שלום קרידוס מיוס

בואנס נוצ´אס מקרידוס...../images/Emo24.gif

כמו סטאס אוי סטבה אין למר אי סטבה מוי מוי ארמוזו דל-5 פינה ל-8דלנוצ´ה אמי מגרדה וור לשקיעה אי נדר דנוצ´ה ...כמו ווס פסו אל דייה נו ויניס אלמר ווזוס?

RORGAD

New member
בואנאס נוצ´אס א טודוס../images/Emo24.gif

יו אספרו קה אמאניאנה דמניאנה, טודו וא ויניר א סולוגאר "בשלום" אי מוס ואמוס אקודראר דה אסטוס דוס מאלוס דיאס אן ריאיר סולו, אי אמיגוס הקונטוניאר אי א אסקריביר אסיגון אזימור פין אסטה אוי, אידה נוצ´אדה בואנה.

RORGAD

New member
רוזלין קרידה טן קארגו דה לאס |מדוזה

מאלוגראדאס מדוזאס, אמה סי טיינס ראזון סי נו אוייה אסטאס מדוזאס אן ורדה קה לה מאר אס מוי דה גוזאר. אי יו אסטובי אן אל קאנטרי, אי לה טאדרה טנייאמוס דה אל אצ´ו אונה הצגה אי מגוסטי מונצ´ו. בואנה נוצ´אדה קה פאסמוס.

avielss

New member
שלום קרידוס מיוס../images/Emo24.gif

ביומיים האחרונים הפורום עבר זעזועים קשים שרשורי השמצות .פיטורין חזרות ומילים שאינן מכבדות אותנו נכתבו הן על ידי הן על ידי רותי והן על ידי קפון. מכוון שהפורום חשוב לנו מאוד ולי באופן אישי מאוד החלטתי למחוק את השרשורים. המחיקה נעשתה לא על דעת רותי וזאת מכוון שרותי מאמינה שיש להשאיר גם דברים פוגעים ולא נעימים בשם חופש הדיבור שחשוב לה. אני מאמין שאת חופש הדיבור ניצלנו קצת יותר מידי. במשך היום כתבתי לכם הודעות אישיות ושמחתי נורא לדעת שכוווווווווללללםם הולכים להגיע למפגש ועל כך תודתי
אני מקווה שנמשיך להרגיש (וזאת בכל אופן ההרגשה שלי) שהפורום הקטן הזה שהוא חלקת אלוהים הקטנה שלנו.תמשיך לפרוח ולהפריח . היה ריב היה ונגמר היידה קרידוס סליחה על ההשתפכות לילה טוב

רותי ב.

New member
בוקר טוב.

חבל שמחקת שרשורים שלמים, שהיה בהם הרבה עניין ותוכן. ויכוחים הם חלק בלתי נפרד, מחייו של כל פורום, ואסור היה לדעתי למחוק את זה. מה עוד, שגם לא נראה לי שהיתה איזו שהיא הודעה פוגעת שאני כתבתי בכל השרשורים שנמחקו. הייתי גם שמחה לדעת בדיוק כמה אנשים הביעו בפניך * אחרי ה- 8/7/02 * את אישור השתתפותם במפגש. יש בנושא הזה קצת אי בהירות, מכיוון שחלק מהמסרים אני קיבלתי, וחלק אתה. כל הנושא שוב לא מתואם, וחבל. אישית אני יודעת על מישהו אחד לפחות שלא יגיע למפגש, אז המילה "כוווווווללללם" קצת לא מדוייקת. בוקר טוב

avielss

New member
בינתיים לשמחתי 9 אנשים../images/Emo6.gif

והאדם שלא רוצה להגיע היא את לצערי אף על פי שניסיתי לשכנע וגם קפון הסכים לארח ולשכוח את הענין הזה ברצון. אפרופו תרבות הלאדינו אין בעיה לדעתי להפוך את הפורום לפורום של קללות והשמצות ניבולי פה וכיו"ב ניסיתי למנוע ניסיתי להשכיח כנראה שאין רצון לאנשים לשכוח ולסלוח לעבור לדף חדש

בלאדינו

ישנן קללות עסיסיות כמו גם ברכות נפלאות. ניתן להשתמש הן באלו והן באלו אם רוצים. אך יש כמובן את העדיפות לברכות (בנדיצ´וס)

RORGAD

New member
../images/Emo42.gifרותי,לה נשמה אנא, אנא ממך

החזירי האור לפורומנו, ומהיום שהכל יהיה רק ברוח טובה, שזה יהיה נר לרגליך, אין טעם, אפילו פוגם בטעם הטוב של הפורום שכל כך הרבה מחמאות קיבלנו עליו, שיש עכשיו אינטריגות ותככים, אנא, אנא ממך גם אם את צודקת אבל היי חכמה, ומהיום בואו כולנו נמשיך להכנס לפורום רק בשביל לשיר ולרקוד, ולספר בדיחות, ולתת מתכונים טובים, ומאמרים ומשפטים, וזכרונות מבית אבא ואמא, וזכרונות על סבא וסבתא, וכמובן זכרונות ילדות, אנא התעשתו כולכם.
רותי כפי ששמת לב, כעסת, התעצבנת, התעצבת, תני חיבוק, תני נשיקה לנו מכל הלב והלאה מכאן האינטריגות והתככים.

רותי ב.

New member
ניסיתי רורגד יקרה,

באמת שניסיתי. ואמשיך לנסות. למרות שקצת קשה.

רותי צריך להמשיך...../images/Emo24.gif

עם
גגם אם זה
אין מה לעשות אפשר עם קשה לקחת פסק זמן להתעוורר ולחזור עם
ואנרגיות חיוביות... אני מאמינה שתתליחי בשבילנו מקרידה.... אוהבת אותך
קבלי חיבוק ו
ונמשיך לשיר
.... ומצפה לראותך במפגש חסר לך שתפסידי את המליבי שלי

RORGAD

New member
כפי שציינתי רותי כולנו עושים

דברים שאחר כך אין מנוס מפניהם, אך הגדולה היא איך לצאת מזה בכבוד, ואני מאד מאמינה בך ויודעת שתצאי מזה בהכי כבוד שיכול להיות, ויש לי עצה בואי תכניסי את השמות שלהם בחזרה, נתחיל מזה, ונראה איך יתנהלו הדברים, אולי אם למדו את הלקח?

RORGAD

New member
אביאליקו מיקרידו בואן דיאה../images/Emo24.gif

אישאללה קה טודוס פואראן א דיזיר תודה אי סליחה אסיגון טו לו איזיטס אי קה טורני טודו א סו לוגאר, יו נו קרו פדרר אל פורום אי וא אזר טודו קה נו סה פיידרה. תרגום: הלוואי שכולם יגידו סליחה ותודה כפי שאתה אמרת והכל יחזור על מקומו בשלום, אני לא רוצה להפסיד את הפורום ואעשה הכל כדי שזה לא יקרה. שיהיה לכולנו יום טוב. בואן דיאה א טודוס.

avielss

New member
רורגד קרידה..את הפורום אנחנו לא

הולכים לאבד הפורום יעבור בקרוב לפורטל אחר

בוקר טוב לכם יקירי../images/Emo23.gif

אביאל לעור לפורטל אחר זה לא פיתרון! אני מאוהבת ב"תפוז" הפורטל הוא המתקדם והידידותי ביותר בין כל הפורטלים! ןבכלל אני לא נוהגת לברוח מבעיות - אני נוהגת להתמודד איתן!!!!!!!! והדרך היא לעשות סולחה בין כל החברים. בואו נחזור לפרופורציות, אנחנו רוצים לפתור עויינות בין אוייבנו מזה 2 יובלות+ ואנחנו (9 אנשים) לא מסוגלים לחיות בשלום בינינו במשך 3 חודשים!!!! אם ה לא היה עצוב הייתי צוחקת... אז יאללה סולחה וחאלס עם השטויות!!!!

אביאל יה באסטה קון אסטו!!!!!!!!

אני מבקשת מרותי, קפון ואתה לעשות סולחה. אם הצלחת הפורום היא נר לרגליכם - אז יאללה תתעשתו, כולנו אנשים מבוגרים ומה שקורה פה מתאים לגן ילדים. אני מבקשת שהחסימה של קפון תוסר, ושיופסקו הקילקולים, כולנו ושוב אני מבקשת כולנו נגיע למפגש, נתחבק, נתנשק, נצחק, נאכל ממטעמי הסבתות והאימהות, ונשמור על גחלת תרבותנו. יומטוב, ואני מחכה לרצון טוב מכולכם!

RORGAD

New member
../images/Emo141.gifיו אסטו קון טו אידיאה חונה

סולחה אי יא אסקפימוס, אי טודו סה וא קונטאר אין אלגריה.

may55

New member
בקר טוב../images/Emo46.gif

שלום לכולם אתמול כבר חשבתי שהכל הסתיים, מה זה פה? מי שלא יודע להמשיך לזרום ולא מבין שבחיים יש דברים חשובים וחשובים פחות, שיחפש פורום אחר ולא להעביר את הפורום למקום אחר חלילה אני עברתי דברים קשים השבוע וכאשר חזרתי ממש גרמתם לי אכזבה . בבקשה לחזור לבישול ואפיה מהר אני ובני ביתי צריכים לחזור לשפיות אז בבקשה לכתוב פה מאכלים קלים טעימים לארוח אנשים צעירים מכל מיני עדות. תודה

למעלה