שלום, שאלה לא שגרתית לי אליכם...

כל הכבוד לך

על המהלך שאת עשית! לדעתי תנסי להצטרף למשלחת של הבית ספר שלך(תלחצי על ההנהלה והסוכנות נסיעות) כי אחרת אני לא מאמין שאת תצאי לפולין עם משלחת כמו שרצית וחבל שתפסידי את המסע הזה אם הוא כל כך חשוב לך וחבל. גם אצלנו בבית ספר האירגון לא היה כל כך טוב אבל כאשר הגענו לפולין הכל השתנה ובאמת היה מסע מעולה מכל הבחינות בהצלחה !

ל-Jenny.......

הייתי מציע לך לחזור קצת למציאות.. באמת הרעיון שלך ממש יפה והוא מקסים אבל עד שתמצאי לך 10 אנשים שיצאו איתך זה יהיה סיפור מהתחת ויכולים להשתבש הרבה דברים.. העצה שלי אליך: למרות כל האנשים המוגבלים שיש לנו בעולם שקטנונים על כל דבר. הייתי מציע לך להצטרף למסע של הבצפר שלך אם יש לך שם כמה חברות טובות אין דבר יותר טוב מזה!! החוויה שתעברי שם היא קשה מאוד ואת צריכה את האנשים הקרובים אליך לצידך ולא 10 אנשים שאת לא מכירה משאר חלקי הארץ............ שיהיה בהצלחה!

The Jenny

New member
תודה לך על התגובה,

אני כבר לא אוכל להצטרף לבית הספר, אבל מבחינת החברים- החברים הכי קרובים שלי עזבו (או אולצו לעזוב ע"י ביה"ס) את המשלחת הבית ספרית והם יהיו לצדי במסע העצמאי... אני יודעת שדברים יכולים להשתבש וכנראה גם ישתבשו, אבל אני ממש מקווה שאני אצליח לעמוד בזה ולארגן את המסע, וגם אם יצאו איתנו כמה אנשים שאנחנו לא מכירים, הקבוצה עדיין תוכל להיות איכותית ומגובשת... תודה! =) (נ.ב- אחלה כינוי! שיר מצוין :))

The Jenny

New member
עבורי כבר מאוחר מדי להצטרף

למשלחת של ביה"ס, אבל אני לא מתחרטת על כך, כי אני עדיין מאמינה שאני אצליח... תודה לך! :)

לא נורא... כל עוד

את שלמה עם עצמך הכל טוב! בהצלחה באירגון ואני מקווה שתצאי בסופו של דבר!

בכל אופן באמת..

כדי לא לערער לך את המחשבה..:) שיהיה בהצלחה עם המסע הזה.. מקווה שבאמת זה ייצא לפועל אני חושב על זה גם מהצד השני זאת יכולה להיות חוויה הרבה יותר טובה עם בפרויקט אישי כזה..

The Jenny

New member
אנשים, תודה רבה על התגובות

ועל כל העצות שנתתם לי! אני בכל זאת אעשה הכל כדי לצאת לפולין עם המשלחת שלי, ואני מקווה שזה יצא לפועל... אם במקרה יצא לכם להכיר מישהו, בכל גיל, שמעוניין לצאת לפולין עם משלחת עצמאית, אודה לכם מאוד אם תצרו איתי קשר. יש לכם פורום מצויין, תמשיכו כך! :)

gold ayelet

New member
לפי דעתי תדברו עם משרד החינוך

מה זאת החוצפה הזאת אילצו אותם לעזוב.... הם לא רוצים הרבה במשלחת למה כמה אתם? בעצם אני לא יודעת עד כמה משרד החינוך יעיל...אבל חייב להיות איזה גוף שיטפל בזה!!! לכו לעיתונות!!!

The Jenny

New member
אני לא רוצה להכנס למאבקי כוח

עם ביה"ס, אני גם בטוחה שאם אני אנסה- אני רק אפסיד בגלל זה. חוץ מזה, תאריך היציאה שלהם הוא בעוד שבוע, אז אני גם לא אספיק לעשות כלום... לדעתי, כדאי לי כרגע פשוט לארגן את המשלחת שלי, מחוץ למסגרת ביה"ס, ולא להתעסק איתם.

gold ayelet

New member
אנחנו יצאנו 2 בתי ספר! והיה מצוין

באמת !! הכרנו כבר קודם במפגשים...ובאמת הם היו בנות מעולות הם ממש עשו את המסע....

Jessica88

New member
היי ג'ני.. גם אני מחפשת משלחת..

שלום לך, בעזרת מישהי שמאוד עזרה לי והביאה לי את הקישור להודעה שלך (תודה לך! at22). אני, לצערי הרב, לא נסעתי עם המשלחת שלי לפולין ומאוד מצטערת על כך עכשיו. אני מעוניית לנסוע לשם עם אנשים אשר מעוניינים לצאת למסע זה ובשמחה אשמח ליצור קשר איתך ולדבר על כך. מקווה לשמוע ממך בקרוב ג'סיקה נ.ב אני לא ממש יודעת איך לעשות קישור לכן הינה התאריך אשר כתבתי את ההודעה שלי: 14:32 | 09/03/06 "עזרה בקשר לאירגון משלחת לפולין Jessica88 "

למעלה