כן, הראוטר בשביתה איטלקית...
S smo New member 17/12/07 #18 שאלה../images/Emo71.gifהתמונות ../images/Emo19.gif../images/Emo97.gif-את צילמת?כל הכבוד
א אריאלה פיקסלר אלון New member 17/12/07 #20 כן...את לא רואה את המגבת המג'וייפת?...../images/Emo9.gif
א אורלי אמאשל אור New member 20/12/07 #27 חוזרת בינתיים כל חמשוש. נמצאת בשרגא בצפון, ומחכה שיציבו אותה בבסיס הקבע שלה , שהוא ממש לידינו. זהו. התרגלתי לראות אותה במדים. בהתחלה זה נראה לי כמו תחפושת. עכשיו הפנמתי. יש לי חיילת. גיא יוצא השבת??
חוזרת בינתיים כל חמשוש. נמצאת בשרגא בצפון, ומחכה שיציבו אותה בבסיס הקבע שלה , שהוא ממש לידינו. זהו. התרגלתי לראות אותה במדים. בהתחלה זה נראה לי כמו תחפושת. עכשיו הפנמתי. יש לי חיילת. גיא יוצא השבת??
ח ח י ה א New member 20/12/07 #28 ממש קרוב זה הבא"ח.... שיהיה לה בהצלחה. גיא לא מגיע השבת , עברו מקום נמצאים ליד שכם .....
A atypique New member 17/12/07 #23 חזרת בגדול... כבודה תהיה בהרצאה ביום ה'? אשתדל לבוא... בהנחה ואספיק לחזור מבח"א חצרים בזמן ("טיול שנתי")...
חזרת בגדול... כבודה תהיה בהרצאה ביום ה'? אשתדל לבוא... בהנחה ואספיק לחזור מבח"א חצרים בזמן ("טיול שנתי")...
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/12/07 #26 שחרוני,התכוונת אלי?../images/Emo4.gif אם התכוונת אלי,אני מקווה מאוד להגיע. בתכנית מאוד כן. מה קורה אתך יא גבר?
שחרוני,התכוונת אלי?../images/Emo4.gif אם התכוונת אלי,אני מקווה מאוד להגיע. בתכנית מאוד כן. מה קורה אתך יא גבר?