שלום שלום , חזרתי! הלוו - זו אני, סינתטית אפריורית :)

שלום שלום , חזרתי! הלוו - זו אני, סינתטית אפריורית :)

היי לכולם, אני כאן. האמת ריקי איים עליי שישרוף אותי על המוקד אם לא אחזור, אמרתי לו ששכחתי את הדרך חזרה ובעיקר את הסיסמא לניק הקודם שלי, אז הוא גילה לי סוד: ניתן לעשות ניק חדש. אז הנה אני , עם תוספת של 1 .

מה השתנה? מה חדש? בחיי שזו אני, התמונה השתנתה. איני וואלקירה ברונהילדה על המבצר ממתינה לאהובה, אלא מצפה לאביר שאכתיר אותו למלך. אוקיי - תעדכנו אותי בבקשה. ישעיהו מת?

הוי, היכן כולם כשצריך אותם?

אלך להכין עוגה.

iricky

New member
רגע, חכי, כולם

עדיין בהלם משובך הבלתי צפוי. כשיתאוששו הם יגידו לך שלום יפה, ברוכה השבה, נכון חברים?
בינתיים אני כאן ושומע אותך. ישעיהו עדיין לא מת, אבל בשלבי גסיסה מתקדמים.

ריקי אני פולנייה.

תתחילו עם המחמאות. ועל מה אתה סך? שילמת לי בוכטייה יפה למדיי. המייסטר בשלבי גסיסה? זה סופי? ולמה כדי לשלוח הודעה לפורום שלך עליי להקליד קוד מוצג?

וואוו, תודה!

הוסמכת סרג'יו. הוסמכת! איזה יופי של קבלת פנים. טוב, אני לא באמת פולנייה, אני נהג משאית אתיופי, אבל תודה על המחווה. אני הולכת ליהנות כאן. אז באיזו סוגייה דאובה דנתם? של' צדק? בהקשר הפוליטי?

iricky

New member
את רואה, אמרתי לך

רק אמרת מילה ותיכף התחילה פה מסיבה. איזה יופי.

iricky

New member
אני מת על סושי, אבל

פה אסור לאכול דברים כאלה.
הוותיקים הלכו כנראה לבית אבות.

u r i el

New member
זה

שעשה לך את זה כאן בפורום כבר חודשים רבים נפקד. והיו לו סגנים ושילשים - ואף הם, בחלקם, נטשו את העגלה המקרטעת. נשארו רק אלה שבגללם עזבת. גם האביב המקסים בצבעיו וריחותיו נוטש בצעדי ענק וחום יולי/אוגוסט שוב בפתח בכל הדר כבשנו. שום כושי לא הפך את עורו כאן, מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה ואין כל חדש תחת השמש. איש איש נצור בעמדותיו.

אהה, יש כאן קצת יותר יידיש וארמית לאחרונה מה שמעיד על התחרדות הפילוסופיה או אולי ההפך - על הפילוסופיזציה של החרדיות ורק אלהי המאמינים יודע לאן זה יוביל.

באסה של חיים נפלאים.

u r i el

New member
נו טוב .......

זו חצי בדיחה ... זה לא ממש בדיוק כך, אם כי היו אי אילו מקרים בודדים של חילופי מהלומות
כפי שזה קיים כאן מדי פעם ... סוף סוף גם ליבוביץ לא היה תמיד חייכן ומלטף ... ומשהו ממנו נדבק בך גם בקטע הזה ....

אף אחד לא נטש עגלה מדובר במשהו על טבעי........

כל אחד והליבוביץ שלו זה לא משנה אם אתה גר ברמלה והולך לשוק להביא דגים הבייתה ובסל שלך יש
ספרון קטן של המורה ואחר כך אתה יושב בבית תה או במסעדה הודית ומוציא את הספר ולוגם משבחו
או שאתה חי בבני ברק ובבית הכנסת בארון הספרים מחביא את אותו ספרון מהשוק ברמלה וקורא אותו
בשקיקה כל בוקר אחרי הנחת התפילין ובדרך מקבל אס אם אס מהפורום בכבודו ובעצמו שאיזה אורי (לא גלר)עונה
לשטויות שכתבת ומפליג בציטטות מאיזה מיסטיקן ששמע עלין מאיזה פרופסור פוחז מהאוניברסיטה בהר הצופים
(לא חצופים.......................)

אשתדל לחזור למוטב.

בכל מקרה נראה לי שהפילוסוף שבי מיצה את עצמו כך שאולי כבר אין סיבה לריב על זה. המיסטיקן שבי התעורר לתחייה וממתין למוצ"ש הבא לקשט את הכלה בכ"ד קישוטים. ובציפייה לבוקר הגדול. עכשיו אתם יכולים רק לרדת על זה בלי לריב.

u r i el

New member
דע לך

שדווקא אחד השיעורים עם ליבוביץ שזכורים לי במיוחד היה זה שניתן ב״תיקון שבועות״ בבית הכנסת ישורון. ליבוביץ זלזל בעולם הקבלה אבל היה כמו כולם צרכן של מנהגים לא מעטים שהם הנחילו להוויה היהודית. אם זו עבודת אלילים, לא מתקבל על דעתי שהיה מסכים להיות שותף לה ואפ׳ לא בצל צלו של מנהג פשוט.

למעלה