שלום רב- אני מצרפת קישור

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
זה אמור לנחם אותנו? כל עוד שמקיימים

ניסויים מכאיבים או מכל סוג בבעלי -חיים - זו שערוריה !!!

ronico2

New member
לא ניסיתי לנחם אתכם

רק לספר לכם שבישראל פחות ניסויים ביחס לאוכלוסיה מכל מדינה מערבית שאת הנתונים שלה אני מכיר. רוניקו

תולי 1

New member
תסביר לי משהו, ד"ר קלמן:../images/Emo150.gif

אם כל כך הרבה אנשים חכמים חושבים כמוך, ואנחנו לא כל כך טיפשים ועיוורים, למה רק אתה פה? למה רק אתה צריך לעמול קשה יום ולילה, לכתוב בכל מיני שעות משונות, להכניס אינספור תגובות בשמות שונים על הכתבות השונות, לטוס מפורום לפורום כמו מטורף להציל את המדע, לפתוח תיבות חדשות בוואלה כל שבוע? KV9 ,KV59, רוניקו1, זלבה4U - (שמשמעו למי שלא יודע: "אותו דבר בשבילכם..."), רוניקו2 - וכל זה בנוסף להיותך מנהל ב"הרלן", מנהל בית החיות בהדסה עין כרם, מחזיק מרפאה וטרינרית פרטית, חבר ב"וועדה פנימית" של האוניברסיטה העברית שתפקידה לאשר את הניסויים של החברים שלהם - תפסת מרובה לא תפסת

לילךLilach

New member
ידעתי שמשהו ברוניקו חשוד

הרחתי ריח של כסף ואינטרסים של נסיינים ברורים ,אבל לא ידעתי שרוניקו זה ד"ר קלמן ,מעניין מאד.

psa

New member
האם התחלתם לפעול../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ronico2

New member
צר לי לאכזב אותך../images/Emo8.gif

תולי מנסה לגלות מי אני יחד עם מנהלת הפורום בוואלה כבר ה_ר_ב_ה זמן. אין להם מושג וכמו שהסברתי זה לא משנה כי כל מה שאני אומר ניתן לבדוק בלי הרבה מאמץ. אני מבין שקל לייחס "אינטרסים" לכל מי שלא חושב כמוך ומספר לך עובדות שמאיימות על תפיסת העולם שלך במקום לחשוב על מה שהוא אומר ולראות אם יש צדק בדבריו. אגב, שאלי בבקשה את תולי מאיפה היא יודעת מי אני וכשלא תקבלי תשובה סבירה, תראי שאני צודק.

psa

New member
יש לי תחושה ופה יש הרבה "דיבורים"

ולא מעשים . לפחות אחת מהדרכים. האם התחלתם לכתוב לח"כ דליה איציק? או לכל הרשימה שכתבתם יפה שעה אחת קודם

למעלה