שלום! קראת לי תאונה ביום שבת ו...

be_roo

New member
1. אנחנו לא בכביש

2. איפה בפורום ראית משהו לקוי בהתנהגותי? 3. בנתיים מי שמפסיק את הדיון לאחר רמז של אי הסכמה הם אתה ו-isra. כנראה שלכם חשוב יותר להיות צודקים מאשר לנהל דיון ענייני.

אתה מביא מצבים קיקיוניים....

חצי תיאורטיים שבקלות יכולים לגלוש למחוזות שונים משאלת המקור ואתה חושב שאתה מנהל דיון ענייני??? . את מי מעניין מה אתה חושב על מערכת המשפט? את מי מעניין המצבים הנדירים ביותר שהבאת כדוגמה? כיצד הם קשורים לשאלת המקור?

be_roo

New member
הם לא קשורים לשאלת המקור

הם קשורים להודעות בהן אתה ו-ISRA הגבתם. זה שמצב מסויים הוא נדיר, לא הופך אותו לבלתי אפשרי או לקיקיוני (כמו הילד שנפצע קשה מעפרון שהיה מונח בילקוטו וחדר לו לריאה. מופיע היום במעריב. הזוי? נדיר? כן, אבל קרה). את מי מעניינות דעותי? אותי ואת מי שמעוניין לחוות דיעה עליהן. כמו דעתיך מעניינת אותי והגבתי אליה. אתה לא מתעניין? אל תגיב. זהו פורום, מקום לדיונים והחלפת דיעות, וזה בדיוק מה שעשיתי. לא מתאים לך? אל תשתתף.

34TK

New member
עכשיו אני מבין למה הנהג

הישראלי יוצר פקקים בכביש מהיר. כי הוא עוצר לייעץ בעת תאונות טמבון פשוטות ואז מתפתחים ויכוחים מטופשים כמו זה . אבירם חבל שלא הזמנת בוחן תנועה כמו ביום שני במחלף רבין(שמריהו) כשמישהו שבר חישוק על אי התנועה בטענה שניסה לחמוק מרכב קרוב מידי. ואני אומר שלם ושכח עשית נזק מה אתה רוצה נשיקה?(וסלח לי שאני בוטה) חצי חצי? למזלך עם הישראלים שנוהגים פה תגיד תודה שלא יצא לך מישהו עם אקדח ולקח את המכונית במתור פיצוי. כל זה עם חיוך ,כן. טומי.

be_roo

New member
מה הקשר בין פפקים לדיון וירטואלי?

בוחן תנועה לא יגיע לתאונת נזק בלבד. זה אולי מצער אבל זו המציאות.

למעלה