יופי של רובין הוד מת מהלך עם חורים בגוף.
P Psycho girl17 New member 16/10/04 #11 גם לי הייתה בעיה עם השמות אבל אז פשוט שאלתי את חברה שלי שהמליצה לי על הספר איזה שמות חשובים לזכור ואותם זכרתי
גם לי הייתה בעיה עם השמות אבל אז פשוט שאלתי את חברה שלי שהמליצה לי על הספר איזה שמות חשובים לזכור ואותם זכרתי
R reedgreenwhait New member 17/10/04 #16 זה לא מתאים לי ככה אני אפסיד חלקים מהעלילה, גם אם לא חשובים. אני ניסיתי לזכור את כולם.
T The West Star New member 16/10/04 #14 שלום! לי גם יש את הבעיה הזו, אני זוכר רק את מי שצריך, ומקסימום אני מחפש באינדקסים, או מתנחם בידיעה שהם מתים מהר... אל תדאגי, מסתדרים.
שלום! לי גם יש את הבעיה הזו, אני זוכר רק את מי שצריך, ומקסימום אני מחפש באינדקסים, או מתנחם בידיעה שהם מתים מהר... אל תדאגי, מסתדרים.
R reedgreenwhait New member 17/10/04 #18 הם באמת מתים מהר, אה? טוב, בכל מקרה כבר קראתי ויעבור עוד זמן רב עד הוצאת התירגום של הספר הרביעי.
R reedgreenwhait New member 17/10/04 #21 לא נורא תיזכר במהלך הקריאה. אני למשל קראתי לפני כמה חודשים ספר מסידרת הרומח, שאותה קראתי לפני כמה שנים וניזכרתי (אה...סידרה נהדרת).
לא נורא תיזכר במהלך הקריאה. אני למשל קראתי לפני כמה חודשים ספר מסידרת הרומח, שאותה קראתי לפני כמה שנים וניזכרתי (אה...סידרה נהדרת).
R reedgreenwhait New member 17/10/04 #26 גם אני לוקחת את הספרים מספריה למה לי לקנות אם אני לא קוראת את אותו ספר יותר מפעם אחת. יש ספרים אחרים לקרוא, אני בהחלט מסוגלת להמתין.
גם אני לוקחת את הספרים מספריה למה לי לקנות אם אני לא קוראת את אותו ספר יותר מפעם אחת. יש ספרים אחרים לקרוא, אני בהחלט מסוגלת להמתין.