שלום רב טלי מנהלת האתר.

penir

New member
שלום רב טלי מנהלת האתר.

מן הראוי שתורידי גם את ההודעות בו נגה מדברת יותר מידי ואלה שעוסקים בשלומי לאופר. זה ממש לא יפה ולא מכבודכם לנהוג כך. קצת להתנהג כמו בני אדם בבקשה...זכותי העינה עומדת ופה אתם ממש מנבלים את הפה על אנשים שלא מגיע להם. אנא הורידי את כל הרשומות הדומות לאלה שלפני ואחרי זה: עשיתי טעות אני רגילה שאנחנו קומונה פרטית וחבויה שאף אחד לא יודע עליה מאיפה לי שתוך 10 שניות שלומי לאופר ממדור העלוקה בידיעות יעלה על זה שהקדמתי אותו עם התמונות של ג'קו שהוא רצה לפרסם מחר???? מצטערת...מצד אחד..מצד שני אני לא מצטערת כי היו לי תמונות אז ברור שאני אפרסם פה..לא??? בכל מקרה כמעט תבעו אותי... ושמעתי שגם פה עשו בלאגן לא???

דורית41

New member
פניר היקר

אני לא מנהלת הפורום לכן אומר את דעתי הפרטית שלא בהכרח משקפת. צלמת את התמונות,ולכן לא לגיטימי לפרסמן כאן לראשונה לפני העיתון ללא אשורך. מייד עם פנייתך התמונות הוסרו ,היות והארת עיני המנהלת שחשבה ,בהתחלה , פשוט כי ידיד של אחת הכותבות שלח לה,ולא הכירה את הרקע-מי צילם וכו'. אבל מכאן ועד לדרישה לשלוט גם בתוכן ההודעות,בייחוד שאין כאן ניבולי פה כדבריך , -זה כבר מוגזם בעיני.אין חוק האוסר לדסקס את שארע כאן,ואין כאן ולו השמצה אחת,ו קללה, אלא תיאור העובדות תוך התבאסות טוטאלית של אלה שלא הספיקו לראות התמונות. כלור-על דבורים,תיאורים,דסקוסים,פנטוזים,אין לך זכויות יוצרים.

../images/Emo42.gifדורית, כפרה עליף!

תשובה כזאת מלומדת בשעה כל כך מוקדמת... הייתי מסוגלת לענות לו באופן כזה רק אחרי צהריים

דורית41

New member
מואה מואה../images/Emo25.gif

יאנוש-האמת-כשקראתי הערב מה שכתבתי לאדון שוטר המחשבות והמלים בבוקר ,זה נראה לי ניסוח של ילדה בכיתה א'.

דורית41

New member
צודקת.אפשר לחשוב שההתנהגות שלנו

יותר בוגרת לאחרונה מאשר ילדות ביסודי.(בעצם כן,בשרשור המקביל אנחנו כבר נערות לווי ...שלא ילך לבד) מלח מים מלח מים,
שג'קו לא יכנס דווקא היום לפורום. איבדנו כל רסן.

kapit5

New member
פניר-מיד עפ פניתך התמונות הוסרו

אף אחת לא ניבלה את הפה לא עכשיו ולא בעבר.גם הציטטה שהבאת משקפת דיון לגיטימי על דברים שארעו ולא ניבולים. כל השתלשלות הענינים נעשתה בתום לב ולא מתוך כוונת זדון להרע לך. שיהיה לך יום נעים ושניראה עוד הרבה תמונות של ג'קו בעיתונים.

moshavnikit

New member
מה לא בסדר בהודעה שלה?

ויש איזשהו חוק כזה שאוסר לדבר על שלומי לאופר ופספסתי אותו? אף אחד לא קילל אותו ומותר לאנשים להגיד שהם לא אוהבים אותו, אף אחד לא לכלך עליו, להגיד שהוא לוקח אייטמים מתפוז זה גם לא לכלוך- זאת האמת!

hela19

New member
ראיתי תמונה אחת../images/Emo66.gifעל מה הבלגן?

יש כאן חופש ביטוי...מה עבר עליכם כאן אתמול.. קצת נעדרתי, ואני שומעת שהלכו כאן כמעט מכות.. מה קרה? ראינו את ג'קו בLIVE, על מה ההתרגשות?? שיפרסמו, שיראו כמה טוב הוא נראה... אין כאן לשון הרע...סה"כ, מישהו רצה לגזור קופון, מתמונה.. לבריאות.. אם התפרסמו התמונות, לא היה צריך להוריד אותן, וגם לא התגובות... זו דעתי!!!אני לא מפחדת להביע אותה... יום טוב לכולם.. ובהצלחה למתוק..

נוגה777

New member
הילה לא הבנת מה היה כאן אתמול...

זה לא העניין של חופש ביטוי זה שאני פרסמתי כאן תמונות שרצו לפרסם מחר בידיעות ...כאילו הקדמתי אותו כי היו לי את התמונות לפני שהגיעו לעיתון כי ידיד שלי צילם אותן... אבל אני לא מצטערת שפרסמתי כאן וההוא ממדור העלוקה שיילך לרחובות ויחפש חומר למדור שלו ולא ינסה לחפש אותו פה בתפוז או בכל אתר אחר...

hela19

New member
הבנתי היטב..היית צריכה להשאיר אותן!

סה"כ, מדובר במדור רכילות, זה לא איזה מאמר או בספר וזכויות יוצרים.. תמונות שכל אחד יכול לצלם, יכלו להיות בעיקרון 100 אנשים שצילמו.. ג'קו בדיזינגוף באמצע היום..למה להיכנס לפאניקה..אין לצלם בכלל קייס. מבחינה משפטית.. חבל שנבהלת, ומקווה שבעתיד, אם יהיו לך או לאחרים תמונות, לא תפחדו לצלם ולפרסם.. המצב דומה , לכאורה לפרסום תמונות שצילמתי בההופעה בגהה, והצלם שם היה מנסה למנוע זאת ממני.. אין מצב!!!! התמונות מההופעה בגהה כזכור התפרסמו בקומונה וגם באתרים שונים.. לא אסרו בינתיים על בני אדם להסתובב עם מצלמות או פלאפונים..באמת, הגזמתם לגמריי!!! כובד ראש ושיקול דעת, והעיקר לא להיכנס לפאניקה... ובינינו, מה הוא כבר פירסם???שוב, ניסיון לעקוץ... טוב, ג'קו כבר מעבר לכל זה.... יום טוב, וחדשות טובות...

kapit5

New member
הילה זה לא מדויק

אם את מחליטה לפרסם תמונות שמישהו אחר צילם,את חייבת את האישור שלו שהוא מסכים.

למעלה