שלום! עזרה בשיפור התמונה

elina26

New member
תודה רבה רבה על הכל ../images/Emo13.gif

שמתי לב שהרקע קצת כחול אז ניסיתי לשנות את הרקע וזה מה שיצא מה עדיף מבין השתיים?

Smertonos

New member
גם לדעתי..

הרקע הקודם מתאים יותר אבל אסור... עבור תעודה מזהה חייב רקע לבן אני רוצה לציין שעדיין עקב התאורה את נראת כחולה (באזור הלחיים והשיער) ואני לא בטוח שתמונה כזאת תתקבל עבור תעודה מזהה.

NLO

New member
לא בכזאת קיצוניות..

זה לא שיש מאחוריה קרנבל או טפט מנומר..

Smertonos

New member
אני מבין

ואני לא אומר שהתמונה לא בסדר, אני רק אומר שיכול להיות שזה יפריע ככה שאם ואכן זה יקרה שהיא תהיה מוכנה לכך.

elina26

New member
חזרתי.... נאמר לי שהתמונה אינה תקינה

ההנחיות הן: סוג קובץ: JPG רזולוציה: 300 DPI גודל: 4x3 ס"מ מישהו בבקשה יכול לעזור לי לשנות את התמונה שתהיה תקינה בבקשה.

NLO

New member
אני מתנצל.

למיטב הבנתי זה מה שקיבלת, ראי קובץ מצורף. אולי יכנס מי שמבין טוב יותר ממני ויודע אחרת. אולי אפשר גם לשאול בפורום פוטושופ.

elina26

New member
תאמין לי שאני גם לא יורדת לסוף דעתם

אולי הם רוצים שינוי בגודל התמונה כי כשפותחים אותה התמונה גדולה בהרבה מ3*4

Smertonos

New member
^%$$#!!#@#@ !!!!

נרגעתי. התמונה בגודל 3 על 4, אני חותם על זה. ברור שכאשר פותחים את התמונה במחשב הגודל שלה איננו 3 על 4 ס"מ הגודל על המסך תלוי ברזולוציה של המסך, גודל הפיקסל של המסך, אולי ZOOM שעשו לתמונה? אבל אם לשלוח את התמונה להדפסה ובהגדרות להגדיר רזולוציה של מדפסת ל 300 DPI אזי על הדף התמונה תהיה 3 על 4 ס"ם, את יכולה לנסות בבית על נייר רגיל כדי לבדוק שאכן הגודל תואם. או שאני אהבל ולא מבין מה הבעיה?

elina26

New member
משום מה כשאני פותחת את זה

בוורד זה נותן לי הודעת שיאה אולי זאת הבעיה? וכן התמונה בגודל המתאים וברזולוציה המתאימה לפי כל הנתונים אני לא מבינה מה הבעיה שלהם. אם מישהו עולה על הבעיה אנא תסביר...

Smertonos

New member
../images/Emo239.gif ככה?

תעשי RIGHT CLICK עך התמונה ותכנסי ל FORMAT PICTURE ובתוך זה לתוך SIZE זה יכתוב 1.57 על 1.18 אינץ'. כל אינץ' זה 2.54 ס"מ ככה שזה בסדר.

3DErAn

New member
מה המטרה של התמונה?

יש אפשרות ללכת לחנות אחרת? זה בשביל תמונת פספורט רגילה?

sima1203

New member
שאלת תם

כאשר אני בודקת אצלי מאפייני תמונה ,החלון שנפתח אצלי שונה לגמרי, יש לי פירוט של -כללי וסיכום ו - לא כמו בקובץ שאתה צירפת, איך אני מגיעה למאפיינים האלה? תודה .

NLO

New member
מחליפה מערכת הפעלה. ../images/Emo3.gif

זה המאפיינים שנפתח בויסטה. אם בלשונית "סיכום" אצלך תלחצי מתקדם, יפתח לך מפורט.

למעלה