שלום שלום. רעיונות למנות מהירות לשבת, אפשר? :geek::geek::geek:

אמרלדה

Active member
אמרלדה, מה שלומך???
אני עדיין נשמעת כמו קרפדה ומפחידה את הסובבים עם שיעול...
תודה על הרעיון--מעבירה גם לבכור שלי, אולי יכין לנו לשבת הקרובה.
|פרח|
הי. אני בסדר, תודה. רק לפני שבוע התחלתי לצאת מהחורים, לא בלי חשש. בסקאלה של הסיכון אני בסיכון של סיכון של סיכון,
אז רוב הזמן הייתי בחורים. :)
שכחתי צריך להשרות את קוביות העוף שעה במשרה לפני ההקפצות. מסרי לבכור שלך, ואני אכתוב את זה כאן לכולם.
שבת טובה ובריאות.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הי. אני בסדר, תודה. רק לפני שבוע התחלתי לצאת מהחורים, לא בלי חשש. בסקאלה של הסיכון אני בסיכון של סיכון של סיכון,
אז רוב הזמן הייתי בחורים. :)
שכחתי צריך להשרות את קוביות העוף שעה במשרה לפני ההקפצות. מסרי לבכור שלך, ואני אכתוב את זה כאן לכולם.
שבת טובה ובריאות.
שמחה שאת יכולה לצאת קצת.
הכין את העוף לשבת, מאד אהבנו! העברתי לו מתכון ללא התוספת בעניין ההשריה, מניחה שעוד יותר טעים לאחר השריה.
תודה!
 

אמרלדה

Active member
ומה שלומך עכשיו? מקווה שהשתפר קצת.

הכנתי ביום שישי האחרון מוקפץ קלי קלות.
קוביות חזה עוף לטגן במעט שמן במחבת גדולה ולהוציא
להכניס רצועות בצל להקפיץ עד שמתחיל להשחים,
להוסיף רצועות פלפל (אורך כ-2 ס"מ) ולהקפיץ כ 3 דקות
אם רוצים, להוסיף פטריות פרוסות ולהקפיץ 2 דקות
להוסיף חצי כרוב חתוך לרצועות דקות. אני בחרתי סגול.
מיד אחרי הכרוב להוסיף את קוביות העוף שטיגנו בהתחלה
ולהוסיף תיבול: רוטב סויה, מעט רוטב צ'ילי מתוק או חריף אם רוצים, פפריקה, כוסברה יבשה
(תכל'ס כל תיבול שאתם אוהבים ילך פה)
להקפיץ הכל יחד עוד 3-5 דקות.
תיקון טעות: להשרות את קוביות החזה כשעה במשרת הסויה, צ'ילי ותבלינים לפני ההקפצה.
 
למעלה