שלום! עזרה בשיפור התמונה

elina26

New member
שלום! עזרה בשיפור התמונה

הייייי אני צריכה את התמונה לתמונת פספורט עם 300DPI לי אין מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה אני אשמח אם תשפרו קצת את הצבעים של התמונה אבל אשמח אם השיער יישאר בצבע הבהיר ולא יהיה כהה יותר. וגם התמונה אמורה להיות בגודל של 3 - רוחב 4- גובה תודה תודה תודה מראש

elina26

New member
והתמונה

כחתי להוסיף שאני אשמח אם תיישרו את התמונה ותחתכו את הפס הלבן בצד ימין שיראה סימטרי

Smertonos

New member
אוקיי

הורדתי את הגוון הכחול החזק והחזרתי את צבע העור, שיניתי קצת את צבע השיער מכיוון שגם בשיער היה הרבה כחול, אם הצבע של השיער איננו דומה לצבע השיער שלך צריך לשנות (זה חשוב מכיוון שזו תמונה למסמך מזהה). וכמובן הרקע לבן (יחסית). חוץ מזה התמונה היא בגודל של 4.5 על 3.5 ס"מ ברזולוציה של 300 DPI כמו שצריך כדי שתוכלי להדפיס את זה באיכות טובה. אם התמונה מתאימה אני יכול לסדר 8 כאלו לתוך תמונה סטנדרטית של 10 על 15 ס"מ.

Smertonos

New member
תיקון

תיקון גודל פנים. השארתי יותר מדי כתפיים בפעם קודמת.

elina26

New member
'קודם כל תודה

דבר שני איך משנים את גודל התמונה אני צריכה 3 רוחב 4 גובה ניתן לעשות את זה בצייר של ווינדוס?

Smertonos

New member
אני חושב שכן

רק שאני לא יודע איך כי אני לא עובד איתו.

elina26

New member
ריטשתי בעצמי את התמונה ואני רוצה תגובות

כמו שאמרתי אני צריכה תמונה גודל 3- רוחב 4 גובה DPI 300 האם התמונה עונה על הקרטריונים האלה ואיך האיכות שלה בכלל? תודה

Smertonos

New member
הריטוש בסדר

החלק הכי חלש כאן זה הגזירה בצד שמאל חלק תחתון, הכתף והשיער.

NLO

New member
את יכולה לבדוק במאפינים של התמונה לבד←

בקשר לריטוש, איך אפשר לראות? מזערת את התמונה כ"כ... ובכל זאת, לא שהיה לך הרבה מה לרטש שם, הייתי אולי "מעלים" קצת יותר תחת העיניים.

elina26

New member
בתמונה יצאה ממש יפה תודה

כשהורדתי אותה למחשב ובדקתי במאפיינים גם בתמונה הזאת רשום לי 96DPI למה?

elina26

New member
אהההה כן עכשיו היא בסדר

איך אני יודעת מה הגודל שלה בס"מ? 3 רוחב 4 גובה?

NLO

New member
כשעושים 300 DPI זה עושה לך אותה גדולה יותר.

כי צריך להכניס 300 נקודות לאינטצ', אבל היחס נשמר. כשידפיסו לך אותה בגודל שביקשת, התמונה תוקטן קצת ותישמר באיכות טובה. ז"א שאם התוצאה מוצאת חן בעינייך, את צריכה לקחת את הקובץ כמו שהוא.

elina26

New member
פשוט ביקשו ממני מראש לעשות את

התמונה בגודל הזה, כנראה שהם לא מתעסקים עם הקטנת התמונה וכל הדברים הללו ... פשוט רוצים תמונה מוכנה להשתמש בה. אין אפשרות לשלוח אותה בגודל הזה מראש?

NLO

New member
וזה מה שהם קיבלו,

תמונה מוכנה ביחס מתאים וברזולוציה גבוהה. קחי אותה מחר אליהם ותראי שיהיה בסדר, יש להם תלונות \ דרישות? אנחנו כאן.

למעלה