שלום רב- אני מצרפת קישור

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
שלום רב- אני מצרפת קישור

בעלי-חיים סובלים מאוד מהניסויים האלה. מצ"ב קישור לוואלה . אנא תקראו ותצביעו נגד. פסא

psa

New member
בחדשות- הקישור ניסויים בבע"ח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חשוב מאוד שתקראו בבקשה.

לילךLilach

New member
ישראל הופכת להיות מעצמת ניסויים ../images/Emo123.gif

פשוט בושה וחרפה הנה תקציר הכתבה בוואלה: חברות אירופאיות יוכלו לערוך ניסויים בבעלי חיים בארץ מההסכם בין משרד התמ"ס והאיחוד האירופי ייהנו גם חברות ישראליות; השרה איציק: ההסכם יחסוך זמן ועלויות; ארגונים למען בעלי החיים: ישראל הופכת למרכז עולמי לסחר ולניסויים בחיות

morality

New member
מצב חירום../images/Emo59.gif

ברצוני להפנות את תשומת לבכם להודעות שמתפרסמות בפורום זכויות בעל-חיים בוואלה בנושא ההסכם שנחתם בין ישראל ומדינות האיחוד האירופי לגבי ניסויים בבעלי-חיים. אני מקווה שתרתמו כולכם לקחת חלק במאבק החשוב הזה. תודה

Weird Eyal 21

New member
רק פעולה ישירה תעזור כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

psa

New member
יש לי רעיון - למלא את הדוא"ל של ../images/Emo62.gif

דליה איציק במכתבי התנגדות. מצ"ב הקישור לדוא"ל שלה. אני מציעה בכל תוקף לשמור על רמה נאותה. אנחנו מאוד כעוסים בבית על חוק זה אך עלינו להיות תקפים ,אך לא בוטים . כשהאירופאים שונאים אותנו , "אוהבים " אותנו על חשבון בע"ח????? מה שהכי כואב שמדינתנו נותנים יד לזוועה. בואו נמנע זאת !!!!! http://www.knesset.gov.il/main/heb/hebframe.htm בהצלחה לבעלי-החיים ולנו. פסא

psa

New member
שמתי לב שהקישור "מגיע " לכנסת אז

בדף הבית של הכנסת בטור של : כנס-נט כנסת מקוונת התקשרות לחברי כנסת בשורה : לחץ כאן כדי להגיע לרשימת חברי הכנסת חפשו את האות ד´> דליה איציק (לפי שם פרטי ) שם יש שורה , לחצו והכנסו לדוא"ל . בהצלחה פסא

morality

New member
רשימת אי-מיילים של כל הח"כים../images/Emo104.gif

אני מצרפת כאן קובץ שמכיל את רשימת כתובות האי-מיילים של כל הח"כים וכל השרים. כדאי לשלוח מכתב מחאה לכמה שיותר ח"כים ובמיוחד ל"לובי" של התומכים בבעלי-חיים: איתן כבל, יוסי שריד, נחמה רונן, יעל דיין, אברהם פורז, אברהם הירשזון, ולשרים דני נווה, ציפי ליבני, צחי הנגבי. מומלץ לכתוב אישית לכל אחד ולא לשלוח להרבה ביחד.

shanty.G

New member
חשוב ביותר- כיתבו והגיבו../images/Emo70.gif

זה מכבר הפכה ישראל לביב השופכין של מעבדות ומדענים מרחבי העולם, אשר לא יכולים לבצע ניסויים מסויימים במדינותיהם בשל ההגבלות והאיסורים החלים על שימוש מיותר בבע"ח בניסויים. במדינת ישראל יש פיקוח וירטואלי על המתרחש במעבדות, המורכב מועדה פנימית אשר מונה ברובה גורמים אינטרסנטיים שאינם מתפקדים כמפקחים, כי אם כנותני אישורים לכל דכפין. אין פיקוח הולם, לא אושרה עד היום ולו חלופה אחת לניסויים בבע"ח- בניגוד למדינות אחרות. ההחלטה האחרונה של השרה דליה איציק נותנת פתח לניצול גובר והולך של בעלי חיים במעבדות לצורך ניסויים מיותרים האסורים בתכלית במדינות האיחוד האירופי. כיתבו והגיבו לרשימת הח"כים והשרים שפירטה morality , חשוב מאוד להביע מחאה, לפני שהקטסטרופה תקרום עור וגידים (או תפשוט אותם...).

מנהלת חביבה

המממממ אמרו פה שמדינת ישראל היא מדינה נאורה לא? בארצות ארופאיות רמות המוסר גבוהות כל כך שניסויים בבעלי חיים בעיקר לקוסמטיקה אסורים על פי חוק , אבל בארץ שלנו שמתאדרת שהיא העם הנבחר נותנים אישור אז למה שחברות שרוצות להתקיים מבחינתם ולהמשיך את הנסויים לא ימשכו אותם בארץ אם פה מותר?

shanty.G

New member
הפוּך על הפוּך

מדינת ישראל היתה מאוד רוצה להחשב כמדינה נאורה, מערבית, מודרנית. כל זמן שאנו ניתן לדברים הללו להימשך, ולהיות מדינה בה מותר לבצע ניסויים מיותרים בבע"ח, מדינה בה קיים יצוא קופים למעבדות ניסויים בחו"ל, מדינה בה החברה הלאומית נותנת יד להטסת קופים לניסויים ברחבי העולם- נמשיך להיות בחזקת מדינה מתעוררת, לא יותר מכך. (מדינות האיחוד האירופי התעוררו משנתן ופקחו עיניים לאלטרנטיבות הומניות יותר, מוסריות יותר ובעיקר- בריאות והגיוניות יותר.

morality

New member
חברי כנסת נוספים

אני ממליצה לכתוב גם לח"כים הבאים: זבולון אורלב, קולט אביטל ועופר חוגי ולשר המדע מתן וילנאי. תודה.

psa

New member
האם אתם שולחים /שלחתם דוא"ל לח"כ../images/Emo35.gif

חברה חייבים לעשות את זה , בתור התחלה של המאבק להצלת בעלי-החיים מסבל מיותר.

ronico2

New member
אלה הגזמות פרועות../images/Emo31.gif

וואלה! הפכו ממזמן לשופר של האגודה נגד ניסויים כך שלא צריך להאמין לכל שטות התמר נהרי מפרסמת... יש לי חדשות טובות בשבילכם: כשלוקחים בחשבון את גודל האוכלוסיה רואים שבישראל יש פחות ניסויים בחיות לעומת אנגליה צרפת וארצות הברית. לגבי שאר המדינות במערב לא בדקתי. במיוחד זה נכון לגבי קופים. בישראל משתמשים בכמה עשרות בשנה ובאנגליה בכמה אלפים! אוכלוסיית אנגליה אינה גדולה פי מאה מישראל. בארה"ב משתמשים בכמה עשרות אלפים בשנה!! רוניקו

למעלה