מה עם בטוקדות...קצת סמבה אמיתית
M moranco New member 20/3/03 #27 לפני שאתם פותחים את התמונה.. דעו לכם.. כי לא תקבלו יותר נוצות לוריד. נוצות נוספות יש לרכוש בבית המרקחת הקרוב אליכם. רק במרשם רופא!
לפני שאתם פותחים את התמונה.. דעו לכם.. כי לא תקבלו יותר נוצות לוריד. נוצות נוספות יש לרכוש בבית המרקחת הקרוב אליכם. רק במרשם רופא!
M moranco New member 20/3/03 #31 בצבעי ברזיל..קבלו את אלינורקו שלנו מתפארת בצעיפה הענוג בצד ימין של התמונה אך על מי את מניחה ידך? אני לא מצליחה לראות מבעד להשתקפות המשקפיים...
בצבעי ברזיל..קבלו את אלינורקו שלנו מתפארת בצעיפה הענוג בצד ימין של התמונה אך על מי את מניחה ידך? אני לא מצליחה לראות מבעד להשתקפות המשקפיים...
E elinor18 New member 20/3/03 #33 ../images/Emo140.gifמורנקווו../images/Emo9.gif../images/Emo91.gif איזה תמונות משובחות נוצצות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! קבלי ח"ח עצבני על הטקסטים המצחיקים המלווים לתמונות! א-ל-י-נ-ו-ר-ק-ו
../images/Emo140.gifמורנקווו../images/Emo9.gif../images/Emo91.gif איזה תמונות משובחות נוצצות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! קבלי ח"ח עצבני על הטקסטים המצחיקים המלווים לתמונות! א-ל-י-נ-ו-ר-ק-ו
S shellyland New member 20/3/03 #32 מורן - תודה רבה ולפני שכולם מתנפלים על מורן - אני ביקשתי ממנה לשים את התמונות בפורום לאחר שהיא לא הצליחה לשלוח לי אותן בדרך אחרת, כדי שאוכל להעלות חלק מהן לגלרייה. אני אעבור על התמונות בסוף השבוע ואעשה את זה. ושוב - תודה. רואים שהיה לכם כיף!
מורן - תודה רבה ולפני שכולם מתנפלים על מורן - אני ביקשתי ממנה לשים את התמונות בפורום לאחר שהיא לא הצליחה לשלוח לי אותן בדרך אחרת, כדי שאוכל להעלות חלק מהן לגלרייה. אני אעבור על התמונות בסוף השבוע ואעשה את זה. ושוב - תודה. רואים שהיה לכם כיף!