שלום רב יש לי שאלה מאוד חשובה

motekov

New member
elgato - אל תהיה עצוב!

כל ההתעסקות הזאת עם היהדות אשר כל כך אופיינית לישראל, מבחילה גם אותי וגם ריקה מתוכן בעיניי. אני לא חושבת שבשלב הזה ניתן לשנות משהו במדינת ישראל - מבחינת שנאת זרים ודחיית השונה המצב רק מתדרדר. ואתה ממש לא חייב לחיות במדינה שאתה לא אוהב, לא מתחבר ולא מרגיש שהמדינה רוצה אותך. לדעתי, בישראל מנסים ליצור תחושה שישראל - זה המקום היחידי בעולם. אבל המציאות הנה שונה וכולם מבינים את זה. אם לדעתך קנדה מתאימה לך בתור מדינה - תעשה את כל המאמצים ותבוא לכאן. אם אתה יותר אוהב את אוקראינה ואתה חושב ששם יהיה לך טוב - תסע לשם. העיקר שהבחירה שלך תעשה ממקום רגוע ובוגר כדי שתמצא את מקומך ותהיה מרוצה.

elgato2

New member
תודה על חיזוק

באמת תודה על החיזוק את אולי לפחות מבינה אותי אם הבנתי נכון הקטע שאני מאוד רוצה לחיות בקנדה בוא נגיד שאוקראינה אני לא יכול לחיות כי אני חונכתי על פי התנהגות הישראלית מקומות היחדים שאני יכול לחיות זה באירופה ,ארה"ב, אוסטרליה מזרח איפרה זה קצת שונה מאירופה .. האם הבנתי נכון את גרה בקנדה ??

motekov

New member
עדיף שתתרכז בעתיד שלך

ברגע שתבין, איפה אתה רוצה לחיות ותהיה לך מטרה, יהיה לך יותר קל. אין גן עדן עלי האדמות - פשוט מדינות שונות מתאימות לאנשים שונים...ככה לי נראה. ועוד דבר: אומנם בפורום הזה יש מלא ילידי הארץ, לדעתי כאן זה לא המקום להוציא את הכעסים על ארץ ישראל ותושביה. אנשים עוזרים כאן אחד לשני בצורה יוצאת דופן, לא שמים לב לשגיות כתיב כאשר מישהו כותב "טופס" עם "ת" או ראיון עם "ע", לא אומרים כלום אלא עונים בסבלנות בפעם ה- 100, מוותרים על ניסוחים לא ברורים וכו'. אז תתעודד ותבנה לך תוכנית פעולה כדי שיהיה למה לשאוף. וכן אני גרה בקנדה.

elgato2

New member
אני יודע מה המטרה שלי

המטרה שלי היא לא לחיות בארץ והמקום הוא קנדה !!! מגיל 10 היתה זאת מטרתי !! הבעיה שאני כבר עייף מרוב החזבות !!!

motekov

New member
קשיים זה חלק מהדרך

כל אחד עובר חוויות שונות, זה החיים, אתה יודע. תקח את הכוחות ואנרגיות שלך למקום חיובי ובונה. אם נראה לך שיהיה לך טוב בקנדה, תבחר מסלול מבין הקיימים ותלך בו.

למעלה