שלום שלום [שוב]. שאלה קטנה לי אליכן

tttttttttt1

New member
שלום שלום [שוב]. שאלה קטנה לי אליכן

טוב אז אתם יא'..זה אומר שאת הבגרות בהיסטוריה [א'] כבר עשיתם...רציתי לדעת איך למדתם לבגרות, כמה קיבלתם ואם נשאר לכם סיכומים טובים על המחשב.... אני די חושב לגשת שוב לבגרות הזאת כדי לשפר טיפה את הציון שלי בה....אני לא ממש אוהב את הציון הסופי של בהיסטוריה [למרות שהוא גם סבבה]... אשמח לעזרתכן
.. יום מעולה..

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif היסטוריה א'.

איך למדתי
פשוט קראתי את החומר ופשוט "אכלתי" אותו. זאת אומרת, לקרוא ולהתחיל לדקלם משפטים בעל פה, אבל הכי חשוב... הבנתי את הדברים, הלכתי בסדר הגיוני. קיבלתי 70
מכיון שהחסרתי שאלה מרוב לחץ [
] ואכלתי אותה בגלל זה בענק. לא נורא, זאת אחת הסיבות הגדולות שאני בכיתת עבודות גמר צמודות בהיסטוריה... כדי שהציון לא יחשב. נשארו לי סיכומים, אני חושבת שדי טובים - המורה בדק אותם וכיום הוא משתמש בהם כחוברת לכיתות י' החדשות... אני מוכנה בכי לשלוח לך אותם. ואגב, אני מציעה לך לגשת אחרי י"ב אבל, כי אז תיחשב לאקסטרני והציון יהיה רק הציון שתעשה. כיום, יעשו לך חישוב של הציון הקיים והציון החדש שכביכול תעשה, ויחלקו ל2. משמע, לא שווה לך כל כך לשפר כרגע. אבל איך שמתאים לך

tttttttttt1

New member
מצטער לאכזבך אבל מה שאמרו לך

זה שטויות....לא עושים ממוצע בין שני הציונים...לוקחים לך את הציון הגבוה וזהו....הממוצע נעשה אם אתה מערער על הבחינה!... חוץ מזה שלא ממש שווה לי לגשת אחרי יב כי כל עוד אני בבית ספר נשאר לי המגן..והיה לי מגן 100..אז שווה לנצל אותי
.. בכל מקרה אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי את הסיכומים שלך..זה מאוד יעזור לי
תודה

tttttttttt1

New member
בבגרות,בגלל שלא היה לי זמן ללמוד

קיבלתי 70..סופי בשאלון א' 85..סופי בכלל בהיסטוריה 88....אני לא ממש מרוצה...אני די חושב שעם מגן 100 אני יכול להוציא איזה 80-85 בבגרות ואז לקבל איזה 90-95 סופי בבגרות עצמה....70 זה סתם חרא...

tttttttttt1

New member
אגב, יש פה טעות שחוזרת על עצמה המון

כשאתה מסיים תיכון אתה לא נחשב אקסטרני!!.. בשביל להפוך לאקסטרני צריכים לפתוח תיק מיוחד במשרד החינוך שנקרא "תיק אקסטרני"...צריכים גם לשלם בשביל לפתוח את התיק הזה.. מי שמסיים תיכון ולא פתח תיק אקסטרני נחשב כנבחן משנה אגב, לפי הוראות משרד החינוך בתור תלמיד תמיד לוקחים את הציון הגבוה - כלומר אם בכיתה י' עשיתם בגרות בהיסטוריה וקיבלתם 80, וביא' ניגשתם כדי לנסות לשפר את הציון וקיבלתם 70 - הציוןן שיחשב לכם הוא ה-80!!! לאחר שסיימתם תיכון יש 2 אפשרויות בתנאי שאתה לא אקסטרני - או שאתה נבחן משנה זכאי [קיבלת זכאות לתעודת בגרות] -ואז אם אתה משפר נחשב לך הציון הגבוה! או שאתה נבחן משנה לא זכאי [לא קיבלת אישור זכאות לתעודת בגרות] ואז הציון האחרון נחשב לך.. גם אם הוא נמוך יותר!! זה מממש בקצרה מה קורה עם בחינות בגרות וכל זה...

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif האא, הייתי בטוחה שזה רק

באנגלית ומתמטיקה ככה, אבל טוב לדעת שלא

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif

המורה הביאה לנו את כל החומר מתומצאת [?] והשכנה שלי הכינה לי שאלות וקראתי את כל החומר ואז עניתי עם השאלות שהיא הכינה.

אוקיי אז ככה.

כן, שנה שעברה בי' עשיתי את הבגרות בהיסטוריה א'... בציון בבגרות עצמה קיבלתי 90, וציון סופי 84. כי אני מודה, אני טובה בהיסטוריה..... בקשר לסיכומים... אני חושבת שיש לי סיכומים במחשב שהמורה שלחה לנו באימייל... וחוץ מזה, אתה יכול לחפש באינטרנט סיכומים.

tttttttttt1

New member
כן אני יודע שיש סיכומים באינטרנט

אבל אני לא יודע כמה הם אמינים...לכן רציתי סיכומים שמורים נתנו כי אז בטוח הם בסדר...

Come Alive

New member
לקחתי מורה פרטית,

שהיא גם כזה קצת חברה שלי, לקחתי את הספר שלי, קניתי ספר מיקוד, וחרשנו שעות על גבי שעות.. דיברנו על זה, ניסינו להפוך את זה למעניין, ראינו סרטים על זה בערוץ ההסטוריה וזה, חיפשנו תמונות של אנשים שמדובר עליהם באינטרנט, חיפשנו סיכומים במחשב, מצאנו פטנטים לזכור. זה היה די קשה.. חומר מאוד מאוד לא מעניין. קיבלתי 90 בבגרות.

Infinity AL

New member
אמממ אני

סיכמתי את כל המחברת למחשב וראתי מלא פעמים. קיבלתי 92 בבחינה ו91 סופי. יש לי סיכומים אבל לפי המיקוד של שנה שעברה ( =כלומר מה שירד במיקוד הורדתי\מחקתי מהסיכומים )

tttttttttt1

New member
אויי איזה באסה שמחקת...אבל אם

הסיכומים טובים אז לא אכפת לי לקרוא סיכום ממיקוד אחר...מקסימום דברים אחרים אני אשלים..

פשוט למדתי מהמיקוד..המצאה גאונית!

קודם כל חילקתי את הזמן שלי טוב טוב, וכל יום כתבתי איזה נושאים בדיוק אני מסכמת והבטחתי לעצמי שאני אעמוד בלוח הזמנים. בסוף השארתי לעצמי 3 ימים להתכונן ולחזור על הכל לפני הבגרות עצמה, ועמדתי בזה לדעתי ממש טוב קיבלתי ציון בחינה 88, ועם המגן (90) אז ציון סופי 89

vered151

New member
אמממ...

סיכמתי את החומר מכמה וכמה מקורות: מהמחברת, מספרי מיקוד וחלק אפילו מהאיטנרנט... ועשיתי קלסר אחד עם איזה 65 עמודים... הדרך הכי נכונה לדעתי זה פשוט לחלק את הזמן נכון...(מה שאני לא עשיתי) ולעבוד לפי לוח זמנים... מממ הציון שלי בבגרות היה 92...לא ציפיתי לזה..והסופי יצא לי 87...=] הסיכומים שלי לא על המחשב, סורי =\ ו....לפי ההודעות שלך אתה לא נראה לי י"אניק, אתה י"אניק? חחח

HeNoOsH

New member
היסטוריה זה חרא !

מחר בדיוק יש לי מבחן ואני גרועה בזה... בכל מקרה..בקשר להודעה שלך אממ אני קניתי מיקוד והתחלתי ללמוד יומיים בערך לפני..בגלל זה הציון שלי גם לא היה משו... אני זוכרת שיום לפני הבגרות אני מצאתי באיזה אתר קישור לאתר אחר שיש בו סיכומים לבגרות בדיוק לפי הנושאי לימוד...הבעיה היא שאני שמרתי עוד כמה אתרים כאלה ועכשיו בדקתי ויש לי רק אתר אחד שמור וראיתי שיש בו את הנושאים המתאימים אני רק לא בטוחה שזה כולם..חח בכל מקרה אני לא זוכרת כבר כלום מהנושאים של שנה שעברה. זה האתר- http://www.linet-pro.net/nodeweb.asp?t=24785 |סלינק| תבדוק ותראה אם זה מתאים וטוב.. מקווה שעזרתי :] [חפרתי...]

למעלה