שלום,שלום,שלום....

שלום,שלום,שלום....

אז נעלמתי...אז מה???? זאת סיבה להכנס ללחץ? לא! אתם רגילים! אז מרגישה קצת כמו האובר בבנק... so what???? קיץ-קוץ....עוד שבוע עבר על כוחותי במיטה... מהמיטה לאסלה, וחוזר חלילה... העיקר הכל בסדר, השמש זורחת ואני שווה לתחת...חה! תודו שנקרעתם מגעגעועים... טוב, את חלקכם שמעתי בפון, מי שכמובן הצליח להשיגני ,כי לא מצאתי גם את המטען של הנייד... אין לי שמץ איפה הוא... אני לא מאבדת תקווה... עוד אמצא... אני אופטימית. בבית המצב של הפון שפיר...מ-2 אלחוטיים חדשים, נותר אחד... אבל לפחות זה יש... המצב אופטימי, אמרתי.... טוב, אני הולכת להתקלח, איטס אבאוט טיים... אז סאלאמאט... נשתמע... רק אעיף מבט על מה שהפסדתי פה בקטנה ו.... יאללה ביי..... אה, מימי....את רואה?...לא כתבתי הרבה... מותק אני... הבטחתי, אז הבטחתי... את רואה?... טוב, זהו, שתקתי!!!!!

../images/Emo24.gifשבוע טוב נשמה טובה../images/Emo140.gif

מודה מודה ומודה שהתגעגעתי הלו הלו אני דיברתי רק על הבקרים, וגם חוזרת בי, בלי הארוכים שלך זה לא זה. יאלה תרגישי טוב כבר ובמיידי! אוהבת
מימי

ח י ה א

New member
בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo39.gif

סוף כל סוף את כאן אריאלה.............. העוגת תפוחים מטריפה........... שרק תרגישי טוב לאחר שבת שטופת שמש בחוץ אפור ומעונן קר.......

חיה כפרה, פה קפוא-למותתת...אני שוכבת מתחת

לשמיכות והחורים באוזניים צורבים לי מרוב "קפיאות"..... מה עם גיא? מה שלום המאהב שלי? מה שלום הדוגמן של בר?.... טוב, נו... ומה שלומך את?.... דברי איתי אחותי , הרבה בחיבק.

ח י ה א

New member
וואללה תעברי אלינו ה../images/Emo42.gifזורחת

או נכון יותר זרחה היום ועכשיו קפוא..........ירושלמית אבל הגיל.............

הווו...ידעתי שתודי...ידעתי.....

וידעתי שקצת "דיאטה" בארוכים תגרום לך לרצות אותם בחזרה....חחחחחחחחחחח.... אני שרופה לך על התחת אחותי!!!!!!!!!!!!!!! את אפילו לא מבינה כמה התגעגעתי אליך!!!!!!

את רואה אני מחפשת אותך כבר מהבוקר../images/Emo8.gif

מה שרופה על התחת? נהייה לי תחת כמו לטוניסאית
זהו מצאתי בן זוג וממחר קבענו להתחיל הליכה מקווה שאעמוד בקצב איתו, ולא יזרוק אותי באמצע הדרך לבד בגלל הכבדות שלי..... גם אני התגעגעתי
זהו עוד מעט זמן להביא את הנסיך, אחרת ה-
היה כבר מצלצל אצלך. אז ביי בנתיים.

רובי א26

New member
לא משהוא!?מיכל חבל עלייך...../images/Emo6.gif

מה שלומך מיכלי? ארי יקירתי אני יעדכן אותך כבר.שיהיה לילה טוב!!!

למעלה