שלום פורום יקר, התייעצות עצובה

ד נ י ת3

New member
אישון....

רוצה לעשות סקס איתי? <ושוב.. יש שמדברים ויש שעושים. יש כאלו שחושבים כל הזמן ומעלים בעיות, ויש כאלו שפשוט פותרים אותם והולכים עם הלב> <חוזרת לתפוס מחסה מאחורי הספה של סבתא פולה - למקרה שהמנג'טה תקרא את זה>

אישון36

New member
נו....פליז....פליזזזזזזזזזזזזז

תצביעי בשבלילי (עם כל הזייין של הפליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז). אישון. מועמד.

ד נ י ת3

New member
NEWS FLASH

תקלטי את זה - אי אפשר ש-100% מהגברים בעולם ימשכו אליך. כן.. אני יודעת שזה מפתיע (אותי זה הפתיע נורא), אבל - תמודדי עם זה. לדבר עם בחור באופן ווירטואלי יוצר ציפיות. יוצר אשליות. לפגוש את אותו בחור במציאות - זה סיפור אחר. ואז נשאלת השאלה -איפה את מעדיפה לחיות? במציאות או באשליה? אישית מעדיפה לקצר בשיחות ווירטואליות אל תוך הלילה, ולהביא את מערכת היחסים למציאות. יש איזו אינטימיות מזויפת בשיחות הארוכות האלה - הרי את לא ממש מכירה את הבנאדם שאת חושפת את ליבך אליו והוא אליך. אינטימיות צריכה להבנות לאט לאט - לא יכולה להיות אינסטנט. דבר נוסף: תגידי, הוא בכלל מצא חן בעיניך? אולי במקום להיות עסוקה בו, באם הוא ירצה - תתחילי להתעסק בך, באם את רוצה אותו בכלל, באם הוא מתאים לך. שהרי לא יתכן ש-100% מהגברים יתאימו לך. ולסיום - יש לי ידיד שתמיד אמר לי שעל כל בחורה שאמרה לו לא הוא אמר תודה, כי היא הצילה אותו ממערכת יחסים לא טובה. מציעה לך לעבוד על הביטחון העצמי שלך. לא לתלות את הביטחון העצמי שלך במה אנשים אחרים חושבים עליך, לא לתת לאחרים כזה כוח. בהצלחה

יעל663

New member
וואו! תודה רבה על כל התשובות!

כנראה אני באמת ממש לא מבינה הרבה בעולם הדייטים ובנוסף לזה קצת ביישנית אז בכלל זה שילוב מסוכן. היה לי חבר שנתיים וקצת יצאתי מכל הקטע של דייטים... ועכשיו אני חוזרת לזה ואין לי באמת מושג:( אז כן הוא מצא חן בעיני- וזה מה שעושה את זה עצוב... בזכותכם הבנתי שעשיתי טעות שמשכתי את זה כל כך הרבה זמן בטלפון- ובזכותכם אני לא אעשה זאת שוב. חשבתי שלמשוך זה טוב, להכיר את הבנאדם יותר טוב... אבל טעיתי... ואולי זה מה שהרס גם... פעם הבאה זה לא יקרה:) ובקשר לחברים הוא הציע לבוא... אז אולי הייתי צריכה להגיד לו שזה לא מתאים... עוד טעות... שוב, פעם הבאה בזכותכם זה לא יקרה. חשבתי לשלוח הודעה- היי מה שלומך?מקווה שהכל בסדר.... אולי גם להוסיף- אני מקווה שלא נפגעת שלא היינו לבד או משהו כזה... יענה יענה, לא יענה לפחות ניסיתי ולא זנחתי את זה... ואני אוכל להמשיך הלאה בלב קצת יותר שקט. שוב תודה לכולם על העצות והמסרים! יום מקסים יעל

יעל663

New member
עדכון

שלחתי לפני כמה דקות הודעה מה קורה הכל בסדר? הוא לא ענה... דיי הבנתי את הרמז... פעם הבאה אני מקווה שיהיה יותר טוב! תודה רבה לכולם על הכל יעל

magenta73

New member
לא יודעת אם זה מה שהרס

כמו שהסצנה של הדייטים בבליינד-דט שונה ממה שאת רגילה, ומראה וכו' או שנגיד רושם ראשוני וכו' מאוד חשוב, ככה שלהכיר בן אדם קודם וכו', קצת לא מסתדר עם הסצנה... או אם מה שאנשים רוצים מהסצנה, יותר נכון. לדעתי. וכן, מן הסתם העוד חברים לא עזר, אבל שוב - לאו דווקא הרס. בכל מקרה, קראתי גם שהוא לא ענה, לא נורא. יבוא אחר :)

שירס36

New member
כן.. אם הוא היה מעוניין להמשיך

הוא היה מתקשר. ואם את מרגישה רע עם איך שאת נראית - אז כדאי לעשות עם זה משהו בלי שום קשר. (יותר טיפוח, ביגוד, איפור, ספורט, דיאטה, שיזוף... הלו! השוק קשה צריך להתאמץ) בכל מקרה, לא שאני חושבת שבגלל זה זה לא הלך, לא רעיון טוב לקרוא לבחור להכיר אותך כשאת עם עוד 2 חברים. ואם הוא "אומר שהוא בא" את יכולה להגיד לו ש"לא מתאים שיבוא עכשיו". עזבי את זה. תסיקי את המסקנות ותשכחי... אולי הגיע הזמן לשוחח עם מישהו אחר?

למעלה