שלום רב טלי מנהלת האתר.

talytal

New member
ניר היקר

אני מבינה שאתה נפגעת מעניין פירסום התמונות בפורום (אף שבסופו של דבר תמונה שלך כן פורסמה היום בידיעות), ולכן גם מחקתי את התמונות אתמול ברגע שפנית אליי בנושא. שרשור נוסף שפתחת אתמול נמחק גם הוא, מתוך ניסיון להגן על צנעת הפרט (משום שבחרת לפרסם את הטלפון שלך בהודעה בפורום, משום מה). אבל אני לא מוכנה לעסוק כאן בסתימת פיות, ואני לא אמנע מחברי הפורום לדבר על העניין אם הוא מעסיק אותם. לא היה כאן שום ניבול פה, אם תוכל להביא לי דוגמא לדבר כזה, אנא ממך, הבא. אני מבינה שכל העניין לא נעים לך, אבל מבחינת הפורום לא נחצה כאן שום קו. לא היו כאן קללות וגם לא דיבורים לא יפים על איש מהמעורבים בפרשה, ובפעם האחרונה שבדקתי אין אף חוק נגד "דיבור יותר מדי" בפורום (כפי שטענת שנגה עושה). להיפך. אז אני מצטערת שהתמונות שלך הגיעו למקום שלא תכננת למצוא אותן, אבל מבחינתי הפרשה הסתיימה עם הסרתן מהפורום. לא תהיה הורדת רשומות נוספות בעניין. מקווה שאתה מבין, כאדם שמעורב בדרך זו או אחרת בתקשורת, את חשיבות חופש הביטוי.

מגושקה

New member
מה זה זה?../images/Emo4.gif

לייק הלו, נכון אחרי הקיץ החם שעברנו, ואחרי כל מה שעבר ג'קו שלנו, קצת קשה להאמין שזוהי מדינה דמוקרטית, אבל תאמין לי היא כן. מהפורום בקשת והקומונה ועד הפורום הגדול החדש והמדהים הזה, תמיד דגלנו בחופש ביטוי, ואף פעם לא נעשתה סתימת פיות, ותאמין לי שהיינו צריכים להתמודד עם הרבה, ובכל זאת לא סתמנו פיות, אז בגלל תמונה, שהשימוש שנעשה בה מעורר שאט נפש בכל אחת כאן, (ותאמין לי בעוד רבים אחרים), אתה מבקש לצנזר את דברינו?
וטליטל אני יודעת שאני משרשרת לך ולא לו, אבל זה נעשה בכוונה.

למעלה