שלום שלום [שוב]. שאלה קטנה לי אליכן

St Peanuts

New member
אם אתה עושה היסטוריה של דתיים

אני אשמח להביא לך
למדתי מהמחברת בעיקר.. לא משהו מיוחד פשוט משננים ומבינים... הבגרות הייתה 98 והסופי 99

צטלע

New member
אמממ..

אני כעיקרון חלק סיכמתי..(לא במחשב) למדתי במקביל כמובן מהמחברת והמיקוד שקניתי- כי היו לי מורות ממש גרועות והיה חסר לי טונה חומר. וכמובן שגם לקחתי חומר מחברות בשכבה שלהן היו מורות יותר נורמליות חח.. וזהו..למדתי, שיננתי, הרבה היגיון. קיבלתי בבגרות 90. ובסופי יצא 95.

Yellow Tush

New member
יום מעולה גם לך!

אני אישית הייתי קוראת את הסיכומים מהמחברת, בודקת שאני זוכרת את העיקר ואז במבחן אם שכחתי משהו הייתי פשוט מחרטשת...חחח... בבגרות עצמה קיבלתי 88, ציון סופי 87! [= אני חושבת שיש לי את הסיכומים למתכונת עדיין על המחשב ואני למדתי מהם אז אם בא לך... אמממ..אם אתה נגש בסוף אז בהצלחה!

tttttttttt1

New member
כן, נראה לי שאני אגש..

תודה
... אני אשמח לקרוא את הסיכומים שלך .. יום טוב

מקצועות הומניים זה נושא כאוב.

אני לא יכולה ללמוד לזה. אני רואה כל כך הרבה חומר לשינון ופשוט לא בא לי להתחיל. לבגרות יצא שלמדתי יום אחד. וזה חבל, כי היה לי אחלה חומר, כל השנה סיכמתי הכל והקשבתי והכנתי שיעורים, ואז מגיע המבחן ואני לא יכולה ללמוד. :/ בבגרות קיבלתי 87, סופי 88. וזה חבל, כי אני יודעת שיכולתי ליותר (לא שאני מתלוננת, כן? זה לא ציון רע). בכל מקרה אני ממש לא מציעה לך לגשת שוב. תחשוב על זה - זה הסטוריה! כל עוד אתה לא הולך להיות הסטוריון זה לא חשוב! וגם אם כן - באף מקום לא מסתכלים על הציון שלך בהסטוריה, מתחשבים רק בממוצע, וכל עוד יש לך ציונים טובים (לא יודעת מה נחשב לטוב, אבל אפשר לחשב ממוצעים באתרי אוניברסיטאות) אז הסטוריה זה ממש לא חשוב. 88 נראה לי באמת אחלה. חבל לך לעבור את כל הסיוט הזה שוב.

עונה

ישבתי וקראתי. וקראתי וקראתי וקראתי וקראתי ככה כלהשבוע לפני. אבל בעיקר באותו יום עצמו וביום לפני <לא זה הכי עוזר> הגישו אותי על 95 קיבלתי 85 סופי 90. למדתי רק עם הספר עצמו.

המלצה אישית, אל תגש טוב.

אני מאוד אוהבת היסטוריה ונהנת מכל רגע של למידה. הציון הסופי שלי הוא 88, ולמרות שאני יודעת שאני מסוגלת ליותר-אני לא ניגשת שוב. כמו שאמרו בתגובה מעלי, זה מקצוע שלא מייחסים אליו כמעט חשיבות באוניברסיטאות השונות ובסך הכל יש לך ציון סבבה. אני מציעה לך להשקיע יותר בבגרויות האחרונות שלך. ואני אתן לך עוד דוגמא, אחד המקצועות האוהבים עלי הוא לשון. שנה שעברה לא הייתי ממוקדת בגלל בעיות אישיות והצלחתי להוציא ציון סופי רק 70. אני יודעת שלשון הולך לי בקלותף ואם אגש עוד הפעם אוציא יותר. מצד שני, לשון זה לא החלק היחיד, ויש גם הבעה. אני מעדיפה השנה להתרכז בשאר מקצועות הבגרות מאשר לעשות משהו,שאומנם אני יודעת שאוציא בו ציון גבוה, אבל יקח לי זמן שאין לי. אם לא השתכנעת ואתה ניגש בכל זאת, אני מוכנה לחפש בשבילך את סיכומי הבגרות שנתנו לנו בתור מיקודית. הם היו מעולים.

עצה שלי...../images/Emo103.gif

אם את בטוחה שתוציאי יותר בלשון אולי כדאי לך לגשת שוב לבגרות.. כמו שאמרת זה משתכלל עם הבעה אבל בדר"כ יש ציונים פחות טובים בהבעה מאשר בלשון... בכל זאת...בהצלחה במה שתבחרי

אני יותר חזקה בהבעה האמת,

לכן אני לא ניגשת. אם אני אראה שזה לא לחוץ לי,אז אגש. תודה

oknu42

New member
:]

איך למדתי? מממ, פשוט ציך לשבת ולחרוש... לסכם, לקרוא ולא לעשות שום דבר אחר פחות או יורת בשבוע של הבגרות. אין לי סיכומים על המחשב:/ הכי טוב לכתוב ביד לדעתי. ככה אין את כל הפיתויים של האינטרנט, אייסיקיו וכאלה. הגישו אותי על 92, וקיבלתי 93. אז 93 סופי...ההשקעה השתלמה איכשהו ;)

bnzaky

New member
אתה לא חושב שחבל??85 זה סבבה...

תקשיב ה10 נקודות שתשפר בהיסטוריה לא ממש ישפיעו על הממוצע ככה שדי חבל לך להשקיע בזה.......תישאר עם מה שיש לך... אבל אם בכל זאת אתה נהנה ללמוד אז-למדתי אך ורק מהספר שקנינו בתחילת שנה(ואז קראתי וקראתי וקראתי עד שעברתי על רוב החומר פעמיים)... ואין לי שום סיכומים כי לא הלכתי לרוב השיעורים......ד"א-הוצאתי סופי 96 בבגרות יחידה ראשונה. באמת זה סתם דפוק להתחיל לשפר כשיש לך 85......אבל אם אתה ניגש שוב אז בהצלחה!!!

dark dumb

New member
האמת היא ש...

בקושי למדתי. יום לפני הבגרות אמא שלי ילדה, ועוד לפני זה היא כבר הייתה מושפזת... לא כ"כ יצא לי... אבל התמזל מזלי והמגרות הייתה קלה ----->93!! יש אתר טוב קוראים לו סיכומונה תנסה שם, יש שם סיכומים לכל מיניי מקצועות...

למעלה