שלום...מישהו פה מתפרנס מזה לאורך זמן(שנים)?

arihadar

New member
להזהיר אנשים שלא יאבדו כספם כמוני

שלא יאמינו לכל הבטחות שווא של הברוקרים והמלמדים האלה. שיבקשו לראות תלמידים שלהם שסוחרים שנים בשיטה ולראות חשבון מיסחר אמיתי של מלמד עצמו במשך שנים. (אף אחד לא יראה להם חשבון כזה וברור למה)

leatherface12

New member
צודק במאה אחוז

נוכלים רמאים ושקרנים ומה לא מוכרים אשליות לעם התמים בדבר רווחים מהירים בזמן קצר זה באמת קזינו בחסות המדינה וחבל שאנשים ממשיכים ליפול לזה גם אני נפלתי אמנם בקטנה כי לא הייתי טיפש מספיק כדי לשים הון בשוק הנלוז הזה אבל עדיין גם להפסיד כמה אלפי שקלים זה הפסד בכל מקרה גם אני עדיין מחפש את האיש שיראה לי דוח עסקאות רווחי לאחר מספר שנים במטח ברור שאין כזה ולא יהיה כזה אם יש בכלל סיכוי להרוויח בשוק הזה אז זה רק עם ידע פונדמנטלי מורחב בדבר הגורמים השונים הגורמים למטבע לעלות או לרדת ידע שהוא בעיקר נחלת המדינאים והכלכלנים הבכירים. בכל מקרה המלצה שלי רק מי שבא לו ללכת לקזינו שייכנס לשוק הזה כל השאר , לכו לעבוד או ללמוד ועזבו אתכם משטויות

זה לא קשור לבושה

זה קשור לפרטיות של בן אדם ולזה שאני לא רוצה שמישהו זר שאני לא מכיר יראה את גודל החשבון שלי וכו' (גם עניין של מיסוי, אף אחד לא צריך לדעת מה אני עושה). אותי לימד (כמעט) בחינם וזה היה הכי רציני שיש. הכל עניין של גישה לחיים.

נכון

לי זה לקח שנתיים בהן כלל לא עבדתי והקדשתי את כל כולי רק לזה. אבל אני מניח שזה תלוי התפתחות ואצל כל אחד זה אחרת.

למעלה