שלום! קצת התייעצות בנוגע לקניית נגן

Claw of Death

New member
אני לא יכול להגיד לך

אף פעם לא השתמשתי באייפוד או ב- iriver או מה שזה לא יהיה

weird dust

New member
כמה דברים

סרטים ונגני MP3 לרוב זה לא הולך טוב ביחד, יש נגנים שמיועדים לסרטים אם סרטים זאת הכוונה מומלץ ללכת עליהם. מוזיקה כל נגן עושה את זה, ויש הרבה מאוד טובים כגון: IPOD, IRIVER, CREATIVE, RIO. תמונות לצפיה בנגן לרוב זה לא ממש עוזר, את האמת. תנסה ללכת לבאג, שם יש הרבה מכשירים. תבקש מהמוכל להראות לך את כולם, תיראה מי הכי מוצא חן בעינך, תכין רשימה ועליה נוכל להידיין. כל אחד כאן אוהב את הנגן שלו, אבל לכל נגן יש משהו אחר.

bassboy

New member
אוקיי אז אני מתעניין רק בשני דגמים

של iriver. האחד הוא h10 20GB והשני הוא h320 גם 20 GB. לפי מה שציינצי עד כה מה יותר משתלם בהתחשב שהם עולים אותו מחיר. דרך אגב תודה רבה על כל התשובות המהירות, ממש אחלה של פורום!

weird dust

New member
תודה רבה והנה תשובות

מה יותר משתלם? האייץ 10 חדש יותר, אבל הוא אינו בארץ. הוא בעל פס מגע נוח ויש לו אפשרות לא רעה של המון אקולייזרים. הוא מתחבר למחשב ע"י חיבור אחיד והוא אינו תומך בהרבה יציאות או כניסות. הוא לדעתי קל יותר וקטן יותר. הוא תומך בפחות סוגי קבצים כמו OGG או קובץ וידאו. חשוב לציין כי הוא גם לא תומך ברשימות של וין אמפ. הנגן הישן יותר מסדרת 300 לדעתי יותר נמוך, בעל כפתורים במקום פס מגע. נמצא בחנויות בארץ ולא צריך לחכות לו. יש לו מספר מועט של אקולייזרים. יש בו בארץ אפשרות של חיבור מצלמות דיגיטליות באופן ישיר. זה בעצם רוב ההבדלים.

bassboy

New member
אין לי בעיה להשיג את הH10 כי ממילא

מביאים לי את המכשיר מניו יורק. עכשיו לשאלה אחרת, האם אתם מכירים חנויות שבהם אפשר לקנות את המכשיר ב300$ כמו באתר?

yuDa398

New member
iHP-120

תגידו איפה אפשר למצוא iriver iHP-120 חדש בארץ????? אני קרוע על הנגן הזה כי הוא פשוט מושלם בשבילי ואני חוסך הרבה זמן לנגן MP3 רציני כמוהו ורק לפני שבוע שמעתי על הדגם הזה! מי שיודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ שיגיד לי בבקשה!!!! תודה!!!!

weird dust

New member
תנסה להשיג במחסנים או יד שניה

הנגן אינו מיוצר יותר ולא ניתן להשיג אותו באופן פורמאלי.

yuDa398

New member
מהזתומרת מחסנים??

מחסנים של חנויות רגילות כמו באג? יעני עודפים?

weird dust

New member
כן, עודפים

או של באג (שלא זכור לי שראיתי כבר הרבה חודשים) או של ארקדיה היבואנית.

למעלה