שלום שאלה דחופה..

GiRRRL

New member
שלום שאלה דחופה..

אני נהגת חדשה שנוהגת מידי פעם באוטו ליסינג שאין עליו ביטוח צעיר מהו העונש אם עוצרת אותי משטרה?

סנגור1

New member
תשובה דחופה

לא ממליץ לך לנהוג ללא ביטוח שתקף לגבייך. אם תעצרי על ידי שוטר את עלולה לקבל הזמנה למשפט, ולא נראה לי שאת רוצה את זה...

pol101

New member
בתעודת החובה של הרכב מצויינים

מס' סעיפים כגון : 1 ,3 ,7 , הפכי את התעודה ותקראי את הניסוחים. בעיקרון , רשאי לנהוג ברכב כל אדם העונה להגדרות בתעודה אבל...... שימי לב טוב השוטר אמנם לא יתן לך דו"ח אבל ... חלילה וחס וחלילה אם תיגרם תאונה כל שהיא עם או בלי נפגעים את תאלצי לשלם את כל הנזקים לכן חסכי מעצמך מראש את הבעיות ואל תינהגי ברכב

guya72

New member
מה הקשר בין

השאלה לבין התשובות ?? לרכב יש תעודת ביטוח, ולכן המשטרה לא יכולה לעשות כלום. אבל.. במידה ותהיי מעורבת בתאונת דרכים, חברת הביטוח לא תכבד את הפוליסה, ואת תיאלצי לממן מכיסך את הנזק (ובמידה ומשיהו יפגע בתאונה - את תיאלצי לשלם לו פיצויים).

guya72

New member
תוספת קטנה

המשטרה איננה בודקת אם הנהג עומד בחוזה בינו לבין חברת הביטוח (וזאת משמעות מספרי הקוד שמופיעים בתעודת ביטוח). המשטרה בודקת רק שיש לך תעודת ביטוח תקפה. אם לא עמדת בחוזה בינך לבין חברת הביטוח - זבש"ך.

NoFear4e

New member
זה לא מעניין את השוטר

שוטר לא מעניין אותו אם שי ביטוח או אין .. את יכולה ליסוע בלי ואז אם תהיה תאונה חס וחלילה את תכנסי למינוס רציני ותצטרכי להוציא משכנתא על הוצאות התאונה והאשפוז .. הביטוח הוא בא לטובתך ולכן לא מומלץ לנהוג בלי ביטוח שמכסה אותך .. יום טוב

למעלה