שלום פורום יקר, התייעצות עצובה

יעל663

New member
שלום פורום יקר, התייעצות עצובה../images/Emo10.gif

שלום, מה נשמע? מקרה שקרה לי שלשום ואשמח להתייעצות איתכם( אני ממש נבוכה לספר את זה לחברים... אז אני מתייצעת כאן- מקווה שתוכלי לעזור לי לצאת מהבלבול שלי) אז ככה, הכרתי לפני שלושה חודשים לערך באינטרנט בחור ממש נחמד, החלפנו טלפונים, דיברנו,תמונות, היו לנו שיחות ממש ארוכות ועמוקות ובתדירות ממש גבוהה. הוא לחץ הרבה להיפגש, ואני קצת הייתי נבוכה והיה לי קשה וכל פעם לא יצא. שלשום במקרה הייתי עם חברים בפאב ליד באיזור שלו, במקרה הוא התקשר סיפרתי לו איפה אני והוא אמר שהוא יבוא לפגוש אותי( הייתי עם עוד 2 חברים) הוא הגיע ישב איתנו קצת, האמת שלפני ההבעות פנים קצת ראיתי שהוא לא מרוצה מהמצב, למרות שחברים שלי היו מקסימים אליו ודיברנו והיה בשבילי דוקא נחמד. נפרדנו לשלום בסוף הערב... ומאז... נאדה, כלום, גורנישט. לא טלפון, לא הודעה, לא מייל במחשב- כלום. לדעתי הוא התאכזב ממני, ואולי ציפה שאני אראה אחרת ואת האופי שלי הוא אוהב- כי הוא בכל זאת דיבר איתי המון בטלפון ולא הייתי שונה במציאות, אבל כנראה הוא התאכזב מהמראה שלי דבר ראשון זה ממש מוריד את הבטחון העצמי, מישהו רואה אותך ואז מחליט יותר לא לדבר איתך... אוף אני מרגישה ככ נורא עם איך שאני נראת. דבר שני אני מתלבטת אם ליצור איתו קשר- אם הוא היה רוצה משהו הוא היה מתקשר, אסאמאס- משהו... הוא בטוח לא מעוניין אין פה מה לבדוק- הוא לא בחור ביישן שמתבייש להתקשר, אז אולי פשוט לעזוב? או לשלוח הודעה? נבהלת ממני? או משהו בסגנון... זה דבר ככ מביך... אני ממש מרגישה שיא הנוראיות עכשיו:( מקווה שתבינו אותי יעל

אני לא(!) רוצה להיות לא-נחמד או...

משהו, אבל... פעם ראשונה שזה קרה לך, שאיזה מישהו שמאד התחברתם פתאום החליט לעשות לך מה שכבר זכה בפורום הזה לכינוי המתאים "הודיני"? מה הסיבה שהוא משחק אותה עזאמי בשארה שתיים (מעדכן את הממרה לאקטואליה היומיומית) את לא יודעת ולא תדעי, כנראה, לעולם, אלא אם כן ייסורי מצפון ייתקפו אותו והוא ייצא במונולוג סוער במייל שלך בימים הקרובים. במקומך לא הייתי מצפה לזה יותר מדי. מה שכן... מכייון שאת לא יודעת למה הוא ייצא חמור מה זה יעזור לך להמציא סיבות בראש שלך? להתחיל לרדת על עצמך? נעלם - נעלם. היה טוב, טוב שהיה. חבל שלא הסתדר, אל תנסי להבין מה קורה בראש שלו כי את לא הוא ובדרך את סתם מורידה את עצמך בייגון שאולה. אם להשתמש בעוד ביטוי שגור פה בפורום: "ננננננננננקסט!"

לבחורה החמודה

עשית שתי טעיות האחת שוחחת עם בחור שלא ראית בציטוטים באס אם אס ואחר כך שכבר התקשר הזמנת אותו לבליינדט עם שני ידידים. את צריכה לשוחח עם בחור בקצרה לתאם פגישה וכמובן לעשות את זה לבד זו הדרך היחידה להתחיל מערכת יחסים ברגל ימין. את יכולה להתעלם ממנו ואם את רוצה להראות לו סוג של אדישות את יכולה לסמס לו שיש לך חברה שעשויה להתאים לו זה ישגע אותו ויחזיר לך את התחושה הטובה. כל אחד הוטעם שלו והיופי בעיני המתבונן את לא צריכה לשקוע במרה שחורה כי גבר לא התקשר אלייך לאחר דייט לא מוצלח ביי בנתיים

גונדרי

New member
אל תקחי את זה קשה

אנשים שחיים דייטים (ושורצים בג'יי דייט) עוברים את הסינון ע"פ מראה הזה לפחות פעמיים בשבוע. כנראה שלא מצאת חן בעיניו פיזית, קורה.... ממש לא ביג דיל, אני מבטיח לך שבקרוב יהיה מישהו שלא יצליח להבין איך מישהו ויתר עלייך.... על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. גם האגו שלי טולטל לא פעם כשבחורות שיצאתי איתן לדייט העדיפו להישאר 'ידידות'.. בסדר, צריך להישאר יציב, שבוע אחר כך באה מישהי שהתלהבה ממני ואני לא התלהבתי ממנה... וכן הלאה... צודקת הדוקטורית שכתבה לפניי... הטעות הבסיסית שלכם הייתה שפיתחתם סוג של קשר לפני שנפגשתם. ובין ההתקרבות ההדדית, הצחקוקים והמבוכה האינטרנטית או הטלפונית, הבחור,כנראה, גידל פנטזיה שאפילו ל'נטלי פורטמן' היה קשה לעמוד בסטנדרטים שלה... אז בפעם הבאה, לפני שמתחילים סוג של קשר, עדיף להיפגש פנים מול פנים כמה שיותר מהר.

BABELICIOUS

New member
../images/Emo45.gif ואת גם לא צריכה להיות חסרת

ביטחון לגבי המראה שלך רק בגלל איזה בחור שלא נראית לו. ככה זה בחיים, לא בעיני כולם תהיי מושכת ויש מספיק כאלה שבעיניהם תיראי הכי מושכת ומאוד ירצו אותך. כמו שגם את לא נמשכת לכל הבחורים אפילו אם באופי יש קליק, אם אין משיכה אז אין, וזה קורה וזה טבעי עד שאת מגיעה לדייט שבו יש משיכה הדדית אבל זה לוקח זמן, כמו שאמרו לך ככה זה בעולם הדייטים, בייחוד למי שכבר מכיר את "חוקי ההיכרות הוירטואלית". ממש אין לך מה להתרגש מזה. ובטח שלא להוריד מבטחונך העצמי. כפי שאמרו לך.... נקסט

גונדרי

New member
אבל עוד נקודה למחשבה.....

יכול להיות שהוא פשוט התבאס מהפורום? (לא פורום סינגלס המקסים... אלא הפורום בו נפגשתם) אולי הוא ציפה להיפגש איתך לבד... יכול להיות גם (ואני קורא בין השורות) שאת כל כך ביישנית ונבוכה שנתת לחברים שלך לעשות את 'העבודה' ואת התחבאת מאחורי ה'סינר' המטאפורי שלהם? בקיצור, יכול להיות שהיית קרה, שקטה ונחבאת אל הכלים? כי אם כן, אז יכול להיות שהוא זה שקיבל ממך את הרושם שאת לא מעוניינת. באופן אישי הייתי מרגיש דיי מעפן אם מישהי הייתה מזמינה אותי לדייט ראשון (ועוד מישהי שפיתחתי איתה קשר), ואז הייתי נאלץ לשבת עם החברים שלה (ועוד שני גברים!) בזמן שהיא אפילו לא מראה חצי רצון לעבור לפגישה בארבע עיניים. זה לא יפה, יעל! זה מאוד מביך. תחשבי הפוך, תחשבי שיש מישהו שמוצא חן בעינייך, אתם קובעים להיפגש ואז את מוצאת אותו שם עם שתי בנות מצחקקים להם את הלילה... איזה הרגשה זה היה נותן לך? "מיותרת"? "גלגל חמישי"? "טפילה"? אולי כדאי שתנסי לברר את זה איתו לפני שאת נכנסת לסרטים.

sh a ch a r

New member
אני עם גונדרי

בלי לדעת שום דבר נוסף, אם מישהי היתה מושכת אותי במשך כמה חודשים לפני שנפגשים, ואז נפגשת איתי ביחד עם עוד שני חברים, בהחלט ייתכן שהייתי מחליט שדי. יש פה כמה אנשים שהחליטו לקרוא לזה "להעלם". אני חושב שזה לא הוגן כלפי הבחור. בהחלט יכול להיות שהוא החליט להוריד את היוזמה ולראות אם את מתקשרת. אני יודע שזה מה שאני הייתי עושה. להעלם זה כאשר הוא מסנן ולא מחזיר שיחות, וזה משהו אחר לגמרי. לדעתי, תרימי לו טלפון, תציעי לו להפגש באחד על אחד. אם עונה המזכירה, תשאירי הודעה שאומרת שתשמחי אם הוא יחזור אליך. מעבר לזה, אל תתקשרי. אם לא חוזר תוך שלושה ימים, אז אפשר להגיד "נקסט". שחר

שלושה ימים? זהו?

הייתי מחכה עוד קצת, אולי שלושה חודשים לפני שמתחיל קשר חדש וגם אז, ממשיך להביט על הצג, אחת לחצי שעה. אחרי שלוש שנים אפשר להרגע ובאמת לצאת עם אחרים.

סמס יכול להיות נחמד

משהו בסגנון "חשבתי שאולי נפגש שוב, אבל לבד הפעם?" או משהו כזה, חשוב לא מסר שיש בו קונוטציות שליליות, שלא מוזכרות בו המילים "לא" "פחד" "בהלה" וכו' :) אני מניח שהבנת את הכיוון... אני לא חושב שעשית איזושהיא טעות, אף אחד לא הכריח אותו לבוא, אני מניח שיידעת אותו מראש שאת עם חברים והתנהגת כמו שאת מרגישה וזה מצויין, במחילה מהדוקטורנטית לעיל. מקסימום לא תקבלי תגובה או תגובה שלילית ותמשיכי הלאה, מה כבר יכול לקרות?

magenta73

New member
היכרות וירטואלית

ארוכת טווח היא בעייתית, מכיוון שהפנטזיות עולות לך למוח מאוד מהר... ואז המציאות, לרוב לא מתאימה לפנטזיות, ואז... בום. האמת, הגיוני שהוא לא בשל לקשר, לא משנה מה, ואולי זו את? שלושה חודשים קשר וירטואלי זה המון.... אם את מעוניינת, בכול מקרה, אני בעד שתתקשרי או שתצרי קשר, לראות מה קורה. בטח לא "נבהלת ממני", חלילה, אלא היה לי נחמד לפגוש אותך פנים לפנים סוף סוף\ הייתי שמחה לעשות זאת שוב, מה דעתך...? או - למה פתאום החוסר קשר? או לא יודעת מה. בגדול - לא טוב לכתוב דברים לא טובים על עצמך (כמו נבהלת)... ועצה - אל תתני לקשר וירטואלי להגיע לרמה כזו. כמה שיותר מהר להיפגש, ככה יותר טוב.

אישון36

New member
זה שאת לא שיא ה_______או אפילו ברמה מינימאלית

של________ זה ברור. ברור לחלוטין שלא צריך להכניס דייט לפגישה מרובעת שלו איתך ועוד שניים מחברייך הטובים. אז את לא ממש _________ אבל גם בחורות כמוך צריכות להבין את הטעויות שלהן. ואני כן הייתי מתקשר, מתנצל על המצב אליו הכנסתי אותו ומזמין אותו לדייט אחד על אחד. פשוט להתנצל, לומר כמה זאת הייתה טעות ולסיים בהזמנה לדייט. ולא גם את לא היית רוצה לבוא לדייט עם הבחור ושתי כונפות נחמדות שיסוככו עליו. אישון. את בת 22 - אני לא - יכול להיות שעיצות שלי לא מתאימות/נכונות לאור הבדלי הגילים.

Barvazoom

New member
אני חושבת שההודעה שלך מיותרת

נכון שיש לך סגנון משלך אבל הפעם הגזמת לפחות לפי "הספר" שלי. לפעמים מוטב לחשוב לפני שיורים מילים כתובות לעבר אנשים במיוחד לאלו שאתה לא מכיר.

אישון36

New member
אני באמת חושב שלא

אני חושב שלהבנתי (ובגילי המופלג) התנהלות כמו שלה היא בלשון עדינה "מוזרה".....שאני אומר "מוזרה" הכוונה האמיתית היא "בעיתית". סייגתי את זה ואמרתי שאולי יש בעית גיל - ובעיית דור - ובגיל שלה זו התנהלות "נכונה" - אם היה מדובר בבחורה בת גילי הייתי שולח זר פרחים למורים המסורים בבית הספר המיוחד שלימדו אותה למרות המיגבלות לקרוא. שלא לומר לכתוב. אנשים אילו הם הגיבורים האמיתיים של החברה בהשקעתם בתלמידים - גם חסרי הסיכוי. אישון. יש לאן.

Barvazoom

New member
אוף....

אתה רואה? אתה מצחיק אותי ברוב ההודעות שלך, כולל זו האחרונה... : ) אבל לעיתים אתה כותב בתשובות שלך גם את החיבוק וגם את הסטירה. מבין אותי? בכל אופן, אני אישית לא הייתי נכנסת לאילו בעיות יש לה ואילו אין לה, אני בטוחה ש אף אחד לא אוהב שמנתחים אותו/ה ככה מעבר לגלי התקתוק במקלדת.

אישון36

New member
מי שלא רוצה שינתחו אותו

שלא יעלה שאלה ויבקש סיוע מהאנשים. כל אילו שעונים תשובות סתמיות להבנתי חוטאים לתפקידם אפילו רק כחברי פורום עם מטרה לסייע/לעזור. ואני שמח שאני מצחיק אותך. אישון. אני רק יכול לבקש מחברי הפורום הנאמנים להצביע עבורי בשרשור מג'נטה. רק הצבעה עבורי תמחיש איכן נימצאים (האין) חיי המין של מגנטה.

ד נ י ת3

New member
אישון היקר,

את הקול שלי תקבל רק אם תשכנע אותי שאתה אכן ראוי להכנס למיטה של הפולניה הג'ינג'ית החביבה. שהרי הגברת היא מנהלת מכובדת בתפוז, ולא יתכן שכל ברילנטין מצוי ימצא שם. אז אני שואלת אותך, האם אתה ראוי? ולמה?

אישון36

New member
ראוי זה בעיני הבוחן

אז תמסרי לי בבקשה מהם הקריטריונים שלך ונבחן איך אני (עומד) בהם. אישון. עומד ביעדים.

ד נ י ת3

New member
בניגוד לאופיי

הפעם אין מדדים מדויקים, אין אמת מידה, אין איזה סרגל שלפיו אפשר למדוד האם אכן אתה ראוי (מינימום 18 ס"מ). אישית - אוהבת גברים שמסמנים מטרה ויודעים לכבוש אותה.

ופה בדיוק הבעיה...

אני למשל, להבדיל ממך אבל בהתאם לתו"ל שלמדתי בצבא (שבתורו למד אותו מספרי "אורי כדורי", לא זוכר את שם הסופרת) מקודם תופס עמדה, רצוי אחת מוגנת שלא הייתה התנגדות בכיבוש שלה, ואז מסמן מסביבה מעגלים ומצהיר על עצמי כמנצח. עובד עבור צה"ל, עבד עבור בוש (האבא והבן)... עם כאלו שיעורי הצלחה עבור כאלו שועי עולם, מי אני שאתנגד?! :) :) :)

אישון36

New member
אז המטרה לא הייתה

לסקס עם הגב' מנהלת. לא שאני באמת מתנגד.....(טוב נו....מיד אחרי העבודה) ויש לי נתונים טובים - אני מאמין שחלק ניכר מכיר (לפחות מהודעותי). ומי שלא מכיר אז אשבח (שוב) את עצמי: יפיפה. שרירי . חסון. ועוד ועוד ועוד. (בגיל 38 הפרמטרים מעט שונים דרך אגב, אבל שיהיה). המטרה הייתה להראות לה שהיא לא בכיוון בכלל. היא בחרה שלוש דמויות שזה מביך בכלל לחשוב עליהן לקשר מיני קצר מועד, ונתנה לנו לבחור. אני סבור ששלוש הדמויות לא ראויות - בכלל כל השירשור לא היה ראוי אלא כהומור טהור - ואז הוא היה הרבה יותר מראוי. המחשתי את דעתי באמצעות הצעת מועמדותי - עלי היא לא חשבה אבל בכול פרמטר אני עולה על כולם - מבטיח לך. מה לומדים מזה ? שאין 3 דמויות שצריך לבחור מהן, צריך להמשיך הלאה למצוא את הרביעי. אישון. אני מאין שהמחשתי את זה. אז אם כך את אוהבת כאילו שעומדים ביעדים...ממממממממ לא בגלל עיני התכלת התאהבתי דווקה בו גם אינני מתרשמת מגובהו ומרוחבו לא ביגלל חיוך הפרא המרעיד על לב נשי הסיבה וודאי אחרת גם אםפ זה נשמע טיפשי. הוא פשוט שיריונר לא פחות ולא יותר... אישון. שיריונר.

למעלה