שלום רב, אתמול הייתי אצל קוסמטיקאית.

אלאורלי

New member
שלום רב, אתמול הייתי אצל קוסמטיקאית.

שלשום בבוקר הלכתי לקוסמטיקאית לקחה המון כסף ואפילו ניסתה לקחת יותר, כלומר כאשר דיברתי איתה ושאלתי כמה
עולה טיפול פנים אמרה לי 300 ש"ח ולאחר שסימה ביקשה 350, על לק וסידור הרגליים כלומר רק הציפורניים רצתה 180 ש"ח
וכשהזכרתי לה שזה חצי פדיקור (כך זה נקרה) אמרה אהההה אם כך אמרתי טוב אז תשלמי רק חצי, בקיצור בפנים היא
קצת מיזמזה אותי, אמרה שאין לי שחורים אז אין לה מה להוציא, לא סידרה לי גבות ובעבר אני זוכרת שטיפול פנים כולל סידור גבות,
אחרי חצי שעה הייתי בחוץ עם כלום מיוחד שעתה לי ופחות 300 ש"ח בכיס.

האם זה מה שעושים בטיפול פנים או שעבדה עלי?

אלאורלי

New member
ברור שלא אחזור אליה, השאלה הנשאלת

מכיוון שלא הייתי המון זמן לפני אצל קוסמטיקאית מה היא אמורה
לעשות לי בטיפול, כמה זמן אמור להיות הטיפול, וכמה הוא אמור
לעלות לי?

BrokenLight

New member
קשה לענות על זה, יש המון סוגי טיפולים,

וכל קוסמטיקאית עובדת לפי השיטה שלה ובקצב שונה. אם את מרגישה שהיא לא עשתה לך כמעט כלום, ואינך רואה שום שיפור במראה העור - כנראה שזה כך. אני גם עשיתי פעם טיפול פנים אצל קוסמטיקאית שבקושי עשתה משהו, הרגשתי שהטיפול ממש מחופף. היא הוציאה מעט שחורים, רק את הבולטים ביותר, ולא נגעה בכלל במיליומים (שומנים תת-עוריים סגורים), שמה לי איזו מסיכה מסכנה, וגם לקחה על זה מחיר לא מוצדק.
אחריה מצאתי קוסמטיקאית מאוד יסודית, שאני אצלה כבר למעלה מעשר שנים ואני מרוצה מאוד. אני באמת מרגישה שהעור נקי יותר ונראה טוב יותר אחרי הטיפול.
אני חושבת שכדאי לך לבקש המלצות מחברות שאת סומכת עליהן, כי יש לא מעט קוסמטיקאיות מקצועיות וטובות, אבל יש גם הרבה שלא, וחבל על הכסף ובעיקר על הפנים, כי יש כאלה שבחוסר מקצועיותן יכולות גם לגרום לנזקים.

לא נשמע טוב

הקוסמטיקאית שלי עובדת על הפנים שלי עבודה קשה מאד במשך שעה ורבע כולל הוצאת שחורים והרגעת העור עם מסיכות וקרמים..
זה עולה לי 300 ש"ח..

למעלה