שלום! קצת התייעצות בנוגע לקניית נגן

bassboy

New member
שלום! קצת התייעצות בנוגע לקניית נגן

mp3 שיהיה אפשר לשמור בו גם תמונות. יש לי 300$ לקניית נגן ואני לא יודע באיזה כדי לי להשקיע אותם. תודה מראש

bitonano

New member
ה-H10 נראה לי הכי מתאים לך...

כמובן לקנות בחו"ל... 5 גיגה מציג תמונות.. אם יש עוד שאלות תשאל יש לי אותו

bassboy

New member
קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות

לפני כמה דקות דיברתי עם חבר שלי שאמר שהוא יכול להשיג לי מדוד שלו שעובד בחנות של מחשבים iriver של 20GB ב150$ (כמובן למכשיר חדש). האם זה מחיר טוב?

bitonano

New member
ואאאווו מחיר מעולה אם מדובר

ב-320, תבררי שזה לא משומש או משהו, אבל מחיר נהדר.

weird dust

New member
../images/Emo127.gif אני ההיתי לוקח 2 (באמת) ../images/Emo6.gif

מחיר מצויין

weird dust

New member
את האמת זה נכון

אבל לאי ריבר בארץ כיום היו כמה מכשירים 20 ג'יגה: IHP-140 H340 ובקרוב יהיה ה-H10. הIHP הוא לא צבעוני ופחות טוב ובאמת ניראה לי הגיוני שזה מה שימכרו, מישהו בפורום חיפש. המחיר קצת מוזר ומומלץ לבדוק טוב טוב. את הנגן 20 ג'יגה הישן לא מייצרים יותר כיום, ואיזה מישהו חיפש את זה היום

bassboy

New member
אני יודע שמדובר בדגם צבעוני אבל אין

לי מושג באיזה דגם. אם אתה יכולים לומר לי מה היתרונות והחסרונות של כל דגם זה היה נהדר.

bassboy

New member
ראיתי גם באתר של iriver ש...

h10 עולה 299$ וגם h320 עולה אותו מחיר אז בתכלס מה ההבדל בינהם? וגם למה אף אחד מכם לא מזכיר את האייפוד? האם הוא פחות טוב?

bassboy

New member
אתה יכול לומר לי סיבות

כי האייפוד דבר ראשון יותר יפהת יותר קטן וגם יותר קל לא?

Aviad1987

New member
בין הh10 לh320?

יש המון הבדל. אתה בטוח שהם עולים אותו דבר? בh320 יש כל מיני פיצ'רים מגניבים ושימושיים כמו אפשרות להעביר קבצים דרך חיבור USB ישיר למכשיר אחר (כמו מצלמה דיגיטלית) בלי תיווך של המחשב. יש עדכון שמורידים ואז אפשר לראות גם וידאו על המסך 2 אינץ' שלו, יש לו 20 ג'יגה בניגוד ל5-6 בH10 ויש לו זיכרון buffer. הH10 הוא נגן נוח, חמוד,יפה, קומפקטי ומתאים לצרכים הבסיסיים.

Aviad1987

New member
אה לא ידעתי

הדגם אז לא הגיע לארץ עוד? בכל מקרה 20 ג'יגה, לדעתי, זה מיותר כל עוד הנגן לא מנגן וידאו. והh10 לא עושה את זה.

weird dust

New member
גם וידאו ב-H300 לא שווה הרבה

אני אומר מראש שגם ב300 הוידאו לא משהו, אם רוצים מכשיק קטן אבל שמנגן גם וידאו אני ממליץ על ג'ימני 400 של ארקוס, הוא תומך וידאו טוב יותר מהאי ריבר וגם קצב פריימים בשניה גבוה יותר.

weird dust

New member
למה לא הוזכר ה-IPOD וההבדלים

ההבדלים בין האייץ' 10 לאייץ' 320 הוא בכל מיני תחומים: * הנגן 320 תומך בכל מיני דברים שאינם נתמכים ב10. (רשימות של ווין אמפ, OGG ועוד כמה דברים). * ה-10 הוא בעל ניווט טוב יותר ואקולייזר עשיר יותר. * הבדל קל בגדלים שלהם. * הבדלים בחיבורים וביציאות שלהם. בקיצור, לכל אחד יש אופציות שונות וכל אחד מיועד למישהו אחר. אם זה 320 אירופאי תוכל להכניס תמונות למכשיר ישירות ממצלמה בלי צורך במחשב כמתווך. נגני IPOD צבעוניים התומכים בתמונות מתחילים ב-350 דולר. (בארץ כמובן זה יקר מידי). ה-IRIVER מתחיל במחירים זולים יותר ובגדלים קטנים יותר אשר תומכים בתמונות. האי פוד יפה ונוח מאוד נחמד אם אתה מוצא בו את צרכיך. *אני אישית יכול להמליץ לך על אי-ריבר 320 אם אתה מצלם הרבה וצריך זיכרון מתקדם למצלמה.

bassboy

New member
אני בכלל לא מצלם הרבה או צריך

זיכרון למצלמה. אני צריך את הנגן בעיקר לשמיעת מוסיקה ואולי לסרטים ותמונות פה ושם. לפי מה שתיארתי איזה מכשיר נראה לכם הכי מתאים בשבילי?

Claw of Death

New member
לדעתי כל הפיצ'רים האלה הם מיותרים

לדעתי איכות שמיעת המוזיקה שהמכשיר מספק צריכה להיות הדבר החשוב ביותר

למעלה