אדי* אני מבקשת
D darklighter New member 21/1/09 #13 אבל זה נשמע רע אם לא קוראים את זה נכון../images/Emo122.gif ואיך ידעתי שתגידי את זה חשבתי לעצמי מי תתקן אותי קודם- את או דילן. ניצחתXD
אבל זה נשמע רע אם לא קוראים את זה נכון../images/Emo122.gif ואיך ידעתי שתגידי את זה חשבתי לעצמי מי תתקן אותי קודם- את או דילן. ניצחתXD
A adii1201 New member 21/1/09 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שאנשים ילמדו לקרוא את זה כמו שצריך! וכן כי אני פה ואת פה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שאנשים ילמדו לקרוא את זה כמו שצריך! וכן כי אני פה ואת פה
D darklighter New member 21/1/09 #15 עכשיו בגללכן כשאנשים קוראים לי עדי../images/Emo190.gif לוקח לי זמן לקלוט שמדברים אליי
A adii1201 New member 21/1/09 #16 נו מצויין../images/Emo6.gif הצעד הבא הוא לשנות בת.ז../images/Emo6.gif
LeAnnDylan Well-known member 22/1/09 #28 כמו עדי רק של ערסים כמו לימור מרק בישראל נו איך קוראים לזה שיש את הטעם בהברה הראשונה? (סעמק 28 בלשון )
כמו עדי רק של ערסים כמו לימור מרק בישראל נו איך קוראים לזה שיש את הטעם בהברה הראשונה? (סעמק 28 בלשון )
A adii1201 New member 22/1/09 #30 לאלאלא זה לא ככה|קיר| זה כמו שיש אידן ואאמיר ונגמרו לי כרגע הדוגמאות הם לא אומרים עאדי הם אומרים אדי כאילו היא חברה שלהם מהשכונה זה לא edi זה פשוט עדי עם א' ואז אתה גם לא אומר עעעעדי (עם הע' של העיראקים ) אלא אאאאדי עם א' כמו ערס מוגבל
לאלאלא זה לא ככה|קיר| זה כמו שיש אידן ואאמיר ונגמרו לי כרגע הדוגמאות הם לא אומרים עאדי הם אומרים אדי כאילו היא חברה שלהם מהשכונה זה לא edi זה פשוט עדי עם א' ואז אתה גם לא אומר עעעעדי (עם הע' של העיראקים ) אלא אאאאדי עם א' כמו ערס מוגבל
D Don Nirtin New member 22/1/09 #26 הם לא אחים #$%$#$%^@#$!../images/Emo87.gif זה מה שמעצבן אותי. הם לא באמת אחים. הם אחים רק בגלל שאימצו אותו. אבל הם לא אחים בדם או חורגים או כל דבר אחר. לכן- אני אשמח מאוד אם דקלן יתחפף מהשטח. וגם אמנדה. העיי עדי
הם לא אחים #$%$#$%^@#$!../images/Emo87.gif זה מה שמעצבן אותי. הם לא באמת אחים. הם אחים רק בגלל שאימצו אותו. אבל הם לא אחים בדם או חורגים או כל דבר אחר. לכן- אני אשמח מאוד אם דקלן יתחפף מהשטח. וגם אמנדה. העיי עדי
M mordillogirl New member 21/1/09 #18 ../images/Emo71.gifברוך הבא ניר../images/Emo24.gif שמי בישראל ענת ואה.. אני חייבת לשאול.. אתה אוהב כדורסל או שהאייקון זה סתם?
../images/Emo71.gifברוך הבא ניר../images/Emo24.gif שמי בישראל ענת ואה.. אני חייבת לשאול.. אתה אוהב כדורסל או שהאייקון זה סתם?
D Don Nirtin New member 22/1/09 #27 זה אייקון מזהה../images/Emo87.gif ויותר נכוון אייקון מאמץ. אני כותב אותו בכל ההודעות שלי (חוץ ממתי שאני כותב בפלאפון. וזה לעיתים נדירות בלבד). היי ענת
זה אייקון מזהה../images/Emo87.gif ויותר נכוון אייקון מאמץ. אני כותב אותו בכל ההודעות שלי (חוץ ממתי שאני כותב בפלאפון. וזה לעיתים נדירות בלבד). היי ענת