שלום פורום פינק פלויד(חדש פה)

HeadlessNed

New member
שלום פורום פינק פלויד(חדש פה)

שלום שלום,אני גיל או נד לחילופין,בן 16 מראשל"צ,חובב פרוגרסיב לא קטן,בעל אוסף דיסקים ותקליטים ונגן באס וקלידים. לא יצא להכיר אנשים מהקהילה של הפרוגרסיב בארץ לכן החלטתי להירשם לתפוז ולהכיר קצת אנשים מבפנים. אז נעים להכיר. ד"א אם מישהו פה במקרה מחפש באסיסט רציני מאזור ראשון להרכב פרוגרסיב מכל סוג,או שהוא מכיר מישהו שבלע בקיצור,תודיעו לי.

RoieL

New member
באמת לא ראיתי שרשורפלצת כבר 10 דקות../images/Emo122.gif

wommer

New member
מבחינתי, באת למקום הנכון...

מבחינת כמה אנשים, כמו ההוא מלמעלה, כנראה שלא. שלום, וברוך הבא!

The Walrus

New member
ברוך הבא!

גם אני בדיוק כמוך... אגב, יש פה ויכוח בלתי פוסק על האם פינק פלויד היא פרוגרסיב, ולכן ענו לך ככה...

oribarak

New member
הלו ראשווווווון

מאיפה אתה בראשון?מאיזה בצפר?יש להקה? צור קשר בפרטי חוץ מזה, ברוך הבא:)

MilkShack

New member
מה פרוגרסיב ?! לך מכאן אז!

סתם =X בטח כולם קראו את הנושא ואמרו כזה "יאו איזה רעש יהיה פה עכשיו !@#" קיצר ברוך הבא, אני מור, ואני שולט.

HeadlessNed

New member
...

אפשר פשוט לומר שלום וזהו. בכל מקרה מבחינת המבט שלי,פינק פלויד הם מצד אחד האמא והאבא של הפרוגרסיב,והביאו את הפרוגרסיב ל"שוק הרחב",אבל בתקופה של הדיסקים הראשונים בערך ש-Syd Barret עוד היה איתם,הם היו פסיכודליים. (ד"א אני לא בא להתחיל פה סכסוכים עם אף אחד,רק מבהיר מה דעתי על פינק פלויד מבחינת הגדרתה בתור להקה בז'אנר מסוים) בכל מקרה,אני לומד בגימנסיה מהמערב,יש לך מסנג'ר?

itaikuskus

New member
איך אתה לא רוצה להתחיל בסכסוכים

כשאתה יוצא בכאלה הצהרות?

מירה1963

New member
תעזבו את הילד../images/Emo15.gif

שלום גיל וטוב שהצטרפת כי גם אני חדשה [אז מה?? גם עליי תתנפלו ככה???
] בכל מקרה מי שלא יודע פינק פלויד הם באמת ה-פרוגרסיב הקלאסי ביותר שיש ואם למישהו יש טענות מענות או הצהרות מוזמן להשאיר אותן לעצמו. ונורא מצטערת על הביקורת פשוט גיל יותר מסכן. יאללה יום טוב ידידים!

HeadlessNed

New member
מזה הרחמים האלה?

אני לא צריך את הדעות שלהם אני יודע שאני צודק בכל מקרה,פינק פלויד לא הגדירו את עצמם כפרוגרסיב,אבל "לפי הספרים" הם נחשבים לפרוגרסיב. קראו את הספר "רוק מתקדם" של אורי ברייטמן,אחר כך תגיבו

oneman2

New member
סליחה שהתווכחתי עם המומחים לנושא

וברוכים הבאים שניכם, אל תעלבו ואל תשכחו שזאת המטרה של הפורום- להתווכח ובסוף להגיד "נו טוב, זה עניין של טעם".

שלום הדלס ומירה

אני שמחה שבחרתם להצטרף לפורומנו. הפורום עוסק בפינק פלויד, ובמוסיקה בכלל, אבל הוא איננו פורום "פרוגרסיב". בשביל זה יש את פורום "רוק מתקדם" (שכחתי את המספר), ואתם מוזמנים לקרוא ולכתוב שם. מעבר לכך, לפינק פלויד אין שום קשר ל"פרוגרסיב", למרות מה שאולי קראתם. פינק פלויד היא להקת רוק מיינסטרימית, עם קהל ענק - אחד מבסיסי האוהדים הגדולים שקיימים - קהל שאין לו ברובו המוחלט כל עניין בפרוגרסיב. ומירה, אין דבר כזה "להשאיר דברים לעצמו". פורום נועד להחלפת דעות, ואנו מעודדים אנשים כאן להביע דעתם, גם אם זו אינה עולה בקנה אחד עם שלך. ושוב, אם את מחפשת לדון במוסיקה "מתקדמת", יש מקומות יותר מתאימים מהפורום הזה.

FunkyMonk

New member
חבל,

חבל שבחרת לקבוע החלטה שפינק פלויד אינם פרוגרסיב, בתור המנהלת, אדם חדש בפורום יכנס ויחשוב "אה, היא בטח יודעת כי היא המנהלת". במקום לאמר לו בקלות שהספר של ברייטמן מאד לא אובייקטיבי, או מכיל שגיאות, או דברים אחרים, החלטת ישר לקבוע את הדעה שלך כעובדה. שוב, לא הראת שום מקור שבו הכותב מחשיב את פינק פלויד למשהו שהוא לא פרוג (בבקשה אל תתנו לי את ויקיפדיה), לא נתת לו הגדרה למונח פרוגרסיב רוק, כדי שיוכלו להבדיל את הז'אנר הזה מהסגנון של הפלויד. פינק פלויד נחשבים בכל מקום ומקום חוץ מבפורום המוזר הזה לפרוגרסיב, בכל ספר (ואני לא מדבר על ברייטמן), בכל אתר, בכל בסיס נתונים שקיים, הם מוגדרים כProgressive Rock, או Art Rock, בין השאר. אי אפשר להתווכח עם העובדה שאלבומים כמו Meddle ו-AHM הם פרוגרסיביים לחלוטין, ויש עוד את אנימלס, הדארק סייד וWYWH, שהם כולם סוג של פרוגרסיב. בכל מקרה, פינק פלויד הם ממש לא הפרוג הקונבנציונלי. אם אני אמנה את להקות הפרוג שאני שומע, רוב הסיכויים שפינק פלויד לא יימנו, או שיימנו כלהקת פרוגרסיב שולית, כיוון שרוב היצירות שלהם אינן בהכרח פרוגרסיביות. ג'נסיס, קינג קרימסון, ELP, קאמל, ג'נטל ג'ייאנט, אלו להקות הפרוג של שנות השבעים, ה"אורגינל". חבל באמת ששוב נגררנו לדיון מפגר שכזה.

דיברנו על כך הרבה בעבר

וחבל שאתה שוב חוזר ומטעה את הגולשים. זה לא נכון שפינק פלויד "נחשבים בכל מקום ומקום" לפרוגרסיב. אני חוזרת וממליצה לך, כפי שעשיתי עשרות פעמים בעבר, להיחשף למקורות רציניים בתחום המוסיקה, עם נקודת מבט היסטורית ותרבותית אמינה, ותיווכח בעצמך. אני חוזרת שוב על הדברים, ואולי לא עבורך, אלא עבור מאות הגולשים בפורום, שעלולים חלילה להאמין לך.

wish i was here

New member
ומה יקרה אם

מישהו חס-וחלילה יקרא שפינק פלויד זה פרוגרסיב,יאזין לפרוגרסיב ופיק פלויד ויקבע שלטעמו יש מכנה משותף בין פינק פלויד לפרוגרסיב? עלולים חלילה להאמין?את לא מגזימה? זה כולה מוזיקה באמת-ולכל אחד יש זכות להביע את מה שהוא חושב,ובאם פינק פלויד הם פרוג אין עובדות כי יש דעות לכאן ולכאן והדיון הזה הוא תוצר של זה. את מנהלת פורום-אל תסתמי פיות,בבקשה.

למעלה