שלום! ~ שאלון בפסיכולוגיה

rose noire

New member
שלום! ~ שאלון בפסיכולוגיה

שלום! במסגרת לימודי הפסיכולוגיה שלי, אני עורכת מחקר... צירפתי שאלון, ואני אשמח מאוד אם תמלאו אותו ותשלחו לי אותו... אני אודה לכם מאוד... המחקר הזה מאוד חשוב לי... וזה יגזול רק כמה דקות מזמנכם... אז בבקשה תקדישו מעט זמן... תודה רבה! :) האי-מייל שלי: [email protected] המסנג'ר שלי: [email protected] האיי סי קיו שלי: 278046987

rose noire

New member
תגובה...

באמת? /: אני ממש מתנצלת אם ככה... זאת הדרך היחידה שאני מכירה... אם תוכל להסביר לי כיצד לשלוח קובץ שהוא לא DOC אני אשמח מאוד... כדי לא להבהיל אנשים תמימים וחסרי ישע... לכל אלה שלא מרגישים בטוחים מספיק, שיפנו אלי במייל, במסנג' או באיי סי... תודה רבה :)

Theherod

New member
את יכולה לשמור כ-txt, rtf, html

or odt

Theherod

New member
OO לא מריץ VBS, לא?

כלומר, המאקרו שם קצת שונה, אם אני לא טועה.

rose noire

New member
:)

כן... בואו נדבר סינית כדי שהיא לא תבין על מה אנחנו מדברים... ביקשתי בסה"כ הסבר פשוט שגם אנשים בורים כמוני יוכלו להבין... ואתם הפורום היחידי שעושה בעיות... כל האנשים שפתחו את הקובץ הזה עד עכשיו לא נתקלו בשום וירוס... ואין לי שום כוונה גם להרוס לאנשים את המחשב... מה בסה"כ ביקשתי?? קצת עזרה במילוי שאלון לעבודת החקר שלי...

נו, הנה השאלות

שלום, שאלון זה נועד לעבודת החקר שלי בפסיכולוגיה. ישנם משפטים שונים אשר מתארים את עצמנו. כל אדם עונה על המשפטים האלו בצורה שונה. כל אדם רואה את עצמו בצורה שונה מאנשים אחרים. לכן השתדל לענות רק לפי מה שנכון לגבי עצמך. אין זה מבחן. אין כאן תשובות נכונות או בלתי נכונות. השאלונים הם בעילום שם, וישמשו לצורכי מחקר בלבד. קרא כל משפט בעיון. אחרי כן בחר באחת מתוך 5 התשובות אשר הכי מתאימה לך. אל תדלג על שום משפט. שאלון זה מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה, רנן. מין: ז / נ גיל: ___ נא לדרג בין 1 לבין 5 כאשר 5 זה ממש נכון ו1 לגמרי לא נכון. אני ילד די יפה אני ילד שמח אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) יש לי משפחה מאושרת אני ילד חברותי הבנים די אוהבים אותי אני לא תמיד אומר את האמת אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי הבנות די אוהבות אותי קשה להתחבר איתי לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם אני לא שמן מדי ולא רזה מדי אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים אני בסדר בדיוק כמו שאני לפעמים אני לא סובל את עצמי אני מספיק חברותי אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב הייתי רוצה להיות יפה יותר אני מספיק חכם אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות אני מתנהג אל הורי בסדר גמור אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) אני משתדל מאוד להיות ילד טוב בכל דבר אני תמיד יכול להסתדר בעצמי כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת אני מקבל בלי ויכוחים מה שהורי אומרים אני לא סולח לאחרים בקלות אני מרגיש טוב רוב הזמן רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון אני פותר את הבעיות שלי די בקלות כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים אני משתמש בדואר אלקטרוני אני משתמש בצ'טים אני משתמש בפורומים אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי אני נהנה מהאינטרנט פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי בשביל להיות עוד קצת ברשת אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה באינטרנט כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי לרשת אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש

אח, בהחלט שאלות מגעילות

אני ילד די יפה אני לא ילד... אני די יפה. 5 אני ילד שמח 5 אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) 3 יש לי משפחה מאושרת 5 אני ילד חברותי 5 הבנים די אוהבים אותי 5 אני לא תמיד אומר את האמת 3 אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר 3 אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי 5 אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי 1 הבנות די אוהבות אותי 5 קשה להתחבר איתי 3 לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם 3 אני לא שמן מדי ולא רזה מדי 5 אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי 5 אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי 5 אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים 5 אני בסדר בדיוק כמו שאני 1 לפעמים אני לא סובל את עצמי 1 אני מספיק חברותי 1 אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני 1 לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב 5 אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי 1 רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב 1 הייתי רוצה להיות יפה יותר5 אני מספיק חכם1 אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) 5 הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות 1 אני מתנהג אל הורי בסדר גמור 5 אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת 1 אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים 5 לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) 3 אני משתדל מאוד להיות ילד טוב בכל דבר 5 אני תמיד יכול להסתדר בעצמי 5 כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת 5 אני מקבל בלי ויכוחים מה שהורי אומרים 5 אני לא סולח לאחרים בקלות 3 אני מרגיש טוב רוב הזמן 5 רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון 5 אני פותר את הבעיות שלי די בקלות 5 כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה 1 אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית 5 אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה 1 אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים 1 קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) 1 אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים 1 אני משתמש בדואר אלקטרוני 5 אני משתמש בצ'טים 1 אני משתמש בפורומים 5 אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר 5 אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי 5 אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט 5 קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי 5 החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב 5 אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי 5 אני נהנה מהאינטרנט 5 פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי 5 אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי 3 בשביל להיות עוד קצת ברשת אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל 3 בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן 3 דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים 3 ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה באינטרנט 3 כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט 1 ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי לרשת 1 אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט 3 אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף 1 אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש 1

rose noire

New member
אתה משעשע...

בן כמה אתה? ושמת לב שלא דירגת אפילו פעם אחת איזה היגד ב-2 או 4? וקצת צניעות... ככה תהיה יפה יותר...

תודה ../images/Emo9.gif

עברתי 23 אביבים. אצלי זה בעיקר שחור ולבן, מה זה האפור? שונא את 2 ו 4, היו פעמים שסימנתי 3, אבל גם הם לא בדיוק נכונים. הניסוח של השאלות ממש לא יפה. צניעות? מה הקשר? עכשיו צריך להסתובב עם רעלה?

rose noire

New member
.....

חחחחח אתה היחיד שסימן "לגמרי נכון" בהיגד "אני ילד די יפה"... בכ"מ... קבל ח"ח על הדימוי העצמי...

אז זאת אשמתי...

...שכולם חושבים על עצמם...? מבחינתי, יופי גופני זה מישהו חסר פגמים לחלוטין, כמובן עם נתונים של אסתטיקה וכו' שמשתלבים בזה. יש את האתר www.hotornot.com שהוא חביב... אז כן, יחסית להרבה אנשים, אני די יפה, אבל יש מקום לשיפור...

אני

אני ילד די יפה 3
אני ילד שמח 4 אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) 4 יש לי משפחה מאושרת 4 אני ילד חברותי 3 הבנים די אוהבים אותי 4 אני לא תמיד אומר את האמת 1 אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר 5 אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי 5 אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי 3 הבנות די אוהבות אותי 3 קשה להתחבר איתי 2 לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם 2 אני לא שמן מדי ולא רזה מדי 3 אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי 5 אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי 4 אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים 3 אני בסדר בדיוק כמו שאני 3 לפעמים אני לא סובל את עצמי 2 אני מספיק חברותי 3 אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני 3 לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב 3 אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי 1 (אני כן נמוכה!) רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב 1 הייתי רוצה להיות יפה יותר 3 (לא אכפת לי) אני מספיק חכם 3 אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) 2 הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות 2 אני מתנהג אל הורי בסדר גמור 2 אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת 2 אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים 4 לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) 3 אני משתדל מאוד להיות ילד טוב 3 בכל דבר אני תמיד יכול להסתדר בעצמי 4 כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת אני מקבל בלי ויכוחים 4 מה שהורי אומרים אני לא סולח לאחרים בקלות 4 אני מרגיש טוב רוב הזמן 4 רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון 4 אני פותר את הבעיות שלי די בקלות כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה 3 אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית 2 אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה 3 אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים 2 קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) 1 אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים 3 אני משתמש בדואר אלקטרוני 1 אני משתמש בצ'טים 1 אני משתמש בפורומים 5 אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר 5 אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי 5 אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב 5 אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי 5 אני נהנה מהאינטרנט פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי 4 אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי בשביל להיות עוד קצת ברשת 3 אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן4 דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים 3 ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה באינטרנט כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי 1 (אני לא מתחברת הרבה כל כך...) אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט 3 אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש 3

Nimst

New member
טוב, יאללה

אבל זה בסדר אם אני כבר לא כ"כ ילדה? |פיטר פן| אני ילד די יפה 2 אני ילד שמח 3 אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) 3 יש לי משפחה מאושרת 3 אני ילד חברותי 2 הבנים די אוהבים אותי (אני אמורה להחליף את זה ב"בנות" אני אני בת? 2) אני לא תמיד אומר את האמת 5 אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר 4 אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי 4 אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי 2 הבנות די אוהבות אותי (אני אמורה להחליף את זה ב"בנים" אם אני בת? 2) קשה להתחבר איתי 4 לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם (חח. מה? 1) אני לא שמן מדי ולא רזה מדי 1 אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי 5 אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי 3 אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים (סליחה על הביקורת, אבל הניסוחים האלה נשמעים קצת.. ילדותים. מה זה "הדברים הטובים"? 1) אני בסדר בדיוק כמו שאני 4 לפעמים אני לא סובל את עצמי 4 אני מספיק חברותי 1 אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני 3 לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב 5 אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי 1 D: רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב 2 הייתי רוצה להיות יפה יותר 4 אני מספיק חכם 3 אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) 2 הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות 3 אני מתנהג אל הורי בסדר גמור 2 אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת 3 אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים 2 לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) 2 אני משתדל מאוד להיות ילד טוב בכל דבר 2 אני תמיד יכול להסתדר בעצמי 3 כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת 1 אני מקבל בלי ויכוחים מה שהורי אומרים 1 אני לא סולח לאחרים בקלות 3 אני מרגיש טוב רוב הזמן 3 רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון (מה זה הדבר הנכון? 2) אני פותר את הבעיות שלי די בקלות 2 כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה 1 אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית 2 אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה 2 אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים 3 קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) 3 אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים 1 אני משתמש בדואר אלקטרוני 5 אני משתמש בצ'טים 1 אני משתמש בפורומים 5 אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר 5 אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי 5 אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט 5 קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי 5 החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב 5 אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי 5 אני נהנה מהאינטרנט 5 פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי 5 אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי 4 בשביל להיות עוד קצת ברשת אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל 3 בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן 5 דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים 5 ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה באינטרנט 1 כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט 1 ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי לרשת 1 אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט 5 אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף 1 אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש 2

למעלה