שלום! שאלה על הסדרה...

שלום! שאלה על הסדרה...

שמעתי את הביטוי "CAPTAIN SWAN" ורציתי לדעת מאיפה הוא נוסח? כלומר מתי התחילו להשתמש בזה ברשת ואיפה (אם מישהו יודע)? והבנתי שזו הסיבה שדמות כלשהי כבר לא איתנו (לא רוצה להכנס לספוילרים). אז היוצרים באמת מסתכלים על משוב ברשתות החברתיות וככה קובעים איך להמשיך עם הסדרה? איך הם עושים את זה, איפה הם מסתכלים, איך הם יודעים האם אמירה של בנאדם אחד או שניים באמת משקפת דעת קהל פופולרית?

xokeren

New member
אנסה להסביר...

captain swan זה בא מהשילוב של captain hook וemma swan... בדרך כלל מתחילים להשתמש בזה מהפרק הראשון ששני השחקנים מופיעים ביחד...
אני אישית לא חושבת שזו הסיבה למה הדמות מסויימת איננה בחיים.. לרוב, המפיקים של הסדרה יודעים לכמה זמן הדמות תשולב בתוך בתוכנית... בעיקרון אני חושבת שיש מישהו שעוקב אחרי מה שהולך אונליין ומדווח... אני גם חושבת שהמפיקים יוצרים בהתאם למה שהם מרגישים כנכון ואיך שזה משתלב בסדרה...
למה אתה חושב שזו דיעה של בנאדם אחד או שניים?

לא חשבתי שזו דעה של בנאדם אחד או שניים...

רק נתתי דוגמה.
אני יודע מה משמעות הביטוי (זה די ברור).

זה מרגיז

ה"פאנדום" של הסדרה הזאת קיצוני, עושה המון רעש ונותן שמות מגוחכים לזוגות.

אפר לראות בראיונות איך השחקנים מפוחדים לפעמים לענות על שאלות שלא יתנפלו עליהם אח"כ

מתחילים להתאהב בסדרה בגלל שאוהבים את הכיוון של היוצרים, ואז מתחילות ההשפעות של המעריצים
והסדרה נמשכת לכיוון אחר שאם היה ככה מהתחלה אולי לא היינו נמשכים בכלל לסדרה.

אביטל186

New member
אהלן ברוך הבא לפורום שלנו!

אז ככה. אם הבנתי נכון אז את הגלים החברתיים ודעת הקהל כמו שניקרא,
שומעים בדפי פייסבוק של מעריצים. כאן בישראל יש כמה דפים כאלו. הרבה כטןקבקים לסירטונים וכתבות ביוטיוב, באתר הרישמי של הסידרה (abc)
אני מאמינה שגם בטוויטר

Shiri from the block

Active member
לדעתי מעריציםהתחילו את זה
מעריצים שרוצים שאמה והוק יהיו ביחד, אז קוראים להם Captain Swan
כמו שהיה SwanFire עם אמה וניל
או Rumbelle שזה ראמפל ובל
וכמובן השילוב הכי אהוב עלי- Swan Queen, אמה ורג'ינה ביחד

&nbsp
לפי דעתי כן מתייחסים קצת לדעה של הקהל, כי הוק היה אמור להופיע לכמה פרקים בודדים במקור, ומרוב שהוא ניהיה פופולרי השאירו אותו עד עכשיו.
אבל אני בטוחה שלא הרגו את ניל רק כי הוק ניהיה פופולרי. הבנתי שהם תיכננו להרוג את ניל כבר הרבה זמן.

זה ברור מאליו מה משמעות הביטוי....

ואני מניח שלפי התגובה שלך, זה לא ספוילר. סבבה אז אפשר להיות גלוי.
העניין הוא שכמה אנשים בטוויטר, עוד כמה בפייסבוק ואולי תגובה פה ושם (או יותר) באתר אומרות שהם אוהבים את הוק ורוצים שהוא יהיה ביחד עם אמה על פני ניל\בלפייר. אני לא יודע אם הכותבים כתבו משהו לפי הדעה הזאת אבל איך הם ידעו שזו דעה פופולרית? ולהרוג את ניל (די קיצוני) רק בגלל זה? אז אולי לא הרגו אותו בגלל זה אבל בסופו של דבר הוק ואמה ביחד. אז זו השאלה - איך הם יודעים שהרבה אנשים היו בעד קפטן הוק ואמה? לראות את הדעה הזו חוזרת על עצמה ברשתות חברתיות שונות זה משהו אחד ולראות שהיא ממש ממש ממש פופולרית זה משהו אחר.
&nbsp
אישית אני אוהב את השילוב של המילים ואני אוהב שהם ביחד (בערך) אבל לא הייתי הורג את בלפייר בגלל זה (אם זה מה שקרה).

אביטל186

New member
למה לא? פופולאריות רואים דרך הדעה השולטת

בתגובות שונות.
בנוסף רואים לפי מס הסירטונים שמעריצים יוצרים ומעלים ליוטיוב. תראה כמה יש להוק וסוואן.
אגב אתה עוקב אחרי הסידרה?
או שעוד לא הגעת לפרק שיש עכשיו?

אני לא בקצב של ארה"ב....

ראיתי עד פרק 10 של עונה 4. השאלה היא האם היוצרים של הסדרה רואים את מס' הסרטונים שיש ביוטיוב? הם עוקבים בצורה נרחבת בכל המקומות הכי גדולים ברשתות החברתיות?
אני שואל את עצמי האם היוצרים פועלים לפי החזון שלהם או לפי דעת הקהל (ואני לא מדבר על עלילה כללית, אני מדבר על עלילות משנה כמו מע' היחסים של אמה וקפטן הוק או דברים דומים)? אגב, אין לי בעיה עם יצירה לפי דעת קהל, אני פשוט מנסה לברר איך יודעים בביטחון איזו דעה היא אהודה מאוד ואיזו לא. אני מבין ש- CAPTAIN SWAN זה משהו שהמעריצים אוהבים.

הלדיל

New member
לי נראה שכל עלילת הסופר היא תוצאה של שאלות חוזרות בעניין.

הם גם הביעו חוסר הסתייגות מהשיפ לאחר שגערו באחד השחקנים - אחד מהגמדים - על כך שדיבר כנגד השיפ הזה. בעוד שאמה ורג'ינה לא ייכנסו לעולם למערכת יחסים לסבית בסדרה, אין להם בעיה להכניס סצנות שניתן לפרשן על רקע השיפ הזה כדי לתחזק את בסיס הצופים שלהם.

הלדיל

New member
יצא לי לקרוא ראיונות שלהם.

השאלה הזו לגבי הספר וטבעו המדויק הופיעה לפחות פעמיים.

קל לראות שזה מהקהל

הספר בעונה 1 היה משהו קסום שמקבלים אותו ככה כמו שהוא, הוא פשוט קיים
הוא חלק מהקסם
וקסם לא צריך הסברים.

ואז פתאום העלילה מתעסקת במקור של הספר ומי כתב אותו... אף אדם לא היה עד לקטעים אישיים של כל מיני דמויות שם
את מי מעניין בכלל איך נכתב הספר? מאיפה בכלל מגיע הרעיון לדבר על סופר של ספר קסום כזה? רק מהמעריצים שהתחילו עם תיאוריות מי כתב את הספר והמשיכו עם זה והמשיכו והמשיכו עד שהכותבים היו חייבים לתת להם תשובות.

למעלה