שלום רב אשמח לעזרה

מצב
הנושא נעול.

Tammy52

New member
שלום רב אשמח לעזרה

שלום רב אשמח לעזרה
אני תובעת חברה בה עבדתי החברה ניסגרה ועלי להגיש את כתב התביעה ישירות לבעלים בעל המניות הראשי גר בירושלים ואני גם לא ככ בטוחה בכתובתו הפרטית... שמעתי שיש חברת שליחויות שיכולה לעשות זו עבורי רציתי לשאול איזו חברה למשל ואיך מתבצע התהליך???

Tammy52

New member
שוב שלום

שלום רב אשמח לעזרה
אני תובעת חברה בה עבדתי החברה ניסגרה ועלי להגיש את כתב התביעה ישירות לבעלים בעל המניות הראשי גר בירושלים ואני גם לא ככ בטוחה בכתובתו הפרטית... שמעתי שיש חברת שליחויות שיכולה לעשות זו עבורי רציתי לשאול איזו חברה למשל ואיך מתבצע התהליך???
שוב שלום
לא קיבלתי תשובה ואני זקוקה להכונה

בכלל לא בטוח שאת יכולה לתבוע את

שלום רב אשמח לעזרה
הבעלים. מי אמר לך לתבוע את הבעלים? חברה היא אישיות משפטית בפני עצמה. בכל מקרה לגבי שליחויות אני לא יכולה לעזור לך.

Tammy52

New member
אני לא תובעת את הבעלים

הבעלים. מי אמר לך לתבוע את הבעלים? חברה היא אישיות משפטית בפני עצמה. בכל מקרה לגבי שליחויות אני לא יכולה לעזור לך.
אני לא תובעת את הבעלים
אלא את החברה אבל כתב התביעה צריך להגיע למישהו לא ל4 קירות שמהוים היום את החברה ז"ל. היכן כדאי לשאול?

מצב
הנושא נעול.
למעלה