שלום רב

• פותח הנושא vic88
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

vic88

New member
שלום רב

שלום רב
עבדתי במקום מסויים והתחלתי את עבודתי ב 17/03/05 ופוטרתי ב 18/02/06. אני לא ממש מכירה את החוקים, אבל אני יודעת שאחרי שנה מגיע לי דמי הבראה וזה היה במרחק של 17 ימים!! השאלה אם אני יכולה לדרוש את הכסף הזה איך שהוא ?? בנוסף רציתי לשאול איך אוכל לדעת עם הפיצויים שקיבלתי הם מה שהייתי צריכה לקבל תודה על ההקשבה והתשובה ויקי

vic88

New member
מישהו???

שלום רב
עבדתי במקום מסויים והתחלתי את עבודתי ב 17/03/05 ופוטרתי ב 18/02/06. אני לא ממש מכירה את החוקים, אבל אני יודעת שאחרי שנה מגיע לי דמי הבראה וזה היה במרחק של 17 ימים!! השאלה אם אני יכולה לדרוש את הכסף הזה איך שהוא ?? בנוסף רציתי לשאול איך אוכל לדעת עם הפיצויים שקיבלתי הם מה שהייתי צריכה לקבל תודה על ההקשבה והתשובה ויקי
מישהו???

תשובה

שלום רב
תשובה
זכאות לדמי הבראה היא רק לאחר השלמת שנת עבודה. אין "הנחות". לגבי פיצויי פיטורים, החישוב הוא משכורת אחרונה כפול וותק בעבודה בשנים, כמעט שנה במקרה שלך 11/12. הזכאות לפיצויי פיטורים היא מכוח חוק פיצויי פיטורים, שקובע כי גם פיטורים לאחר 11 חודשים ייחשבו כמזכים בפ"פ אלא אם יוכיח המעביד בבית הדין לעבודה שלא פיטר במטרה להשתמט מתשלום הפיצויים. אם עבדת לפי שכר שעתי בהיקף משרה משתנה, יש לחשב ממוצע משכורות כפול וותק בעבודה 11/12 שנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה