RoyceGracie
New member
קודם יישבוש טוטאלי
ספגתי כמה שיותר נוזלים עם נייר מטבח. אחרכך השרייה במלח גס שסופח את כל הנוזלים למשך שעתיים וחצי בערך, כך שהרצועות כבר חתוכות כשהן נכנסו לאמבטיית מלח. לאחר מכן מריחה חזקה של התבלינים, חשוב להשתמש בתבלינים יבשים... לכן השתמשתי בפלפל שחור ורוזמרין- גם כדי לא להשתלט על הטעם של הבשר עצמו יותר מידי. וזהו הכנסתי את זה לייבוש, אני חושב שחתכת את החתיכות קצת עבה מידי, נסה פעם באה חתיכות טיפה יותר דקות. אבל נראה שיצא מעולה !
ספגתי כמה שיותר נוזלים עם נייר מטבח. אחרכך השרייה במלח גס שסופח את כל הנוזלים למשך שעתיים וחצי בערך, כך שהרצועות כבר חתוכות כשהן נכנסו לאמבטיית מלח. לאחר מכן מריחה חזקה של התבלינים, חשוב להשתמש בתבלינים יבשים... לכן השתמשתי בפלפל שחור ורוזמרין- גם כדי לא להשתלט על הטעם של הבשר עצמו יותר מידי. וזהו הכנסתי את זה לייבוש, אני חושב שחתכת את החתיכות קצת עבה מידי, נסה פעם באה חתיכות טיפה יותר דקות. אבל נראה שיצא מעולה !