שלום קרידוס מיוס

gingit1

New member
../images/Emo46.gifאולי די כבר

תזהרו מהג´ינג´ים כשהם מתעצבנים ואני קרובה לזה. יה בסטה טודוס, אסטי לוגר אס פרה רייאיר, אבלר קון ג´נטיס אי נו פרה אחרוור. מספיק פרובוקציות, בואו נמשיך הלאה

RORGAD

New member
ג´ינג´ית קרידה, אי יו סה ג´ינג´ית

אמה דה בויה, אמא אי יו אל פארסאר קה וא טומר און בסטון אי לוס וא א מאטאר דה חפטונה.

RORGAD

New member
מי זה הדמוקראט הזה שכל הזמן

מלכלך את הפה, הלו, מספיק, אנחנו לא בגן ילדים, ואם את, או אתה צריכים גננת אז אני במקצועי גננת ואפשר לחנך אותך, די מספיק בלי להכפיש אף אחד אנחנו רוצים להרגיע את הרוחות ושהפורום יחזור להיות כמו שהוא היה, זה לא פורום לילדים אינפנטילים, ואם זו הגישה שלך, אז בבקשה זו הפעם האחרונה שאתה נכנס לפורום שלנו, אנחנו אנשים בוגרים בנפשנו, תרבותיים שרוצים רק להכנס לפורום ולקרוא את הכתוב בו מבלי שנתעצבן, שנצחק, שנשיר לוס ביביליקוס קאנטאן, אברהם אבינו, לה וידה דו פור אל ראקי, ועוד שירים יפים ונפלאים, הכפשות ואינטריגות מאיתנו והלאה. צר לי אך הפורום צריך לחזור למקומו הטבעי. מבלי לפגוע בזכויות.

קיפק אביאל../images/Emo45.gifהי...קיפק אביאל הי הי

באמת כל הכבוד לך שמחקת לדעתי חופש ביטוי אפשר להביע. אבל היו פה העלבות וטוב מאוד שמחקת. אביאל איש שלום ואת זה ראינו
.... ומאחלת לכולנו הצלחה בהמשך... היידה אמיגוס יסקפרון לס מתכונס? אי לס קאנטיאס? צריך לעשות חזרות פה בשביל המיפגש כדה אונו וקאנטר אונה קנטיאה אביאל טיינס גיטרה? או מנדולינה?

למעלה