מה הקשר???????????? מה הבעיה כ"כ ליראות 2 אנשים מתנשקים בתמונה??!! אני דתיה ולי לא כ"כ מזיז...
C chagiti New member 11/11/05 #19 מה הקשר???????????? מה הבעיה כ"כ ליראות 2 אנשים מתנשקים בתמונה??!! אני דתיה ולי לא כ"כ מזיז...
י יעריתושתושתושתוש New member 11/11/05 #20 מי שישמע.... כאילו אשכרה, אנשים אתם לא יכולים לחיות בבועה!! יש אנשים שמתנשקים, כן. מי שלא רוצה לראות כאלה תמונות שלא ייכנס לאינטרנט, יעבור למאה שערים, ויעצום את העיניים באופן תמידי.... ולא התכוונתי להיות כ"כ תוקפנית, סורי...
מי שישמע.... כאילו אשכרה, אנשים אתם לא יכולים לחיות בבועה!! יש אנשים שמתנשקים, כן. מי שלא רוצה לראות כאלה תמונות שלא ייכנס לאינטרנט, יעבור למאה שערים, ויעצום את העיניים באופן תמידי.... ולא התכוונתי להיות כ"כ תוקפנית, סורי...
R RiKi היחידה New member 11/11/05 #23 מה אתם רוצים ממני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לי אין בעיה עם זה..פשוט הסברתי את ירדן
י יעריתושתושתושתוש New member 12/11/05 #30 טוב טוב נו סליחה.. גמני לא התכוונתי אלייך ספציפי.. התכוונתי כאילו לירדן וזה..
י ירדנוש היחידה 2 New member 11/11/05 #25 -בעזרתך אבא- לא חיים בבועה ולא כלום... אבל יש כאלה שזה די מפריע להם, כמוני למשל... למה צריך להביא לפה תמונות שלא שייכות לכלום???
-בעזרתך אבא- לא חיים בבועה ולא כלום... אבל יש כאלה שזה די מפריע להם, כמוני למשל... למה צריך להביא לפה תמונות שלא שייכות לכלום???
ל ללוש המאמוש New member 11/11/05 #28 כי הם יפות../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif חחחח סורי הם באמת יפות
ל ללוש המאמוש New member 11/11/05 #29 זאת הכי יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif