי. תמיד יגיד שהשיטה כבר לא עובדת. אין הרי אחד שיתן לך אחריות על מה שמלמד. מכללת יתרונות ו30 פיפס בראשם כל הזמן מהללים ניתוח טכני ומתנדים בפאונד יין( עוד דבר נתון בספק). לא ניראהלי שמישהו שמרויח בזה ירצה ללמד אחרים אלא אם הוא נוכל.
אף אחד לא יראה לך את חשבון המסחר האישי שלו (תחשוב אם אתה היית מראה). בזמנו הצעתי פה ללמד אנשים בחינם (בחינם!, ללא כסף), לא ראיתי פה קופצים ולבינתיים לקחתי שני ח'ברה ואם הם היו גולשים פה בפורום הם היו מעידים שהשתנה אצלם הרבה מבחינת המסחר. מצד אחד אנשים אומרים שמי שמלמד אותם עושה זאת רק לשם כסף ומצד שני שמציעים בחינם אז אף אחד לא בא. זה לא רציני !!!
כל אחד שמפרסם קורסים חייב להראות דו"ח עיסקאות ולהוכיח שזה נעשה באותה שיטה שהוא אמור ללמד. שימו לב שאין אף מלמד שמביא אנשים שסוחרים לפי שיטה שלו שנים. ברור למה. אני אשמח להראות דו"ח מפורט שילמדו אנשים איך עושים מעשר אלף דולר 500 דולר. שאנשים יראו מה התוצאות של המלמדים.