שכולם פה רוצים להעיר, אבל רק עידן בוטא מספיק כדי להגיד אותה-אם זו בתמונות זו אותה ידידה ששרה היא פאקינג כוסית! כן, ולגבי הקול-אחלה קול, אבל להפטר מהאפקט! עם אפקט אי אפשר לשמוע כמו שצריך את הקול של הבנאדם! עם אפקט גם נינט יכולה להשמע טוב. אה והיא לא בקצב... לא חשבתי שזה אפשרי בסליפינג סאן אבל היא שרה איטי מידי.
סתם. באמת נראית טוב וזה P: אבל זה לא קשור. הקול שלה באמת נחמד. אני לא יודע, לא מצאתי בו את מה שכולכם פה מצאתם כנראה... חסר לי הרבה מאוד. יש לה הרבה פוטנציאל, כן. עם שיעורי פיתוח קול אני בטוח שהיא תגיע למצב הרבה הרבה יותר טוב. ואם היא כבר לוקחת, שתמשיך, זה רק יעזור
כן, הקול ניתן לשמיעה... אבל זה סתם עוד קול יפה שמתחרבש כשמגיעים לטונים גבוהים. כן, שיעורי פיתוח קול יעזרו בהחלט... אבל עדיין- היא לא איזה זמרת אופרה. אני כבר לא מתלהבת מאנשים שיש להם קול יפה. סורי.
קול יפה- יש לה. היא שרה איטי מדי [תמליצי לה לשמוע את השיר תוך כדי הקלטה] וזיופים פה ושם בעליות, וכל השיר היתה לי תחושה שהיא לא בסולם הנכון, שוב- לשיר תוך כדי שמיעה תפתור את זה ברוב הפעמים. ובהחלט לא מומלץ להתחיל משיר כ"כ קשה ועוד כזה שממש, ממש מזוהה עם טאריה ומאוד מאוד קשה להשתוות אליה, מניסיון
ההקלטה הזאת היא מלפני יותר משנה. איכות ההקלטה גרועה טילים, כי מה לעשות שיש לי תקציב למיקרופון שבור ארוך של מחשב, ותוכנת NERO WAVE EDITOR עם קראק, ... בקשר לטונים הגבוהים והמחסור בעוצמה וכו וכו וכו.... כן, עברה שנה... תודה לכם בכל אופן.. וגם על ההערות. פעם זה היה רק קול. היום אני מאמינה שאני גם יודעת *איך לשיר*. OMG אליאב, פירסמת פה תמונות שלי O_O ?