שלום רב. האם זה רשלנות רפואית ?

שלום רב. האם זה רשלנות רפואית ?

במהלך השנים 2007 /2015 איבדתי את כושר העבודה
במשרד הביטחון לא אישרו לי את אי כושר העבודה עד היום .
כתוצאה משכיבה ברוב היום נוצרה לי פריצת דיסק ולחץ על השק הדוראלי
עברתי ניתוח קבוע עמוד שדרה וצווארי ובעוד מספר חודשי אני יעבוד קבוע מותני .
אני נכה צהל מוכר 50% נכות .רגליים גב תחתון ונפש בגלל כאבים
הציין שלאורך כול השנים האחרונות .הרופאים לא האמינו למצבי הרפואי .ושלכו אותי לפסיכיאטרים לטיפול ..
ובגלל העיקוב לא נותחתי ולא ראו את המצב האמיתי .
ולכן היום אני עובר ניתוחים
האם זה רשלנות מצד ה רופאים וממשרד הביטחון ?
עד היעום אני בבית רוב היום שוכב במיטה .מת מכאבים . ללא פיתרון
ועדיין במשרד הביטחון לא מאשרים לי אי כושר עבודה .
וגם הרופא המחוזי לא מסכים לשלוח אלי את הפרוטוקול של וועדת צרמ האחרונה שהייתה לי בתאריך 21.10.2014
כניראה שיש לו מה להסתיר מימני . כי אחרת איך נכה אם כול כך הרבה בעיות יכול ללכת לעבוד
יש המלצה ברורה על אי כושר עבודה מרופא מומחה תעסוקתי .
הודה לך לתשובתך

רשלנות רפואית

ערב טוב,
נחלק את הבעיה שלך לשני חלקים.
אחד: ההתנהלות מול משהב"ט
השני: רשלנות רפואית.

על פניו לא נראה לי שיש כאן רשלנות רפואית. מאוד קשה לי להבין מהמיידע שמסרת לי במה הצוות הרפואי התרשל. לא כול מה שאנו חושבים שהצוות הרפואי צריך לעשות ולא עושה היינו רשלנות רפואית. האם האיחור בניתח הגב גרם לך לנזק? או שכך או כך הנזק כבר היה קיים. חשוב לי שתתמקד יותר בסוגיית האיחור בניתוח הגב ולמה. בניתוחי גב הצוות הרפואי מאוד נזהר. אלו לא ניתוחים פשוטים ואולי לאור הנכות הקודמת שלך חשב הצוות הרפואי שלא כדאי לרוץ לנתח. נסכם את זה בכך שהייתי רוצה שתתמקד יותר ותיתן לי מיידע נוסף לעניין ניתוח הגב ומדוע לא נותחת בזמן. האם צילומי ה CT הדגימו כבר אז שיש לך בעיות גב מהותיות? דבר נוסף, למה להערכתך, גרם האיחור בניתוח הגב?

בנוגע לרשלנות של משרד הביטחון. מאוד קשה לי לתת לך תשובה היות ותחום ההתמחות שלי הוא ברשלנות רפואית ולא מול משרד הביטחון. ידוע לי שההתנהלות מולם היא לא קלה כלל אבל לכול החלטה של משהב"ט יש אפשרות לערער ובשבל מסויים אף להגיע לביהמ"ש כנגד ההחלטה של קצין התקבולים.

על פניו נראה לי שהמחלמה שלך צריכה להתמקד יותר מול משהב"ט
זיו

קודם כול תודה רבה לך לתשובת המהיר והמורחבת .עכשיו להמשך

לשאלתך איפה אני רואה רשלנות רפואית :
א - לאחר שאני בהחמרה כבר מעל ל 7 שנים . רק בשנה האחרונה החליטו לטפל בי ובפגיעות שהציקו לי בשנים המוזכרות
ב - אני מאמין שאם הרופאים היו מייחסים אל הכאבים שלי והתלונות שלי יותר ברצינות . לא הייתי צריך לעבור ניתוח קבוע עמוד שדרה צווארי. ואף להיות מועמד לניתוח קבוע עמוד שדרה מותני .
כל השנים האלה בזבזו את הזמן שלי ונתנו רק כדורים וזריקות ומה לא.
מה שגרם לי נזק בלתי הפיך והיום אני כאוב כול היום וסובל קשה מזה .
צילומי הסיטי לא היו שונים לני ואחרי הניתוח .
לגבי משרד הביטחון - אני אתן לך דוגמה אחת עצובה להתנהלות של הרופא המחוזי מולי .
נשלחתי לבדיקה בתל השומר אצל רופא שיקומי . הרופא כתב שאני זקוק לכיסא גלגלים . אני מוכר על רגליים וגב 50% נכות .
ואני נוהג אם מנגנון יד ברכב .
אבל הרופא המחוזי לא מוכן לאשר לי כיסא.
הציין שאני מתנייד בכיסא לא מותאם אישית .וגם על קביים לרחקים קצרים . בגלל הכאב ברגליים
&nbsp
בברכת שבת שלום ופורים שמח
&nbsp
&nbsp

רשלנות רפואית

ידידי,
ככול הנראה, ואני נזהר במה שאני כותב לך, יש כאן רכיב של רשלנות רפואית. אלו מסוג התיקים שהם 50-50.
לגבי משהב"ט - אני מאמין לכול מילה שלך, כבר שמעתי סיפורים כאלו בעבר. כול מה שיש לי לומר הוא שזה מצער מאוד אבל אין אני מתמחה בתחום כך שאני לא יכול לייעץ לך בנדון.
נקודה נוספת שצצה היא שאלת ההתיישנות שקובעת רף של 7 שנים מיום הנזק או מיום היוודע לך הרשלנות ובלבד שלא עברו 10 שנים מיום הנזק. צריך לבחון גם את הסוגיה הנדונה.
לסיכום, אני מציע לך לבחון את שאלת הרשלנות, אני ישלח לך במסר אישי כיצד לעשות זאת.
שבת שלום ופורים שמח

בקיצור אני חייב לקבוע פגישה אצלך במשרד . יש לי הרבה חומר

ורעיות לתביעה .
אני מקווה שאתה תוכל לעזור לי .
לאורך השנים אושפזתי בבתי חולים שונים ובמחלקות שונות אשר עשו עלי חרם ובחוות דעת שלהם עשו לי נזק
ולכן אני יצור קשר איתך וניראה מה אפשר לעשות
שבת שלום

שירן6500

New member
יש אינספור מקרים כאלה

אני מכירה מניסיון יש הרבה מאד מקרים כאלה בייחוד בתחום של הפריצת דיסק שזה מאד מאד נפוץ. אני ממליצה לך על עורך דין מקסים קוראים לו איתן פרגו, הוא ממש עזר לבעלי שהוא היה צריל בפריצת דיסק שלו אני יודעת שתובעים אצלם גם את משרד הביטחון, מה שגם הכי אהבתי אצלו, זה שהוא לא לקח כסף סתם ככה על ההתחלה אלא זה היה על בסיס הצלחה. הוא היה ממש כנה איתנו מלכתחילה ובגלל זה גם האמנו לו שהוא יעדה הכל למעננו בתביעה שלנו אם אתה צריך פרטים אז אני יכולה לתת לך, שיהיה בהצלחה.

עוד זיו שלום . לאחר מיליון בקשות קיבלתי את הפרוטוקול . והכן

מלא שקרים של 3 הרופאים שבדקו אותי .
איך יכול להיות שאחרי כול מה שספרתי לכם פה . הם טוענים שאני כשיר לעבודה במשרה מלאה ?
שבוע טוב

למעלה