שלום רב-לגבי מסמכים

מצב
הנושא נעול.

גלי29

New member
שלום רב-לגבי מסמכים

שלום רב-לגבי מסמכים
עבדתי כ4 שנים ועשרה חודשים בחברה קיבלתי מכתב פטורין אך לא קיבלתי פיצויים החברה עברה בעלות והבעלים רבים ביניהם מי צריך לשלם את הפיצויים למרות שחתום על מכתב הפיטורין המעביד החדש ברצוני לתהוע את הפיצויים מה הם המסמכים הרלונטיים לתביעה שכזאת???

כתב תביעה, תלושי שכר ומכתב פיטורים

שלום רב-לגבי מסמכים
עבדתי כ4 שנים ועשרה חודשים בחברה קיבלתי מכתב פטורין אך לא קיבלתי פיצויים החברה עברה בעלות והבעלים רבים ביניהם מי צריך לשלם את הפיצויים למרות שחתום על מכתב הפיטורין המעביד החדש ברצוני לתהוע את הפיצויים מה הם המסמכים הרלונטיים לתביעה שכזאת???
בהצלחה.

גלי29

New member
האם צריך גם

בהצלחה.
האם צריך גם
חוזה עבודה? האם צריך תלושים מכל התקופה או מספיק של השנה האחרונה? חלק מהתקופה הייתי בחופשת לידה וחופשה ללא תשלום מה לגבי חודשים אלו??? כמה יעלה לי בערך הכנת כתב תביעה כזה?

רצוי אבל לא חובה.

האם צריך גם
חוזה עבודה? האם צריך תלושים מכל התקופה או מספיק של השנה האחרונה? חלק מהתקופה הייתי בחופשת לידה וחופשה ללא תשלום מה לגבי חודשים אלו??? כמה יעלה לי בערך הכנת כתב תביעה כזה?
רצוי אבל לא חובה.
תלושי שכר את יכולה לצרף רק של ה-3 חודשים האחרונים במידה והשכר שלך דיי קבוע. בכתב התביעה את תצייני מהו משך העסקתך (תחילה וסוף). כתב התביעה אינו שלב של הוכחות ולכן אין הכרח לגבות כל טענה במסמך מתאים. תקופת היותך בחופשת לידה תחשב לצורך חישוב פיצויים. אני לא עונה על שאלות שכ"ט בפורום. תוכלי לפנות אלי במסר.

שיר ורד

New member
חל"ת

האם צריך גם
חל"ת
יש לכלול שבועיים בלבד מתקופת החל"ת כתקופת עבודה לצורך חישוב פיצויי פיטורים.

גלי29

New member
כיצד באמת

חל"ת
יש לכלול שבועיים בלבד מתקופת החל"ת כתקופת עבודה לצורך חישוב פיצויי פיטורים.
כיצד באמת
מחשבים את הפיצויים אם שנתיים עבדתי במשרה מלאה ואחכ יצאתי לחופשת לידה ואחכ חזרתי לחצי משרה ובחצי שנה האחרונה שוב עבדתי במשרה מלאה

היי גלי - הפיצויים יחשבו בגין כל

כיצד באמת
מחשבים את הפיצויים אם שנתיים עבדתי במשרה מלאה ואחכ יצאתי לחופשת לידה ואחכ חזרתי לחצי משרה ובחצי שנה האחרונה שוב עבדתי במשרה מלאה
תקופה בנפרד: על השנתיים משרה מלאה וחופשת הלידה - 2.3 חודשי שכר של משרה מלאה. על התקופה שעבדת חצי משרה - פיצויים בהתאם לתקופת העבודה שלך בחצי משרה (לא פרטת כמה זמן עבדת חצי משרה). ועל החצי שנה האחרונה 1/2 חודש שכר של משרה מלאה. חג שמח

גלי29

New member
המון תודה

תקופה בנפרד: על השנתיים משרה מלאה וחופשת הלידה - 2.3 חודשי שכר של משרה מלאה. על התקופה שעבדת חצי משרה - פיצויים בהתאם לתקופת העבודה שלך בחצי משרה (לא פרטת כמה זמן עבדת חצי משרה). ועל החצי שנה האחרונה 1/2 חודש שכר של משרה מלאה. חג שמח
המון תודה
חג שמח

מצב
הנושא נעול.
למעלה