אני מסכים איתך שמבחינה
"מדעית" - אין באבקות האלה ממש בעיה...והטיעונים שלרוב משמיעים נגדן ובעדן לא באמת רלוונטים, אבל עדיין- אפשר להבין למה כתזונאית אינסופ תעדיף להמליץ לאנשים להמנע מאבקות חלבון - פשוט עדיף להמליץ לאנשים לבחור מזונות שאם יאכלו אותם אז בשכיחות נמוכה יותר שיסבלו מחסרים תזונתיים. אם התזונה תתבסס יותר על אוכל "רגיל" כמו דגים/בשר/חלב/ביצים בדר"כ יש סיכון נמוך יותר לחסרים תזונתיים מאשר מהאבקות (לפחות אילו שזמינות לרוב האנשים). זה כמו שאנשים נכנסים ושואלים- האם במבה היא לא בריאה? מן הסתם התשובה תלויה באיך שאתה מסתכל על זה. מצד אחד יש בה ויטמינים , אבל מצד שני אף תזונאי שמטפל באנשים לא ימליץ על במבה לתפריט
"מדעית" - אין באבקות האלה ממש בעיה...והטיעונים שלרוב משמיעים נגדן ובעדן לא באמת רלוונטים, אבל עדיין- אפשר להבין למה כתזונאית אינסופ תעדיף להמליץ לאנשים להמנע מאבקות חלבון - פשוט עדיף להמליץ לאנשים לבחור מזונות שאם יאכלו אותם אז בשכיחות נמוכה יותר שיסבלו מחסרים תזונתיים. אם התזונה תתבסס יותר על אוכל "רגיל" כמו דגים/בשר/חלב/ביצים בדר"כ יש סיכון נמוך יותר לחסרים תזונתיים מאשר מהאבקות (לפחות אילו שזמינות לרוב האנשים). זה כמו שאנשים נכנסים ושואלים- האם במבה היא לא בריאה? מן הסתם התשובה תלויה באיך שאתה מסתכל על זה. מצד אחד יש בה ויטמינים , אבל מצד שני אף תזונאי שמטפל באנשים לא ימליץ על במבה לתפריט