שלום.. שאלה לגבי רשלנות רפואית..

shaharc1

New member
שלום.. שאלה לגבי רשלנות רפואית..

שלום לכם, עדיין מוקדם לי לברר את הנושא, אך הוא מטריד אותי כל כך שאני רוצה לברר עליו כבר עכשיו. בעלי נפל בעבודה , ונפגע בפנים. הוא הגיע למיון - תפרו לו את הסנטר, עשו לו צילומי רנטגן , הודיעו לו שהכל בסדר ושילך הביתה. (כל זה היה באמצע הלילה). למחרת הוא התפתל מכאבים, ובערב חזרנו למיון. הפעם נפלנו על רופא אחר, שעשה את עבודתו יותר ברצינות, ובעלי נשלח ל CT, שבו אובחן שיש לו מספר שברים בלסת, והופנינו באמצע הלילה לבי"ח אחר, שם הוא עבר קיבוע בהרדמה כללית, ויצטרך לעבור גם ניתוח מאוד מורכב עוד השבוע. אגב הרופא ששלח אוןתנו ל CT, ציין שצילומי רנטגן בכלל לא מספקים את המידע הנדרש, הם לא רלוונטים לגביו. אני רותחת מעצבים על כך שאם הוא לא היה חוזר - אלוהים יודע כמה זמן היה מתהלך עם לסת מרוסקת (כי הוא מבחינתו אמר שכואב לו ויעבור, ולא חשד שמשהו באבחנה לקוי), ואם לא היה מתחיל בטיפול מצבו היה קשה מאוד עכשיו. שאלתי היא - בסופו של דבר לא נגרם נזק חוץ מעיכוב של 24 שעות בקבלת הטיפול, האם אני יכולה לתבוע אותם על רשלנות? או שעלי להרגע ולוותר? אני כועסת כל כך ומודה למזל הטוב שלנו שזה לא נגמר רע יותר, וזה שלא נגרם נזק משמעותי זה לא בזכותם..

למעלה