שלום שמי אווה

vera2

New member
../images/Emo74.gifלסבתה חוה שלום וברוכה המצטרפת

אני לא כל כך מבינה אם את באמת כותבת וקוראת רק הונגרית איך כתבת את הודעה ואם זה באמת נכון את יכולה לכתוב לי באי מייל בהונגרית.בכל מקרה אני בטוחה שתהני אתנו גם בעיברית וגם בהונגרית.חג שמח מ Vera

sana tova

en is keverem a nemeket az ivritben de ahol van negy gyerek es tiz unoka ott nincs mas lehetoseg mint jol rosszul beszelni eva

B T1

New member
Szerbusz Nenikem/

Vegre valahara sikerult neked is bemaszni a forumba/\ K oszond meg a nevembe az unokadnak

vera2

New member
../images/Emo140.gifלbt1 בוקר טוב

בהונגרית יש v ולאו דוקא אותה אות כמו בעיברית ה"ב" יכולה להיות בית או לבטא "וו" ולכן כותבים SZERVUSZ יום נעים לך ולכל משתתפי הפורום.

B T1

New member
ל-Vera בוקר מצויין...

אם זו תהיה שגיאתי היחידה בהונגרית, דיינו. תודה על התיקון.

דרדרית

New member
היי סבתאל'ה../images/Emo23.gif

את זה תוכלי לקרוא בעברית. נכון?? אגב, ורב- את הודעת הפתיחה המרשימה כתבה עבורה אחת מנכדותיה (שכן קוראת וכותבת בעברית).

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif Szerbusz../images/Emo39.gif

Szervusz Éva Nagymama. Én is Éva és nagymama vagyok, és még emlékszek Magyarul írni, mert boldogult Anyukám muszájított írni, hogy ne feletjem el a nyelvet. (Én csak 2.5 évet tanultam Magyarországba) Ahogy látod, én rátettem a Magyar nyelvet a kompjuterra, és így könnyebb megérteni az írást. Persze, Héberül sokkal könnyebb nekem. "Bruchá hábáá" a forumba. Legyen neked és az egész forumnak, meg az egész országnak, "Sáná-Tová" és "Gmár Chátimá Tová! Minden jót, Évi.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif Szervusz Éva Nagymama

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif ולכל אלה שלא קוראים

הונגרית, גמר חתימה טובה, וצום קל לכל הצמים evi

ברק 188

New member
ומזה שעוקב וקורא רק בעברית

גמר חתימה טובהבסוף השנה רוצה לראות את כולם בגמר(המירוץ השנתי)מאחל:avi . ולספתא'לה החמודה ברוכה הבאה.

ברק 188

New member
:- O.K זה מנחם אבל...

אני חולם בהונגרית על שבדיות בתורכיה ,סתתתם, קבלו
ושבת שלום. גמר חתימה טובה וצום קל והנה זה הולך ומתקרב 30 שנה למלחמה ששינתה אותי, אותך,ופני המדינה.

למעלה