שלום! ~ שאלון בפסיכולוגיה

תמיר1991

New member
איך מסתדרים עם זה?

אני שואל בשיא הרצינות, אני מכיר לא מעט נמוכים ונמוכות, ואף פעם לא הבנתי איך מישהו יכול להסתדר עם מטר וחצי וקצת
תמיר.

Nimst

New member
מה ז"א "איך מסתדרים"?

אף פעם לא הרגשתי שזה מגביל אותי בשום דבר.

noname202

New member
נממ.

מין: נ גיל: 14.5 נא לדרג בין 1 לבין 5 כאשר 5 זה ממש נכון ו1 לגמרי לא נכון. אני ילד די יפה - 1 אני ילד שמח - 3 אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) - 2 יש לי משפחה מאושרת - 2 אני ילד חברותי - 2 הבנים די אוהבים אותי - 1 אני לא תמיד אומר את האמת - 3 אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר - 3 אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי - 3 אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי - 4 הבנות די אוהבות אותי - 2 קשה להתחבר איתי - 5 לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם - 5 אני לא שמן מדי ולא רזה מדי - 5 אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי - 5 אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי - 1 אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים - 3 אני בסדר בדיוק כמו שאני - 1 לפעמים אני לא סובל את עצמי - 5 אני מספיק חברותי - 1 אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני - 3 לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב - 5 אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי - 5 רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב - 5 הייתי רוצה להיות יפה יותר - 5 אני מספיק חכם - 3 אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) - 5 הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות - 1 אני מתנהג אל הורי בסדר גמור - 1 אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת - 5 אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים - 2 לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) - 3 אני משתדל מאוד להיות ילד טוב בכל דבר - 4 אני תמיד יכול להסתדר בעצמי - 4 כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת - 3 אני מקבל בלי ויכוחים מה שהורי אומרים - 2 אני לא סולח לאחרים בקלות - 5 אני מרגיש טוב רוב הזמן - 3 רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון - 2 אני פותר את הבעיות שלי די בקלות - 3 כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה - 2 אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית - 1 אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה - 2 אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים - 5 קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) - 3 אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים - 3 אני משתמש בדואר אלקטרוני - 3 אני משתמש בצ'טים - 4 אני משתמש בפורומים - 5 אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר - 5 אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי - 4 אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט - 4 קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי - 4 חבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב - 5 אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי - 4 אני נהנה מהאינטרנט - 5 פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי - 5 אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי - 5 בשביל להיות עוד קצת ברשת אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל - 5 בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן - 5 דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים - 3 ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה באינטרנט - 5 כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט - 4 ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי לרשת - 4 אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט - 4 אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף - 4 אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש - 5 נו, פורום חנונים :$ יש סיבה שאני פה

Ziga

New member
ובכן,

מין - זכר גיל: 16 אני ילד די יפה 2 אני ילד שמח 1 אני לוקח דברים בקלות (אני לא מתרגש בקלות) 1 יש לי משפחה מאושרת 4 אני ילד חברותי 3 הבנים די אוהבים אותי 3 אני לא תמיד אומר את האמת 4 אני תמיד אוהב להיראות יפה ומסודר 4 אני מרגיש שאני חשוב למשפחה שלי 3 אני מרגיש שבמשפחה שלי לא סומכים עלי 1 הבנות די אוהבות אותי 2 קשה להתחבר איתי 3 לפעמים אני חושב על דברים כאלה שאני מתבייש לדבר עליהם 5 אני לא שמן מדי ולא רזה מדי 1 אם הייתי יכול, הייתי משנה כמה חלקים מגופי 5 אני חושב שאני מספיק טוב בהתנהגות שלי 1 אני צריך להשתדל יותר לעשות את הדברים הטובים 3 אני בסדר בדיוק כמו שאני 1 לפעמים אני לא סובל את עצמי 5 אני מספיק חברותי 3 אני מנסה להתנהג בצורה שיהיו מרוצים ממני 4 לא את כל מי שאני מכיר אני אוהב 4 אני לא גבוה מדי ולא נמוך מדי 5 רוב הזמן אני לא מרגיש מספיק טוב 5 הייתי רוצה להיות יפה יותר 4 אני מספיק חכם 3 אני לא מרוצה מעצמי (אני לא שבע רצון מעצמי) 5 הלוואי ולא הייתי מתייאש כל כך בקלות 3 אני מתנהג אל הורי בסדר גמור 5 אני רגיש מדי לדברים שמשפחתי אומרת 1 אני מרוצה מהצורה שאני מתנהג לאחרים 2 לפעמים אני מרכל (מספר כל מני ספורים על חברים שלי) 4 אני משתדל מאוד להיות ילד טוב בכל דבר 3 אני תמיד יכול להסתדר בעצמי 4 כשאני באמת אשם אני לא מתרגש כשאומרים לי זאת 3 אני מקבל בלי ויכוחים מה שהורי אומרים 2 אני לא סולח לאחרים בקלות 4 אני מרגיש טוב רוב הזמן 1 רוב הזמן אני עושה את הדבר הנכון 1 אני פותר את הבעיות שלי די בקלות 1 כשמשהו קשה לי אני מנסה לשכוח מזה 1 אני עושה את החלק שלי בעבודה בבית 1 אני לא מתנהג כל כך טוב כמו שמשפחתי רוצה 1 אני אוהב יותר להיות לבד מאשר להיות עם ילדים אחרים 4 קשה לי לדבר עם ילדים זרים (ילדים שאני לא מכיר) 2 אני גולש באינטרנט כדי להכיר חברים חדשים 4 אני משתמש בדואר אלקטרוני 4 אני משתמש בצ'טים 1 אני משתמש בפורומים 3 אני משתמש בתוכנות העברת מסרים מידיים – ICQ ו/או מסנג'ר 5 אני מתכתב עם חבר שאני מכיר מביה"ס או ממקום מגורי 4 אני מתכתב עם חבר שהכרתי דרך האינטרנט 5 קשר זה חשוב ומשמעותי עבורי 5 החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט הוא חבר טוב 5 אני משתף את החבר אותו הכרתי דרך האינטרנט בדברים אישיים שלי 5 אני נהנה מהאינטרנט 5 פעילות זו תופסת חלק חשוב מחיי 5 אני נשאר מחובר לאינטרנט יותר מכפי שתכננתי 5 בשביל להיות עוד קצת ברשת אני מוכן לפספס שיעור או להיכנס למיטה מאוחר מהרגיל 5 בתוך הרשת אני עשוי לאבד את תחושת הזמן 5 דרך האינטרנט אני יכול להכיר חברים 4 ההורים שלי מתלוננים על משך הזמן הרב מדי שאני מקדיש, לדעתם, לגלישה 1באינטרנט כשאני לא ברשת, אני משועמם ולא שקט 4 ניסיתי, ללא הצלחה, לצמצם את זמני ההתחברות שלי לרשת 1 אני מפתח קשרים עם גולשים נוספים באינטרנט 4 אני חושש שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי כיף 3 אני מוצא את עצמי אומר "רק עוד כמה דקות" כשאני גולש 3

rose noire

New member
וואי אנשים, אתם כייפים! תודה!

יש לכם שאלונים כאלה טובים... פשוט תענוג...

אללה תשובות

מין: נ גיל: 18 1 4 2 4 3 3 4 5 5 2 6 3 *7 2 8 5 9 5 *10 3 11 3 *12 2 *13 5 14 3 *15 2 16 4 *17 5 18 5 *19 2 20 1 *21 3 *22 3 23 5 *24 2 *25 3 26 4 *27 3 *28 2 29 4 *30 1 31 5 *32 3 33 5 34 4 35 5 *36 4 37 1 38 5 39 3 40 4 *41 2 42 3 *43 1 *44 4 *45 5 46 2 47 4 48 1 49 5 50 5 51 4 52 4 53 5 &nbsp

chuchi46

New member
חחח אני לא אענה, אבל...

פסיכולוגיה מאוד מעניינת אותי, אז קראתי את רוב התגובות... שימו לב- הדימויי העצמי של מתבגרים נמוך יותר משל בוגרים, ובהתאם הביקורת כשהשאלה היא יותר..."שלילית"? אז הציון גבוה... חוץ מזה, מתבגרים לא מסוגלים להחמיא לעצמם ברוב המיקרים... וגם אם קיבלו מחמאה הם ישר יגידו משהו כמו "אני? לא, לא ממש..." אולי מכוונת נימוס והצטנעות, אבל התוצאה היא אחרת... אין ספק, הנושא מעניין... אגב- בגלל שהכנסת את זה לפורום חנונים, הייתה לזה מטרה ספציפית, נכון? מן הסתם... אולי המטרה הייתה לראות אם מי שמגדיר את עצמו כ"חנון" מרגיש את עצמו יותר "לכיוון השלילי", ולכן ינסה לפתח יותר קשרים דרך האינטרנט, כאשר אז האדם מהצד השני רואה רק את המילים הכתובות ללא הפנים שמאחוריהן, או שאז הוא ינסה למצוא יותר חברים דרך האינטרנט ולפתח איתם מאוד את הקשרים... חחח למרות הכל זה לא ממש עינייני ^^" נאם... פעם גלשתי פה ועזבתי, אגב- סיון, בת 15 כמעט ^^ בהצלחה לך!

למעלה