שלום עולמי

מזל טוב ! שלום עולמי !
=]

מזל טוב על ההנהלה, הנהלתה, וההכחלה וכו'. אני נביא ! חשבתי על זה כבר, לא זוכר אם כתבתי את זה.

שולחנות עגולים זה דבר שהמוצא אחרי המחאה ברוטשילד, בקיץ שעבר.
טרם יצא לי להשתתף בדבר כזה, אבל המחאה היא חלק מהרשת של מהפכה של אהבה,
. כנראה שיצא לי להשתתף במעגלים פנימיים של המהפכה, בפלא.
מחר יש מסיבה , כולם מוזמנים. אולי אפרסם משהו על המסיבה בסוף הלילה. כבר מאחר לישון.

הרבה מזל טוב, ובהצלחה, את העתיד של הפורום. אני מאוד מתרגש. מקווה שימשיכו להיות לנו יחסים טובים כמו שהיו,
שיהיו לך חיים, המשך חיים מוצלחים, גם זמן פנוי הרבה לפורום עכשיו, חיים ארוכים ובריאים, וגם זמן לעבודה פרנסה, ואהבה וזוגיות, ולימודים, והרבה אהבה ועניין בחיים.
מזל טוב, ובהצלחה,
ממני,
אלון ,
מהפכן של אהבה גם. ופורומיסט ובלוגר בתפוז אנשים
:)
=]

Purple Mushroom

New member
אה, מרוב התרגשות התבלבלתי.

בדקתי את ההוטמייל שלי, ושיחזרתי את הסיסמא. זה הניק המדובר שלי מדצמבר 2002. חזרתי לניק הישן. מזל טוב !

(גם לי , יש כמה כינויים בתפוז, מינואר 2001, עד אמצע 2006, כ-10 או 15 כינויים בתפוז, פעם עשיתי רשימה של הכינויים בבבלוג שלי, ויש לי כינוי אחד סודי שפתחתי בעבור צ'ילבה בפורום שכבר לא כותבת כאן. ).
...|סחפירה| :)

EdisonGirl

New member
בפרויקט "ישראל 2021" הייתי בשולחנות עגולים

המטרה היא לדאוג שישראל בעוד 10 שנים תהיה גרסה משופרת ומשודרגת של ישראל היום.

הרעיון שהעלית נשמע באמת אדיר. היכולת להתדיין בצורה תרבותית הייתה צריכה להיות משהו יומיומי ורגיל אבל היא לא, אז יש משהו מעורר בהתארגנות מסודרת כזו, כמו העברה של מקל בקרב האינדיאנים, כדי להעביר את זכות הדיבור ולא להיכנס אחד לדברי השני (שיחות אקטואליה היו נשמעות אחרת לגמרי! בכלל, הן היו נשמעות סופסוף
).

לצערי אני מתקשה, על סמך ההיסטוריה, להאמין שיהיה לנו שלום, אבל משאירה את האופציה פתוחה, ובאופן אישי אין לי משהו נגד אף אוכלוסיה, אלא רק נגד בודדים שרוצים לפגוע בי.

spaysi8

New member
כיף לשמוע!

גם אני לא מאמינה שיהיה שלום נכון להרגע,
אבל לא אומר שאי אפשר לשאוף לשם :p

ruven7

Active member
זה אולי נחמד אבל לא ישנה מציאות

ואני לא פסימי אלא מציאותי.מגיע שלב בחיים שאתה מבין דברים.
אין לי כלום נגד הארועים האלה בעיקרון אבל בתכל'ס לא ישתנה כלום ואל תגידו לי "בגלל אנשים כמוך".
כל עוד יש כל כך הרבה דם רע בינינו לפשלתינאים,סכסוך וחוסר יכולת להגיע להסכמה שתפסיק את האש,
כל עוד הם מברברים על זכות השיבה,מייצרים שנאה ו-7 שנים אחרי ההתנתקות התעשייה היחידה שפיתחו היא מחרטות לייצור רקטות ומנהרות,
לא יקרה כלום באמת.זו המציאות וחבל.גם דפי פייסבוק לא ישנו.השינוי צריך לבוא ברמת ההנהגה כמו עם ירדן ומצרים.
שלום עולמי? אין ולא יהיה דבר כזה.חלק מהטבע האנושי,תבחנו את ההיסטוריה.

למעלה